Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha semmiképp nem sikerül feloldani a területet, adj kérlek farmnevet és ID-t.
    Ránézünk, mi lehet a gond.

2. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szia Grassy!
    Ezer meg egy éve nem láttalak...
    Nem tudom, miért ignorálnak Téged, de ha megfelel, talán tudok segíteni.
    Azt ugyan nem tudom megnézni, hova rejtetted el az alap "vízörvény" dekort, de az biztos, hogy meg kell lennie - hiszen mindenki megkapja, aki szeptember 2 és október 2 között belép a játékba.
    Mivel régi, rutinos játékos vagy, ezt nagy eséllyel eddig is tudtad, de az írásom nyomán talán felfigyelnek a tiédre is, és esetleg akad valaki, aki érdemi támogatást adhat Neked.

3. Othep

Szia.

Természetesen senkit sem ignorálunk.
    A játékostárs hozzászólása egyszerűen és sajnálatosan elkerülte a figyelmemet.
    Köszi a segítséget. :)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Hajótöröttek partján találod meg, bal alul.

upload_2025-9-7_22-38-51.jpeg

Köszönjük a türelmedet. :)

5. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Üdvözlöm . Az a kérdésem hogy hol találom muzeum3 . A feladattal végeztem .
    Tyúkanyóó ID 37005034 .

6. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

köszönöm s megtaláltam....de sok sikerrel sajnos nem jártam....kesőn vettem észre eventet.további kellemes játékot Zsuzsi

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan milyen feladattal végeztél?
    Amennyibn gazdaköri feladatsorral végeztél, ott múzeumot nem tudtál szerezni, csak Múzeum építési terveket, mellyel a meglévő múzeumod kapacitását tudod növelni.
    Egy múzeumot a Bölcs tölgyről tudunk kiváltani, a többi FA-ért tudjuk megvenni a Gazdaboltban (Piros kosár).
    Itt találsz leírást a Farmos múzeumról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/múzeum-raktárház-új-típusa-2022-június.22523/
    Ha nem erre vonatkozott kérdésed, akkor kérlek, pontosítsd, hogy segíteni tudjunk.
    További jó játékot!

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Csere event még ma estig elérhető, addig még van lehetőséged ajándékozásra, cserére.
    Sok sikert!

9. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Köszönöm . Értem

10. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! A maja majmok szentélyében kiváltottam az Állatüdülő rúnát. Kérdésem, hogy hol növeli a hasznos területet? Nem találok róla infót. Előre is köszönöm, ha választ kapok rá. Szép napot indenkinek!

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.