Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A Fadöntőnél mit jelent: ingyen ?

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ha erre a feliratra gondolsz:
    upload_2025-5-8_22-9-59.png
    Akkor a "Most ingyen" feliratnak az égvilágon semmi jelentősége nincsen, nem változik akkor sem, ha fluxuskompresszort használsz fel.
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!Szeretnem elkezdeni az Uj Bahama gazdakori feladatokat! kerdesem csupan az,h hol szerezheto be a Porzofa,Fojtogato fuge es a Dicaprio fak?Kiegeszitenem,mar tobbszor vettem FA-ert max csomagot,de veletlenul sem lett beloluk az aktualis feladatokhoz kert fa .Vasarlason kivul mas lehetosg van? Koszi a valaszt,szep napot.

farmeres53 kedveli ezt.
  4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Majd valamikor 3 hónap múlva estleg csere napkor tudsz rá szert tenni,ha már nem akarsz most rá áldozni! 7 farmon vetten én is 2-2 ttitkosat ,de mindenhol csak régi fákat kaptam!?

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Szia!
    Ha 199 FA-ért veszel titokfa csomagot, akkor a 30 db titokfa mellé garantáltan kapsz egy aktuális, már kifejlődött titok fát, amit már el is ültethetsz, nem kell kivárnod hogy mi lesz belőle, mert ez maga a kibontott fa. Például én most vettem tiki csomagot, és volt benne egy Fojtogatófüge-fa, és 30 db titok fa.
    Egyébként a Szezonokban a 39-es sor teljesítésekor lehet előző kifejlődött titok fát vagy titok ólat szerezni. Ehhez mindenképpen érdemes a Szezon VIP oldalt kiváltani.

Utoljára szerkesztett: 9.5.25, 18:45
    Othep, Sali~*.* és -Sudden- kedveli ezt.
  6. mami531953

mami531953 Haladó

Szia!
    Koszi a valaszod,sikerult megszerezzek egy Fojogato fuge fat a tobbi 30-at kihelyeztem,varom a beereset.Meg egy kerdesem van.Hol es hogyan lehet kivaltani a Szezon VIP oldalt.

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A szezonbérletet a banki felületen tudod megvásárolni.
    Az ára attól függ, hogy rendelkezel-e prémium fiókkal
    Ha van prémium fiókod, akkor az ára 539 forint, ha nincs, akkor 899 forint.
    A vásárlás után - az eddig lezárt - jobb oldalon lévő jutalmakat is fel tudod majd oldani.
    Egyebekben a jelenlegi szezonról itt tudhatsz meg többet: KATT
    A vásárlást így tudod megtenni:
    upload_2025-5-9_20-14-59.png
    További jó játékot.

Dolphin, kigyo51, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Sziasztok! a 10 órás növény ültetésével kezdtem de az 5 órás feladat sort adja csak be, így nem tudok haladni. ez hogyan lehetséges?köszi szépen farm név Beccaria Id: 28914708

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérdésedet áthoztam Segítségkérő topikba, mert a Csevegő nem alkalmas hely erre.
    Benéztem Hozzád, s az event ablakból indulva a megfelelő feladatsorba jutok Nálad.
    upload_2025-5-10_9-19-36.png

Én azt tudom javasolni, hogy minden esetben innen lépj be. Sajnos ahogy azt Ableotory TL a Csevegőben jelezte, nem minden hibát sikerült orvosolni a Játék indulásakor, ezért lehet az, hogy ha máshonnan lépsz be a Beadási ablakba (például a Főfarmról, event órából), akkor esetlegesen rossz ablakba kerülsz.
    Mivel az aratások után tudunk beadni a feladatokba, így biztos jó helyre jutsz, ha az event ablaknál található bejáratról lépsz be.
    upload_2025-5-10_9-21-31.png

Sok sikert!