Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A játékból való kiléptetést több dolog is befolyásolhatja: túl sokan vagyunk a neten, lehet, hogy sok ablakod van nyitva egyidejűleg... vagy a gépednél egy Ccleaner-ezést kellene lefuttatni.
    Nehéz ezt látatlanban megmondani.
    De van egy automatikus kiléptetés is: (ha jól emlékszem) 12 óra farmon tevékenykedés után a rendszer automatikusan kiléptet.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint az Erdei tisztáson rejtetted el, a Múzeumban.

upload_2025-5-4_19-28-47.png

-ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  3. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Szeretném kérdezni a Gyopárvölgyben a Vargánya spórája gombát melyik szinttől lehet ültetni , és az Európai vörösfenyő elkészítéséhez a metszőollót hogy lehet beszerezni, vagy hol lehet róla olvasni . Köszönöm a választ ...

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A vargánya spórája gombát a 14. alpesi szinttől tudod ültetni. A metszőolló felröppenőt pedig az Északi erdőn minden fából kaphatunk.
    Az ismertetőt a Gyopárvölgyről pedig itt Ismertető találod.;)

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  5. Erzsi850

Erzsi850 Utánpótlás-írogató

Erzsi850 vagyok ID:11757668 a gyopárföldön 4 szintes vagyok,de megyfát nem tudok ültetni valami hiányzik.Köszi

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján nincs egyetlen fád sem, amit ki tudnál helyezni:
    upload_2025-5-5_12-45-16.png

A Fákat nekünk kell előállítani alapanyagokból, az Előállítóhelyen.

Ahhoz, hogy elő tudj állítani Meggyfát, előbb ki kell váltanod a Bölcsesség ösvényen a Meggyfa építési tervét.
    upload_2025-5-5_12-47-45.png

Ehhez szükséged lesz 1 db Arborista jelvény - 1. szintű jelvényre,
    upload_2025-5-5_12-48-34.png

amelyhez Alpesi sárgabarackra lesz szükséged 11.000 értékben:
    upload_2025-5-5_12-49-30.png

Készíts Alpesi barackfákat, s azokat rakd ki termelésre. Szüreteld minél többször őket, hogy összegyűljön a szükséges mennyiség:
    upload_2025-5-5_12-50-45.png

A Gyopároson nem tudunk rohanni, itt szépen sorban tudunk haladni a feladatokkal, tennivalókkal. Itt egymásra épülnek a dolgok, amit megtermelünk fel kell használnunk, s új dolgokat abból kell létrehoznunk, amiket megszerzünk, megtermelünk.
    Nem tudom mennyire tanulmányoztad az ismertetőket, ha még nem tetted, érdemes átolvasni azokat is, illetve a Gyopárosnak is van csevegője, ahol a rutinosabb játékosoktól is lehet tanácsokat kérni a haladáshoz, de természetesen, ha elakadsz mi is segítünk itt a Segítségkérő topikokban.
    További jó játékot, jó ismerkedést a területtek, sok ATP gyűjtést!

kigyo51, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Kata7555

Kata7555 Haladó

Köszönöm a választ , de én már a 16. szinten vagyok és nem tudom sehova sem vetni. Lehet h valamit nem jól csináltam.

8. Dolphin

Szia,
    ahhoz, hogy be tudjunk nézni Hozzád, szükségünk lenne a Farm nevedre és a Farm ID-ra.
    Ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni. Nem tudjuk így látatlanban megmondani, hogy mi lehet a probléma Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A Bölcsesség ösvényén kiváltottad a Vargánya spórája-nak a hozzáférését? Ezt az előállító helyen tudod megtenni.

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  10. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Igen kiváltottam, már magot is gyártottam, de ahol lehetne a magokat ültetni nekem csa két virág mag jelenik meg a rózsa és a gyopár mag gomba nem . Ezért nem tudom elvetni. Köszönöm h segítesz ...

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A vetőtábla jobb oldalán találsz egy jobbra mutató zöld háromszöget. Azzal tudod továbbléptetni a listát. A gomba a végén lesz.
    Javaslom, hogy az egyszerűség kedvéért tedd a vargányát a felső, kedvencek sorba, ás akkor többet nem kell lapozgatni.

kigyo51 és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    felajánlottam már Moderátori segítséget is, de amíg nem hozol Farm nevet, Farm ID-t, nem tudok benézni Hozzád.
    Tippekkel jönnek a Játékostársaid, ha azok nem segítenek, akkor kérlek, hozd a kért adatokat.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  13. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Köszönöm a segítséget , megtaláltam a gombát és sikerült elültetni, nem gondoltam rá h végén van Szép napot ...

Sali~*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.