Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ilona2749

ilona2749 Törekvő

szép napot! Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! Tudnátok segíteni? Hol találom a parti pörgetés dekorjait? Hiányzik az extrém atléta.

2. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Még nincs játékban. Leghamarabb dec. 30-án lehet megszerezni.

kigyo51, bündihugi, hamuska és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok. Sajnos nem tudom beváltani az xmas2024-s ajándékkódot. Köszönöm szépen,
    Zsuzsikan, ID: 51687563

4. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Sajnos, hibás a kód.
    Helyette ez lesz a jó: FAXMAS2024

kigyo51, Othep és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm szépen

Sylja kedveli ezt.
  6. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Azon gondolkodom napok óta, hogyan tudnám csökkenteni a "Sokat olvasott rémtölgy" érésidejét, de nem tudok rájönni, pedig végignéztem az összes bónuszomat. Ma viszont azt láttam reggel, a nagy aratásnál, hogy amit kitettem ma, egy új, most nyert kitehetőt, jelentősen kevesebb idő alatt érik be. Tehát létezik ilyen. Valamelyik felhőre gyanakszom, amit ma arathattam. Kaphatok erre a kérdésre segítséget? Köszönöm, ha foglalkozol a kérdéssel így ünnepek tájékán.

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt az IDŐ fülnél nézd át melyik bónusszal rendelkezel.

Dekorokra ható bónuszok
    Hol?CSP TP és/vagy BTPIdő
    MindenholKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Farmos területeken--
    Bahás területekenKATT IDEKATT IDE
    Teljes Bónuszlexikon: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787

Ha nem találod, adj farmnevet és ID-t, hogy benézhessünk a farmodra.
    Viszont csak az aktív bónuszokat látjuk, ha az ellenőrzésig lejárna, sajnos, akkor mi sem látjuk.

Boldog Karácsonyt. :)

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  8. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm a gyors választ, egyet találtam a négy közül, az 5 %-os, de már az is valami, és naponta aratható. Akkor ehhez igazítom a dekor aratását. Kellemes, békés ünnepeket kívánok.

Othep kedveli ezt.
  9. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Sajnos én elkeveredek a fórumon, ezért elnézést kérek, hogy ideírom a problémám. Ma (2024.12.24-én) kaptunk ajándékba 3 felhősort. Sajnos egyet sem tudok használni, mert tematikus mindegyik. Kaptam is meg nem is, mint a mesében! :(

10. Othep

Szia.

Erre a felhősorra Rackó belépési ajándékait kell feltenni, amelyeket minden hónap 21. napján lehet legkorábban átvenni.
    Ha ezt megtetted, akkor annyi a dolgod, hogy beszeded a területről a kirakott dekorokat.
    Hirdetmény: https://board-hu.farmerama.com/threads/karácsonyi-közösségi-ajándékcsomag-a-hírek-felületén-2024-december-24-26.25824/#post-1423514

Rackó dekorjai 2024-ben: https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-1363626

Ha az átvételeket elmulasztottad, akkor nagyjából igaz a megállapításod.
    De még itt sincs veszve minden, mert előbb-utóbb bekerülnek a farmárudába, farmpengőért a Rackó-dekorok, egy-egy rövidebb időre. (Legalábbis az eddigi gyakorlat szerint. Valahol 2022.év végén járt a pótlás most.)

kigyo51, -ágianyu33- és Farmom1024 kedveli ezt.
  11. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok! Légyszives irányits el egy olyan oldalra ahol a tenyésztett állatok pajta értékei látom. Köszi

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Othep kedveli ezt.
  13. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Köszön szépen!

Othep kedveli ezt.
  14. TUFINGER

TUFINGER Fórum ismerője

Meg csináltam a Partipörgetés 12 ,nem találom az EXTRÉM atlétát . és az ünnepi felhősor 6 Kókusz kérdést sem találom Kérlek segíts Válaszod köszönöm ID20400531

15. Othep

Szia.

Az Extrém atléta dekor még nincs a játékban.
    Legkorábban december 30-án lehet megszerezni majd.
    Figyeld a hivatalos közleményeket, hogy ne maradj le róla.

Elvittem ellenőrzésre a Kókuszkérdés dekort.
    Ezzel kapcsolatban szíves türelmedet kérem.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga, hozom az eredményt.

Boldog Karácsonyt.:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm!!!
    Boldog Karácsonyi ünnepeket!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.24
    Sylja kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    A Kókuszkérdés dekort a Játékok a kriptából felhősor 2. felhőre raktad fel, 2024-12-25 16:29:14-kor fogod tudni legkorábban leszedni onnan.

18. breky73

breky73 Járnitanuló

Köszönjük a gyönyörű karácsonyi dekorációt a farmon.
    Minden dolgozónak békés,boldog Ünnepeket kívánok :)

19. Othep

Szia.

Nagyon köszönjük a kedves visszajelzést, igazán jólesik. :)

Ha gondolod, ismételd meg a bejegyzésedet a Törzsasztalon, a Pozitív visszajelzések topikban, mert van ám nekünk olyan is: Pozitív visszajelzések

Még sok-sok boldog örömteli játékélményt kívánunk és Áldott, békés Karácsonyt Neked és családodnak, szeretettel :)

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. tündéranna

tündéranna Utánpótlás-írogató

De nincs ott, feloldottam, már a bónusz jön a napsütéssel (napraforgó oldalága). De se a készíthető listában, se a magok között nincs.