Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján 2024-12-08-án (ma) 17:00:08 -kor került beváltásra a kód.
    Megkaptad rendben a 25 db KK Turbótrágyát (barna) és a 2 db 2XL-es barkácscuccot.

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. lenor

lenor Járnitanuló

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltatok, igen már látom én is.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  3. zsofia37

zsofia37 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, de már teljesen becsavarodtam ettől a sok eventtől.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  4. Nyucsi

Nyucsi Utánpótlás-írogató

1. Kedves Othep! Kb. 1 óráig próbálkoztam mire végre be tudtam lépni. Kiírt nekem egy utasítást, hogy erősítsem meg, hogy nem vagyok robot. Nem értem azóta sem, hogy miért. Bármit csináltam, mindig törölte a jelszót. Köszönöm szépen a segítséget! Szép estét és jó pihenést kívánok! tremama

Othep és Luminary kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Örülök, hogy sikerült belépned. :)
    Nehéz ezt innen távolról megítélni, hogy mi lehetett a baj...
    Nem állítottál be véletlenül a kliensnél elsődleges jelszót?
    Ha egyedül játszol, nincs rá szükség.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok, 100 db piccolobol mennyi az esely farmaranyfa es viragfestes nyitasra? Mibol hany lehetne?

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nincs információnk arra vonatkozóan, hogy melyiknek mennyi az esélye.
    Ha szeretnéd, teszten tudok nyitni 100 db Piccolo ládát, és tudok hozni eredményt, de ebből tényeket levonni nem lehetséges. Ha nyissak, hány csomagról hozzak infót?

kigyo51 és genka53 kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem a farmaranyfára 1%, a Virágfestésre 2% van beállítva; de ezt nem tudjuk, csak a bontásaim alapján gondolom így.
    Azonban az esély nem egyenlő a tényleges eredménnyel. Az 1% nem azt jelenti, hogy 100 ládából biztosan lesz egy farmaranyfád. Lehet, hogy egyet bontasz, és azt kapod, de az is lehet, hogy 1000-ből sem lesz egy sem.

kigyo51, alex0824 és genka53 kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Vagy kapsz, vagy nem.
    Sajnos 100-at nem lehet "egyszerre, egyben" nyitni, mivel annyi nem fér ki egy területre. Így akár 1000 ládát is nyithatsz, mivel az nem egyben, nem egyszerre történik, így nem lehet megtudni, hogy 100 vagy 1000, vagy 10.000 ládára mennyi lehet ezeknek az esélye. A max egyszerre nyitási lehetőség jóval a 100 fele alatt van. Volt már rá példa, hogy ennyiből, vagy kevesebből (1-ből) is lett pl farmaranyfa 1-2, meg olyan is, hogy nem lett.