Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A Fadöntőnél mit jelent: ingyen ?

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ha erre a feliratra gondolsz:
    upload_2025-5-8_22-9-59.png
    Akkor a "Most ingyen" feliratnak az égvilágon semmi jelentősége nincsen, nem változik akkor sem, ha fluxuskompresszort használsz fel.
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!Szeretnem elkezdeni az Uj Bahama gazdakori feladatokat! kerdesem csupan az,h hol szerezheto be a Porzofa,Fojtogato fuge es a Dicaprio fak?Kiegeszitenem,mar tobbszor vettem FA-ert max csomagot,de veletlenul sem lett beloluk az aktualis feladatokhoz kert fa .Vasarlason kivul mas lehetosg van? Koszi a valaszt,szep napot.

farmeres53 kedveli ezt.
  4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Majd valamikor 3 hónap múlva estleg csere napkor tudsz rá szert tenni,ha már nem akarsz most rá áldozni! 7 farmon vetten én is 2-2 ttitkosat ,de mindenhol csak régi fákat kaptam!?

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Ha 199 FA-ért veszel titokfa csomagot, akkor a 30 db titokfa mellé garantáltan kapsz egy aktuális, már kifejlődött titok fát, amit már el is ültethetsz, nem kell kivárnod hogy mi lesz belőle, mert ez maga a kibontott fa. Például én most vettem tiki csomagot, és volt benne egy Fojtogatófüge-fa, és 30 db titok fa.
    Egyébként a Szezonokban a 39-es sor teljesítésekor lehet előző kifejlődött titok fát vagy titok ólat szerezni. Ehhez mindenképpen érdemes a Szezon VIP oldalt kiváltani.

Utoljára szerkesztett: 9.5.25
    Othep, Sali~*.* és -Sudden- kedveli ezt.
  6. mami531953

mami531953 Haladó

Szia!
    Koszi a valaszod,sikerult megszerezzek egy Fojogato fuge fat a tobbi 30-at kihelyeztem,varom a beereset.Meg egy kerdesem van.Hol es hogyan lehet kivaltani a Szezon VIP oldalt.

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A szezonbérletet a banki felületen tudod megvásárolni.
    Az ára attól függ, hogy rendelkezel-e prémium fiókkal
    Ha van prémium fiókod, akkor az ára 539 forint, ha nincs, akkor 899 forint.
    A vásárlás után - az eddig lezárt - jobb oldalon lévő jutalmakat is fel tudod majd oldani.
    Egyebekben a jelenlegi szezonról itt tudhatsz meg többet: KATT
    A vásárlást így tudod megtenni:
    upload_2025-5-9_20-14-59.png
    További jó játékot.

Dolphin, kigyo51, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Sziasztok! a 10 órás növény ültetésével kezdtem de az 5 órás feladat sort adja csak be, így nem tudok haladni. ez hogyan lehetséges?köszi szépen farm név Beccaria Id: 28914708

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérdésedet áthoztam Segítségkérő topikba, mert a Csevegő nem alkalmas hely erre.
    Benéztem Hozzád, s az event ablakból indulva a megfelelő feladatsorba jutok Nálad.
    upload_2025-5-10_9-19-36.png

Én azt tudom javasolni, hogy minden esetben innen lépj be. Sajnos ahogy azt Ableotory TL a Csevegőben jelezte, nem minden hibát sikerült orvosolni a Játék indulásakor, ezért lehet az, hogy ha máshonnan lépsz be a Beadási ablakba (például a Főfarmról, event órából), akkor esetlegesen rossz ablakba kerülsz.
    Mivel az aratások után tudunk beadni a feladatokba, így biztos jó helyre jutsz, ha az event ablaknál található bejáratról lépsz be.
    upload_2025-5-10_9-21-31.png

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  10. rezsder

rezsder Járnitanuló

Tegnap késő délután kiváltottal a tölgyesen egy tojásfát. Mivel a többi raktárban lévőket kitettem a főfarmra, kihagytam egy helyet az új megszerzett fámnak, De nem találom. Tudtok ebben segíteni?
    Előre is köszönöm.
    rezsder, 17252222

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján jelenleg 6 db Tojásfád van.
    2 db a Főfarmon, 4 db pedig a Szédült szántón áll.
    Ezek mellett van még 4 db Tojásfa XXL fád is, azok az Erdei tisztáson állnak.
    Ha szerinted ennél több fádnak kellene lennie, akkor add meg kérlek, hogy mikor, milyen módon szerezted meg őket.

cicimsincs kedveli ezt.
  12. nagyika5670

nagyika5670 Utánpótlás-írogató

szia az előb vettem a BAHAMÁN titok fa csomagot 199fararanyért és nemkaptam meg légyszíves nénz utána hogy mi tőrtént köszönöm nagyika5670 ID 36934228

13. Othep

Szia.

Szükséges lehet egy ki- belépés a játékból, hogy a megvásárolt dolgok a helyükre kerüljenek.
    Nem konkrétan csomagot kell keresned, hanem egy garantált, kifejlődött Fojtogatófüge-fát [​IMG]és 30 db tiki-titokfa csemetét a bahás Láda / Fa ikon alatt, a menüben.
    upload_2025-5-10_21-7-26.png

Ha esetleg így sem találod, megnézhetnéd a farmos menüben, véletlenül nem farmos csomagot vásároltál+e?
    A talányos facsemeték neve Kis Göncöl, Édes nyírfa pedig a fa [​IMG].

Ha így sem oldódik meg a helyzet, akkor kérlek, jelezz vissza, és elviszem a problémát ellenőrzésre.

Jelenleg ugyanis nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, én pedig betekintés nélkül próbálok segíteni.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/titokfa-a-farmra-és-a-szigetre-állandó-gazdaköri-küldetésekkel-2025-május.26303/

Dolphin kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    benéztem Hozzád, s az alábbiakat látom:
    2025-05-10 19:50:21-kor vásároltad meg a Bahás titokfa csomagot, 2025-05-10 19:50:25-kor a farmos titokfa csomagot.
    A Bahás titokfákat („Izland” talányos tiki-fa) mind kihelyezted időközben a Zuhatagok szigetére, már arathatóak; a Farmos titokfák („Kis Göncöl” talányos fa) mind bent vannak még a ládában.
    A csomaggal garantáltan megérkezett Édes nyírfa és Fojtogató füge fáid bent vannak a dobozban, használd a keresőt a jobb felső sarokban a Fáknál, hogy gyorsabban megtaláld őket.
    Eredményes aratást!

Swartsch kedveli ezt.
  15. Othep

Kollégám bekukkantott a farmodra, s az alábbiakat javasolja:

Az első, hogy a Falu főterén vedd át a jutalmat Alice Gambstartól.
    Elvégeztél minden feladatot, de nem vetted át az érte járó jutalmakat.
    upload_2025-5-11_13-39-9.jpeg

A tárolók felszabadítására z egyik lehetőség, hogy megvárod, amíg lejárnak az újrahasznosítók és oda dobálod be a felesleges dolgokat. Ha azonnal szeretnéd, akkor 3 Főkulcsot kell venned 6 Farmaranyért, hogy azonnal indítani tudjad.

Ha nem szeretnél erre költeni, akkor törölj legalább 52-őt a kis szerszámkészletből, hogy át tudd venni az elkészült humuszt az átalakítóban.
    Több mint 300 szerszámkészleted van, ezért nincs helyed.
    Ezen a szinten csak annyi magasabb szintű humuszt, szerszámkészletet állíts elő, amit azonnal fel tudsz használni, mert egyébként csak a helyet foglalja.

Amennyiben az újrahasznosítót szeretnéd indítani velük, akkor ne egyszerre indítsd, hogy legyen mozgástered, illetve mindig legyen 10 db Főkulcs tartalékba, hogy ilyen esetben tovább tudj lépni.
    Végső megoldás a felesleg törlése, de ezt nem szívesen javasoljuk. Az a végső megoldás lehet.

A kis szerszámkészleteket ne vedd ki egyelőre az átalakítóból.

Legegyszerűbb, ha törölsz 52 kis szerszámkészletet, és átveszel 52 kis humuszt.
    Ezután már tudsz barackfát gyártani.

Amíg nincs Alpesi kerted, a virágmag is felesleges, azt is beadhatod az újrahasznosítóba. A jelenleg felesleges alap faanyagból gyárthatsz majd megint virágmagot. (De a meggyfa előállítása el fogja vinni a felesleget).

Tehát nagyon fontos a jövőben is, hogy a Gyopáron nem gumifalú a pajta, nem szabad a készleteket felhalmozni.
    Mindig annyit termelj, amennyit fel is használsz.

Ügyelj mindig a felugró csíkra, amit az előző hozzászólásomban mutattam, illetve a kis színes harangokra a Raktárban.

Sok sikert. :)

Dolphin, -ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  16. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok segítség kellene valamiért az eventbe nem tudom beadni a terményt ginacica ID2407369

17. Othep

Szia.

Ha esetleg a növényválasztó felület jelenik meg, akkor nyugodtan rákattinthatsz a már választott növényre, nem történik semmi. Illetve próbáld meg újra elérni a beadási felületet.

A beadási felületet több helyről is elérheted, nem csak az event területről.
    Az eventórából illetve a Baha ültetvényen és a Főfarmon az eventbejáratokból.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

De egyeseknél ha eventórából / farmról / hírekből nyitják meg a küldetést, a rossz feladatsor jelenik meg.

Ebben az esetben innen lépj be a beadási ablakhoz:

Nem ártana elvégezned egy takarítást sem.
    (CCleaner-rel, vagy süti- és háttértár-törlést.)

Ha nem találtam el a gondod, akkor kérlek, kicsit részletezd a problémát: Hová kattintasz? Miit próbáltál, mi nem megy?, stb

18. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Hol tudok utána nézni az állatoknak? Pl. melyiket hogy lehet megszerezni

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

macimami1958 kedveli ezt.
  20. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen. az olvasottak alapján csak csere napon szerezhetem meg. a gekkólak érdekel. tudom hogy volt és most nem tudom hova lett, mindent átnéztem.

-gyöngy-581 kedveli ezt.