Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha semmiképp nem sikerül feloldani a területet, adj kérlek farmnevet és ID-t.
    Ránézünk, mi lehet a gond.

2. Othep

Szia.

Természetesen senkit sem ignorálunk.
    A játékostárs hozzászólása egyszerűen és sajnálatosan elkerülte a figyelmemet.
    Köszi a segítséget. :)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Hajótöröttek partján találod meg, bal alul.

upload_2025-9-7_22-38-51.jpeg

Köszönjük a türelmedet. :)

4. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Üdvözlöm . Az a kérdésem hogy hol találom muzeum3 . A feladattal végeztem .
    Tyúkanyóó ID 37005034 .

5. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

köszönöm s megtaláltam....de sok sikerrel sajnos nem jártam....kesőn vettem észre eventet.további kellemes játékot Zsuzsi

Zsuzsikan kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan milyen feladattal végeztél?
    Amennyibn gazdaköri feladatsorral végeztél, ott múzeumot nem tudtál szerezni, csak Múzeum építési terveket, mellyel a meglévő múzeumod kapacitását tudod növelni.
    Egy múzeumot a Bölcs tölgyről tudunk kiváltani, a többi FA-ért tudjuk megvenni a Gazdaboltban (Piros kosár).
    Itt találsz leírást a Farmos múzeumról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/múzeum-raktárház-új-típusa-2022-június.22523/
    Ha nem erre vonatkozott kérdésed, akkor kérlek, pontosítsd, hogy segíteni tudjunk.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    a Csere event még ma estig elérhető, addig még van lehetőséged ajándékozásra, cserére.
    Sok sikert!

8. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Köszönöm . Értem

9. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! A maja majmok szentélyében kiváltottam az Állatüdülő rúnát. Kérdésem, hogy hol növeli a hasznos területet? Nem találok róla infót. Előre is köszönöm, ha választ kapok rá. Szép napot indenkinek!

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

kigyo51, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. grasshoppy

grasshoppy Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm! :)

12. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

sziasztok.
    nem tudok belépni a farmra.100 százalékig betölt aztán csak talicskáznak a barik. eddig nem volt probléma.az ajándékozásnak is mindjárt vége,
    macimami1958
    31461846

sacicica kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    én nem tapasztalok most problémát a Játékban. Kliensben vagy böngészőben tapasztaltad a problémát? Azóta megoldódott már?
    Amit javasolni tudok, az a böngésző / kliens bezárása, beragadt sütik törlése, gép újraindítás és azt követően egy új bejelentkezés.
    Jelezz vissza, ha a probléma még mindig fennáll.