Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. elekcsarab

elekcsarab Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kérlek,nézd meg és segíts!
    Ha csatnit akarok venni, nem egyszerű. Összevissza vannak a cuccok.
    Köszönöm
    elekcsarab
    ID: 30366260

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem tudunk központi hibáról.
    Pontosan milyen problémád van, mit tapasztalsz?
    Kérlek, kicsit pontosítsd mire gondolsz, és hogy miben segítsünk neked.

Köszönöm.

stb_farmer kedveli ezt.
  3. elekcsarab

Van egy rendszer, miszerint a csatni van az első helyen. Nos, itt nem.
    összevissza vannak a dolgok
    Helyre tudnátok állítani?
    egyedi hiba

4. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    a piacon Te tudod beállítani, hogy mi alapján legyen a kínálat sorba rendezve.
    Bal oldalon (a termék kategóriák alatt) a kereső mező bal szélén van a nyilacskás kis gomb, arra kattints. Ha Szint szerint van sorba rendezve, akkor a RACS elől van.
    Képet is csatolok.
    Próbáld meg így:

upload_2023-6-7_9-26-50.png

alex0824, Enike**, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  5. elekcsarab

Köszönöm!
    Sikerült

Sylja, Enike** és stb_farmer kedveli ezt.
  6. anikocska1

anikocska1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Vásároltam ma szupertápot és trágyát , de úgy vettem észre , hogy a vásárlás után kapható bónusz ajándékokat nem kaptam meg. pl. dzsinn-láda .Utána tudnátok nézni ? Köszönöm előre is. Farm . anikocska1 ID 4118437

7. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján ma több dolgot is vásároltál.

2023-06-07 17:24:10-kor 5 Partypörgetést kaptál a Dzsinntől, 2023-06-07 17:24:12-kor pedig kaptál egy dekort, ami a Kösz a segítséget (+) volt, illetve kaptál még 12 db Szerszámosláda II-t valamint 150 db Szupertrágyát.

stb_farmer kedveli ezt.
  8. anikocska1

anikocska1 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszi ! Ez a dekor elkerülte a figyelmemet.

Enike** kedveli ezt.
  9. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Köszönöm szépen !

Othep kedveli ezt.
  10. gjozsi44

gjozsi44 Aktív író

Sziasztok hajzselét hogy lehet szerezni?

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a hajzselé gyár a Hangyász terményese

Termény:
    Hajzselé

Termény pajtaértéke: 3.069

Hajzselégyár
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 hangyásztáp, 1 hangyász
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2

ITT olvashatsz róla bővebben

Következő cserenapon lesz lehetőséged Hajzselégyár megszerzésére, hajzselé terményt piacon tudsz venni.

12. Swartsch

Swartsch Járnitanuló

Sziasztok!
    Remélem jó helyen kérdezem..ha nem, akkor előre is bocsánat!
    Érdeklődni szeretnék, h a piacon eladott dolgok ( jelen pill. Bahama állatok ) után mikor kerül jóváírása a csengőpengő?
    Eladtam 3 Bahama állatot összesen kb. 177. 670 csp-ért és mindössze ( ha jól figyeltem meg ) kb. 78.000 csp lett csak jóváírva belőle.
    Ill. a piaci előzmények eddig csak 1x jelentek meg nálam, akkor is hiányosan ( sajnos nem csináltam róla képernyőképet akkor ) és azóta se tudom behozni, mindig üresnek mutatja.
    Köszönöm szépen, ha utána néznétek!

Gazda: Swartsch
    ID: 57393822

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Gyakorlatilag azonnal jóváíródik.
    Olyasmi elő szokott fordulni, hogy a gazda véletlenül egy nullával kevesebbet ír be, mikor meghatározza az árat. Így persze a számításai szerinti összegnél sokkal kevesebbet kap.
    Vagy esetleg rögtön vásárol is a bevételből.
    De természetesen megnézzük, mi a helyzet Nálad.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, így várnod kell az eredményre, türelmedet kérem.

Swartsch kedveli ezt.
  14. Swartsch

Swartsch Járnitanuló

Szia Othep. :)
    Köszönöm szépen, h írtál.
    Az eladási összeget nem saját kezüleg írtam be hanem a kis húzogatós valamivel :D , majd utána megnézve a saját standomon fel is írtam mindennek az összegét, amiért kitette.
    Vásárolni asszem egyedül diófákat vettem 21.600 csp-ért...másra nem emlékszem...Sajnos azóta sem hozza újra elő a piaci előzményeket, pedig ott is az álltalam felírt csp-k szerepeltek, h annyiért adtam el.

Remélem majd megnézi valaki.
    Köszi még egyszer! :)

Ui: Sikerűlt most egy fotót csinálnom, ahol csak az épp most elahott Hullámos Papagájt hozza elő, a többit nem. Ennek jóvá is lett írva a csp-je.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Csatolt fájlok:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.6.23
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenérzése alapján a következőket látta:
    -2023-06-11 17:12:38-kor megvásároltak tőled 1 db párducmacskát 49720.61 csp-ért; 2023-06-11 17:12:58-kor 1 db okapit 50491.89 csp-ért, és 1 db medúzát 77465.31 csp-ért 2023-06-11 17:47:35-kor.
    - pörgettél partypörgetéses módban 2 alkalommal is (2023-06-11 17:18:50-kor és 2023-06-11 17:19:00-kor) 12150 csp-t

Vásároltál eközben:
    - trópusi colada terméket 2023-06-11 17:47:35-kor 11652.40 csp-ért.
    - 47 db Diófát a piros kosárból 2023-06-11 17:02:38-kor, összesen 21150 csp-értékben.

Ezek a mozgások voltak a farmodon a hozzászólásodban jelzett bahamás állatok eladása közvetlen környezetében.
    Az árat nem csak a csúszkával lehetséges beállítani, hanem ott ahol az eladási ár megjelenik, az egérrel belekattintva számokkal is bele lehet írni a megfelelő eladási árat.
    Köszönjük türelmedet.

16. Swartsch

Swartsch Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm szépen a válaszod!
    Kb mindenre én is így emlékszem, ahogy ezt leírtad, azt az egyet kivéve, h 17:47 környékén nem vettem egy trópusi colada terméket
    11652.40 csp-ért, hanem eladtam egyet 116524 csp-ért. Ebben teljesen biztos vagyok. A piaci árakat nézve a trópusi colada termékre jelenleg is 162600 környékén van kint 2 db. Már csak ezért is nem valószínű, h én ebből vettem volna 1 db-t, (ami nincs is a farmomon) 11625.40-ért. :) Ott azért 1db 0 különbség van. :)

A hibát azonban nem itt érzékeltem, hanem a Bahama állateladásaimnál.
    Eladtam 1 db Párducmacskát 49720-ért, 1db Okapit 50491-ért és 1db Medúzát 77465-ért. Összesen 177676-ért és ha jól emlékszem akkor csak 78000 körül lett ebből jóváírva.

Utoljára szerkesztett: 12.6.23
  17. Enike**

Szia!

Én ellenőriztem a fiókodat a megadott adataid alapján kérésed szerint a nyilvántartásban. Mivel Te csak a bahamás állatok ára miatt érdeklődtél, így nem néztem hosszabb időtávban a vásárlásaidat és a bevételeidet. Ebből fakadóan a Trópusi colada terméket sem vizsgáltam meg tüzetesebben, mert nem az volt a kérdés.
    Mivel most a visszajelzésedben reagáltál rá, így végigkövettem a napi mozgásokat, és akkor jöttem rá, hogy amit délután láttam, az nem kifejezetten vásárlás volt, hanem piachasználati díj. (a rendszer nem különbözteti meg számunkra a vásárlást az egyéb költésektől, csak ha külön rákeresünk a mozgásokra)

2023-06-11 17:14:10-kor kitettél egy Trópusi colada terméket a piacra, levonta a 10 %-ot a rendszer a piachasználatért. -11652.40 Csp szerepel ebben a sorban és mínusz előjellel a vételi - kiadási oszlopban.
    2023-06-11 21:33:44-kor adtad el a Trópusi colada terméket 116524.00 Csp-ért. (ez másik oszlopban, másik színnel van jelölve, bevételként).

Ismétlem, azért nem néztem utána ennek a tételnek, mert nem erre irányult az eredeti kérdésed.

Nincs okunk, és nem is áll szándékunkban az ellenőrzésről valótlant állítani.
    Sajnos képet ide nem csatolhatok az ellenőrzés eredményéről adatvédelmi okok miatt, de amennyiben kételkedsz szavahihetőségemben, kérlek hogy keresd fel a Supportot. Ők tudnak neked érdemben segíteni ez ügyben.

Köszönöm, ha így jársz el!

18. macasnagyi43

macasnagyi43 Junior szaki

Elnézést, ha esetleg nem jó helyen kérdezek, a Napraforgó domb növényeit hol lehet majd ültetni, ha szeretném kiváltani és milyen növények kellenek ide. Nem találok tájékoztatást, de lehet, hogy nem kerestem jó helyen.

19. Enike**

Dolphin kedveli ezt.
  20. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- vagyok.Hol jutok be a teliholdas feladatokba, mert a teliholdban nem találom. Kérem Moderátort legyen szíves segítsen.