Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kovacserikaeva1964

kovacserikaeva1964 Fórum-zöldfülű

Köszönöm :) nézem

Megvan :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.5.25
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központtól kapott információ alapján tájékoztatunk Benneteket, hogy a Piaccal kapcsolatos hibák javítása megtörtént. Lépjetek be frissen a játékba, s már Nálatok is jól fog működni.

További jó játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! A Dzsungel királya eventben szerezhető zsetonok és matricaragasztók megmaradnak a következő matricás feladathoz?

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Igen.
    A matricás "fogyóeszközök" a matrica sorozatok alatt megmaradnak és nem vesznek el, hanem továbbvihetők a következőre.
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.*, szoknya, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, ez jó hír!

6. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Nekem az a kérdésem, hogy ha van már 53 csillagom, miért nem tudok venni a boltba jeleket? Igy nemtudom mikor, és hogy lehet megcsinálni ezt az eventet. Köszönöm elöre is a választ. zsóka56 ID: 1412578

7. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam ide a Segítségkérő topikokba, a panaszláda nem alkalmas hely erre.
    Lehet nem figyelmesen nézted meg a bolt kínálatát?
    A boltnak két része van, az első ablakban a zsetonok leadásával tudunk Csillagos érméket szerezni, a második fülön tudjuk a Csillagos érméket elkölteni. Event kellékből a boltban csak a Csapótáblát tudjuk megvásárolni, ezzel tudjuk a Megrendelőket visszahívni.
    Itt tudod átnézni a kínálatot:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dzsungel-királya.26359/#post-1451070

Az általad "jelek"-nek nevezett különböző zsetonokat a Megrendelőktől lehet megszerezni, miután teljesítjük a kéréseiket. Event növényeket, felröppenőket, valamint farmos / bahás javakat kell beadni részükre. 3 óránként hoznak új küldetéseket, és a Csapótáblák felhasználásával tudunk soron kívül is új feladatokat kérni.
    Erről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dzsungel-királya.26359/#post-1451069

Sok sikert az eventhez!

8. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm a választ.:inlove: Kezd tisztulni a kép a játékkal kapcsolatban.:D

9. borcsi51

borcsi51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Miért nem tudok tenyészteni? Nem engedi, hogy több állatot tudjak betenni a tenyésztésnél.
    borcsi51, 17682073

10. Dolphin

Szia,
    nem aktív a Tenyésztőrobotod, 2025-05-22 08:47:15-kor járt le, így csak egyesével tudod indítani a tenyésztéseket. A Gazdaboltban van lehetőséged felbérelni újra, 3 FA-ba kerül, s 6 órára lesz aktív.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Egy kicsit kényelmi lenne a kérdésem, nem szeretnék bontani ezért jöttem ide. Meg tudnátok mondani, hogy a hajótöröttek szigetére és a kincses szigetre pontosan mennyi 2x2 dekor helyezhető ki? Annyira össze visszás a kincses sziget nem jutok dűlőre vele.
    (Piccolókkal szeretném tele rakni)
    Köszönöm!

12. -Sudden-

Szia.
    Továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Ha esetleg válaszol a számodra egy játékos, akkor én már nem fogom hozni az eredményt a számodra.
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* és feki13 kedveli ezt.
  13. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!Kerdesem csak az,h teljesitettem a Diszkertei talany 3. heti gazdakori feladatat,a felhosort is megkaptam,de a Paszulyfat nem tudom feltolteni,a dekorok sajnos nincsenek ,ezt irja.ID.2253739.

14. -Sudden-

Szia.
    A dekorok (+)-os tulajdonsággal rendelkeznek, ezért ha a (+)-os tulajdonságukat még nem használtad el vagy nem helyezted ki és törölted őket, addig a felhőről kattintva nem jelennek meg.

Először vagy helyezd ki és arasd le őket ahányszor szükséges, ekkor megkapod a bónuszaikat is vagy ha úgy érzed, hogy a felhő tulajdonsága jobban megéri számodra, akkor helyezd ki a dekorokat egy földterületre és töröld ki őket, így már fel tudod helyezni a felhőre őket.

Az, hogy az adott (+) tulajdonsággal rendelkező dekor mit ad, arról itt tudhatsz meg többet: KATT.

Kérlek jelezz vissza, hogy a dekoráció fülön megtalálod-e a dekorokat, a nevüket a fentebb linkelt oldalon megtalálod.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. -Sudden-

Köszönöm a türelmed, megtörtént az ellenőrzés.
    Kincses sziget = géppel 26, kézzel 27.
    upload_2025-5-30_16-15-23.png
    A Hajótöröttek partjára 35-öt lehet kitenni.
    upload_2025-5-30_16-15-41.png
    Megértésedet köszönöm.

zsani_apja, Kuzdern, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Ezer hála és köszönet! :)

Kuzdern és -Sudden- kedveli ezt.
  17. -Sudden-

Köszönöm a türelmed, megtörtént az ellenőrzés.
    Mind a három keresett dekort a kerge kertben találod meg.
    Még sokszor tudod aratni őket, ezért érdemes lehet megvárni, amíg lejár a bónuszt adó tulajdonságuk aztán törölni és felrakni a felhőre.
    Ha még is úgy döntesz, hogy itt hagyod, akkor érdemes lementeni valahová a képet, hogy meglegyenek később is.
    upload_2025-5-30_16-49-55.png
    A kép nálad készült.
    További jó játékot.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Nyuszkó48

Nyuszkó48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, legyártottam 10 ezer filmvirágot, azt írták a játékosok, hogy beváltható érmére , nem kaptam 1 db-ot sem a szomszédom kapott 200 érmét, nem tudom, hogy nálam mi történt? Nyuszkó48 ID 31170560 Köszönöm előre is!

19. -Sudden-

Szia.
    Már válaszoltam neked egy másik topikban, kérlek ne tedd fel ugyanazt a kérdést több helyen, mivel ezzel csak a mi (moderátorok) munkáját nehezíted meg.
    Nagyon köszönöm ha figyelsz erre legközelebb.
    A válaszomat itt találod: KATT
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  20. editke0808

editke0808 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Meg csináltam diszkertei talányt,de nem kaptam meg az egyik kitehetőt.a Hűvös pingvint.Mi lehet az oka? ID szám:1442525