Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. adcura2020

adcura2020 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segitseget szeretnek kerni.Ma eljutottam a gyoparosvölgybe.Elkezdtem a termelest.de sajnos nem tudok rajönni,es sehol sem talalom,hol lehet minösegi humuszt csinalni.Ezt keri a megrendelö.gyartom a humuszt folyamatba,de innen nem tudok tovabb lepni.
    Köszi elöre is a valaszt.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Húzogasd a csúszkákat:

Alap humusz,egycsillagos:
    upload_2025-5-18_14-39-40.png

Minőségi humusz, kétcsillagos

upload_2025-5-18_14-41-8.png

Luxus humusz, háromcsillagos

upload_2025-5-18_14-42-10.png

Akár kockáról-kockára húzva fedezd fel, mit rejtenek a kockák.
    Ugyanilyen elven működik a többi Előállító hely is.

Luminary és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. adcura2020

adcura2020 Utánpótlás-írogató

Luminary és Othep kedveli ezt.
  4. .shila2010.

.shila2010. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. A Gazdakörben minden feladatot elvégzettnek jelölt a játék. Nem tudok sehova bejutni. Kérlek, nézzétek mi lehet a hiba.
    Köszönöm
    .shila2010. ID 10311313

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Adj időt a gazdakör jó nagy adatbázisának, hogy betöltődjön.
    Lépegess kicsit más területekre és utána próbálj belépni a gazdakörbe.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az, hogy egy-egy titokólból mi fejlődik ki, nincsen ráhatásunk, ebben nem tudunk Neked segíteni. Amennyiben panasznak szántad bejegyzésed, arra a jövőben, kérlek, a Panaszkönyvet használd, ne a Segítségkérő topikokat.
    Amennyiben csak tapasztalatot osztottál meg a titokólak nyitása kapcsán, azt pedig a Csevegőben tudod megtenni.
    A topikok #1-es bekezdésében találod a leírást, hogy adott topikban milyen bejegyzések írhatóak, itt pedig át tudod olvasni a Fórumszabályokat.
    További jó játékot kívánunk!

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  7. évus69

évus69 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Több alkalommal vásároltam földterületet pl:hajótöröttek partján,de nem szabadult fel a terület,
    csak az árát vonták le!Válaszod köszönöm!

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Így látatlanban arra tudok gondolni, hogy nem azt a területet oldottad fel, amit szerettél volna. Ha, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor minden esetben szükség van a farm nevedre és a farmod ID számára. Ha, továbbra sem találod, hogy mi lehet a hiba, akkor várom az adatok pótlását.
    Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  9. zsomborik

zsomborik Járnitanuló

Üdv Admin!A dinoszaurok játékot végig csináltam, de a Vigyázat barlangi macs-ot nem találom. (kerestem, de nem találom)
    zsomborik ID 10 984 810
    Köszi, ha segítesz megtalálni.

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Feltetted a korábban megszerzett nem tematikus felhőre (Ismerd meg a dinoszauruszokat felhősor 1) - 2025-05-21 08:54:11-kor tudod majd levenni és átteni a tematikus felhőre.
    Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  11. hamuska

hamuska Fórumszaki

Jó reggelt kívánok.Rackó mára farmmunkás kupont igért,helyette kitehetőt kaptam:szénanátha blue.Csak mondom.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem helyette kaptad. Rackó minden hónapban, a 21. belépésed alkalmával egy dekort IS ad. Ma van 21-e, és az e havi dekor a Szénanátha blues.

-ágianyu33-, hamuska és Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    ahogy azt Játékostársunk is írta, ma azok, akik ebben a hónapban átvették az összes napi ajándékot, azok a napi ajándék mellé a Szénanátha blues dekort is megkapták. Minden hónapban kapunk Rackótól a 21. ajándék átvételekor egy dekort, melyet a későbbiekben tematikus felhőre is fel tudunk majd pakolni, így érdemes gyűjteni őket.
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni a napi ajándékra vonatkozóan, akkor, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    További jó játékot!

Swartsch és hamuska kedveli ezt.
  14. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Jó reggelt,
    érdeklődöm, hogy a Bevásárló kosárban direkt szerepel a pozsgafa a növények és a fa kategóriájában is?

15. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm.

Köszönöm

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    amennyiben a Kereső funkciót használod a Gazdaboltban, akkor minden kategóriánál keres a felület, így előfordulhat, hogy az Állatok fülön állva is megjelenik egy fa / növény. Ez abból a szempontból hasznos, ha nem tudod, egy adott dologról, hogy melyik kategóriában kell keresned, akkor is egyszerűen megtalálod. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az adott dolog amt keresel, abba a kategóriába tartozik, amelyik részlegen éppen állsz.
    Itt egy példa: beírtam a keresőbe XXL, s bár az Állatok részlegen járok, mégis behozta az XXL Fákat:
    upload_2025-5-21_8-53-42.png

Ettől még a Fák nem tartoznak az Állatokhoz.

De itt egy másik példa is, beírva a Keresőbe a recept szót a növényeknl, megjelenik az összes recept, de attól ezek még nem növények, csak ebből a menüből indítottam a keresést:
    upload_2025-5-21_8-56-16.png

A Pozsgafa a legújabb bahás növényünk, melyről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-3#post-1448477

S itt hoztam róla egyéb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-változásai-csevegő.2390/page-3#post-1448629

További jó játékot!

17. Szmituri

Szmituri Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Othep kedveli ezt.
  18. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nálam a minijáték vizibogyómag készítésével kezdődött, amit el is vetettem. Majd utána láttam, hogy az első feladatba szúrosgomba mag kell. Mit tehetek? Farmnév: szemike50 ID 21087860 Köszönöm.

19. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján eddig 4 mini játékot teljesítettél:
    - 2025-05-22 17:21:21-kor 11 db Szúrós gomba magot kaptál
    - 2025-05-22 17:23:17-kor 11 db Szúrós gomba magot kaptál
    - 2025-05-22 17:25:52-kor 14 db Vízibogyó magot kaptál
    - 2025-05-22 17:26:37-kor 21 db Vízibogyó magot kaptál.
    Ezek teljesen megegyeznek az Ismertetőben található jutalmakkal (a középső táblázat mutatja a mini-játékok jutalmait).

A Szúrós gombából mind a 22 magot a Főfarmon vetetted el, 2025-05-22 19:42:36-kor fognak beérni. A Vízibogyó magok egy részét (22 db) a Főfarmon vetetted el, 2025-05-22 20:28:28-kor fognak beérni, a többi a Dobozban van. Kérlek, ellenőrizd a Főfarmon az elültetett magokat.

További jó játékot!

20. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm, megnézem.