Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. stb_farmer

  stb_farmer Fórumlakó

  Szia! Nem a Panninál van a Tölgyön a Gyopárvölgy rúnája, hanem a fa legtetején (Erdei tisztás és Kerge kert TP növelő rúnák után). Ott nézelődj, hogy melyik hiányzik :)


  A szerda délutáni Gyopárvölgy indítása után több váratlan hiba merült fel a játékban, melynek javítása folyamatban van (Modiktól kapott információ). Türelmesen várnunk kell a hibák javítását.
  Átmeneti megoldás, hogy ha lefagy a játék akkor frissítjük az oldalt, kilépés pedig kliensben történhet az ablak bezárásával, böngészőben a lap bezárásával, vagy az oldalon a "Vissza nyíl" alkalmazásával
   
  Utoljára szerkesztett: 9.12.22
  Baby72 és Kisfenyő kedveli ezt.
 2. hzoli041464

  hzoli041464 Junior szaki

  én sem tudok kilépni,jó drágán kell ki váltani a gyopárföldet,bele telik majd pár évbe,mire sikerül.ügyesek voltak.
   
  Kisfenyő kedveli ezt.
 3. .dolgos.

  .dolgos. Fórum nagymestere

  Mikor lesz jó a farm ???? mert a földeken kívül sehova se lehet belépni és kilépni----ÉS még csere is nem is tudunk cserélni ----ezt jól csínálta BP
   
  Utoljára szerkesztett: 9.12.22
 4. soska1joska

  soska1joska Utánpótlás-írogató

  Sajnos továbbra is fennáll ez a hiba. (Windows 7-nél mindkettő, W10-nél kilép, de sem fórum sem egyéb megnyitás nincs) Remélem már készítik az ajándékkódot! :-D
   
 5. stb_farmer

  stb_farmer Fórumlakó

  Ha olvasod a Gyopárvölgy fórumon a játékosok tapasztalatait, szerintem érthető, hogy "ára" van a kiváltásnak - majd mi is eljutunk arra a szintre, akik még esetleg kicsi, új gazdák vagyunk, vagy nincs annyi csillagunk jelenleg - a régi, rutinos gazdák tapasztalataiból tanulhatunk addig is :)
   
 6. stb_farmer

  stb_farmer Fórumlakó

  Szia, ha az egy-egy kiváltással nem lett aktív a Gyopárvölgy rúnája, akkor valószínűsítem igen - én még kicsi gazda vagyok, nem tartok ott a csillagokkal. Talán ha Toma erre jár, vagy egy Modi, akkor megerősítik a gondolatmenetemet.
   
 7. -tokcsi-

  -tokcsi- Utánpótlás-írogató

  Köszönöm szépen.
   
 8. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Tedd meg kérlek, hogy leírod a farmod azonosító adatait - farmnév és ID-szám. Ezen információkkal tudunk, tudok csak ellenőrizni, tanácsot adni a bölcs tölgy rúnáiról, ahol megakadtál a kiváltásban.
  Köszönöm az együttműködésedet előre is.
   
 9. -emmucika-

  -emmucika- Járnitanuló

  Szia
  Szeretném megkérdezni hogy a Pudlimolylak-ot miért nem lehet ajándékozni ? köszi -emmucika-
   
 10. -tokcsi-

  -tokcsi- Utánpótlás-írogató

  Köszönöm szépen.
  Gazda: ktamás ID: 18468436
   
 11. -malacka1981-

  -malacka1981- Utánpótlás-írogató  Köszönöm szépen , már el is küldtem. További szép napot
   
  Othep kedveli ezt.
 12. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia ismét!

  Nem kell a Pannis rúna a gyopárvölgyi kiváltáshoz.
  ktamás.png

  Nálad, csak a csillaghiány áll fenn még.

  ktamás 2.png
   
 13. -tokcsi-

  -tokcsi- Utánpótlás-írogató

  Köszönöm szépen. A Bölcs Tölgy csillagait néztem sajátként és nagy vidáman váltogattam ki mindent, gondolván, van éppen elég csillagom:) Elnézést a figyelmetlenségért.
   
 14. Kisfenyő

  Kisfenyő Fórum mestere

  Köszi szépen a válaszod, nekem a gyors megoldás kellene..... ez pedig a ládák..... nagyon köszi !!
   
  stb_farmer kedveli ezt.
 15. avonbanya

  avonbanya Utánpótlás-írogató

  Szépnapot .Kérdés mindenkinek kicsi a kliens kép mikor játszik vagy csak én nem csinálom jól?.....gondoltam azzal játszom mert csak úgy tudok kilépni a googlecrom böngészőben a játékból ,másikat nyissak hogy bezárom a böngészőt, vagy kiikszelem a játékot fent a böngészőben, majd újra megnyitom és akkor már engedi a kilépést .Sajnos a kliensnél is ez van be kell zárnom a klienst hogy kléphessek a játékból másképp nem megy. A helyesírási hibákért bocsi tudom hogy nem vagyok tökéletes. További szép napot :)
   
 16. Kisfenyő

  Kisfenyő Fórum mestere

  Sziasztok ! A paszulyon a Gyopárvölggyel kapcsolatos két új felhősort hol lehet megszerezni? Ha rákattintok a két felhőre , akkor a gazdakörbe dob, ott pedig a Nagy munkacsere gazdaköri feladatra. Ha azt a feladatot végig nézem, ott nincs felhő és a másik 2 új gyopárvölgyi állatos gazdakörinél sincs felhősor. Ezért szeretném tudni, hogy akkor milyen módon szerezhető meg a két új paszulyág.
  Köszi előre is.
   
 17. Baby72

  Baby72 Fórum elő legendája

  A Gyopárvölgyben kell elérni a 10. és 15. szintet a 2 felhősorhoz.
   
  stb_farmer kedveli ezt.
 18. Kisfenyő

  Kisfenyő Fórum mestere

  Ohhh.... köszi szépen! Akkor így. Sajnos még a Gyopárvölgy kiváltásához nincs meg a megfelelő csillagmennyiségem, úgy hogy még várnom kell. De köszi szépen a tájékoztatást, nagyon hasznos volt.
   
  stb_farmer és Baby72 kedveli ezt.
 19. stb_farmer

  stb_farmer Fórumlakó

  A beállítások alatt lehet módosítani a kliensben is a méretet a fogaskerekek alatt a legalsóban. A Chrome-ban ha a "Vissza nyilat" nyomod meg, akkor is ki tudsz lépni a játékból, nem feltétlenül kell az adott böngésző lapot bezárni. De ha kilépés előtt nyomsz egy oldalfrissítést, akkor "simán" is ki tudsz lépni.
  A szerdai új elemek bevezetése után jöttek elő ezek a váratlan hibák, dolgoznak rajta a fejlesztők, addig a frissítést / F5-t többször alkalmazva tudunk játszani. És türelemmel várjuk a javításokat.
   
  Baby72 kedveli ezt.
 20. avonbanya

  avonbanya Utánpótlás-írogató

  köszönöm,hátha segít a csatolt kép
   

  Csatolt fájlok: