Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farmkupa pecás eventhez a most futó Tenger szíve (2.) eventben tudsz Horgony zsetonokat szerezni. Ha ezeket már megszerezted, akkor várnod kell a következő heti eventre, ott tudsz majd további zsetonokat szerezni. Ez mellett pedig naponta egyszer arasd le a 23 óránként beérő mezőket, ahonnan Csaliládákat tudsz szerezni, amiből csalikat kapsz a horgászathoz.
    Event ismertetőt itt tudod újra áttanulmányozni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-pecás-event.25042/

Swartsch kedveli ezt.
  2. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm.csak állok az eventtel egy helyben.learatom a 23 óránként mezőket.a horgony zsetonokat mikor szerzem meg?

3. Dolphin

Szia,
    a Horgonyzsetonokat a jobb oldali nyeremény listában találod, a Mini-játékban szerzett játékpontokkal tudod a nyereményeket megszerezni - a 10., 15., 18. és 21-es soron találsz 1-1 db-ot:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenger-szíve-2.25072/#post-1390495
    Sok sikert!

Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  4. sanyi400

sanyi400 Fórum-zöldfülű

Üdv !
    30-as szinten vagyok de a gyopár földnél csak kinyilt a lakat de nem tudok belépni!
    Ennek mi lehet az oka?
    sanyi400

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Hová szeretnél belépni?
    A Napraforgódombot szeretnéd felszabadítani, vagy földet? Vagy mit?
    Farmnév, ID, ha ellenőrizni kellene?
    A játékból való ki- belépést próbáld meg.
    Néha szükséges lehet, hogy helyükre kerüljenek a dolgok.

6. sanyi400

sanyi400 Fórum-zöldfülű

Irja napraforgó földhöz gyopár föld 25 szint kel ..de gyopr földre se jutok be igy az nem fog fejlődni
    https://www.farmerama.com/?action=internalGameUnity

7. Othep

Szóval még a Gyopárvölgyed sincs kiváltva és a normál farmszinted a 30-as?

A Gyopárvölgy területére történő belépéshez el kell érnünk a fő farmon a 98. szintet, valamint ki kell váltanunk a Bölcs Tölgynél a fa tetején található, Gyopárvölgy elnevezésű rúnát, melynek költsége 2500 csillag.

Természetesen a sorban előtte lévő rúnák kiváltása is szükséges a megszokott módon. Ezt követően a területet a fő farmunk térképén található felvonó ikonra kattintva érhetjük el.

Kérlek, olvasd el az ismertetőket:
    Azonban, ha ennyire kezdő vagy, a Gyopárvölggyel még bőven ráérsz foglalkozni.
    A főfarmon is van még elég tenni- és fejlesztenivalód.

Luminary, Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  8. sanyi400

sanyi400 Fórum-zöldfülű

14 éve ezek még nem voltak akkor játszottam utoljára :D

9. Othep

Akkor számodra inkább a gazdakörben való ténykedést és a Bölcs tölgy rúnáinak fejlesztését ajánlom.
    A rúnák közül a fa tetején igyekezz elérni az Élő legenda rúnát, de jópár fontos rúnát találsz itt (ismertető, katt a zöld szövegre):
    • Erdei tisztás
      • Bölcs tölgy, rúna
      • Csillagok beszerzési lehetőségei
    A farm fejlesztése szempontjából a legfontosabb feladatok a Kulcs jel alatt találhatók.
    upload_2024-6-22_18-14-28.png

Lényeges gazdaköri feladatok még a Tenyésztők versenye és a Kiállítás.

A főfarm területeinek kiváltását is javaslom.
    Kicsit talán eventezhetsz is, de tisztában kell lenned vele, hogy nem fogod tudni őket teljesíteni, jó darabig.
    Viszont, ameddig eljutsz bennük, a közben megszerzett cuccokat felhasználhatod a farmod fejlesztéséhez.

Ebben a topikban olvasgathatsz fejlődési taktikákról, kérdezhetsz is bátran. :) Fejlődési taktika
    Üdv újra a játékban. :)

-gyöngy-581, Sylja, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép vasárnap reggelt kívánok!

Volna egy kérdésem: Mit jelent a naptárban a "Feladatcsoportos event" ? Az event ismertető GYIK-ban nem találtam ilyen néven utalást a fajtájára és kíváncsi lennék rá, hogy mit takar?
    Ha kaphatnék egy régi linket az ilyen hasonló eventre nagyon megköszönném :)

Swartsch kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Itt egy link, egy ilyen eventhez.
    :)

kigyo51, Sylja, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Köszönöm, közben a GYIK-ben én is megtaláltam rá a választ. Pont most szerettem volna törölni a kérdésemet.
    Amint a képeket megláttam, már le is esett a mechanika. Volt már több hasonló eventünk :) Csak az elnevezés volt furcsa, számomra szokatlan.

Utoljára szerkesztett: 23.6.24
    Swartsch kedveli ezt.
  13. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy az ajándékot miért nem mutatja amit a szomszédoktól kapok?Egyik szomszéd társamat meg kérdeztem hogy küldi e ahogy szokta és azt írta hogy igen csak Én nem látom!ID:33327404

14. Dolphin

Szia,
    tudod pontosítani kérlek, hogy melyik szomszédodtól nem látod, hogy milyen ajándékot kaptál, s mióta tapasztalod a hiányt?
    Az elmúlt 3 napot megnézve mindig 7 ajándékot kaptál, ugyanattól a 7 gazdától.
    Köszönöm előre is, ha pontosítod az információt.

15. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Hét szomszédom van és nem mutatja hogy kaptam azért kérdeztem az egyik szomszédomat!Pár napja ilyen!Máskor ugye látszik mert fel dobja!

16. Dolphin

Szia,
    akkor az a problémád, hogy a felugró ablakban nem találod az ő ajándékát? Lehet véletlenül túl gyorsan kattintasz és két ablakot zársz be egyszerre. Viszont az ajándéklistában meg tudod nézni mindig, hogy kitől kaptál ajándékot.
    Kattints a kék ajándékdobozra a szomszéd lista tetején és a feljövő ablakban tudod megnézni, mikor kitől kaptál ajándékot, ma is kaptál már 2-t:
    upload_2024-6-23_9-58-4.png
    Ha így sem találod az adott Szomszédot, akkor kérlek, add meg a nevét, hogy ellenőrizni tudjuk, kapsz-e Tőle ajándékot.
    Megértésedet köszönöm!

marcsi5556 kedveli ezt.
  17. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Köszönöm szépen!

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  18. Rózsa1950

Rózsa1950 Utánpótlás-írogató

rozsa1950
    szia, szépen kérlek nézz utána, hogy mér nem tudok a rendes klienses regisztrált farmomra belépni! Egy pár napig játszottam vele tegnap, és ma már nem. nagyon szépen kérlek benneteket idős vagyok ez az egyetlen játék amit szeretek!
    id 8109949

19. Othep

Szia.

Mii történik, mit tapasztalsz, ami miatt nem tudsz belépni?

20. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Áthoztalak ide.

Az általad említett farmnéven (Marcsika7400) megtalálható fiókra legutóbb 2014-ben léptek be.
    Illetve 55. szintű farmról van szó, azért nem jelenik meg a teknős az ajándékozás ablakában, mert nem 58. szintű vagy afeletti farmra akarod küldeni az ólat.

Biztosan jó farmnevet adtál meg, megfelelő helyre akarod küldeni? (A 2014-es utolsó belépés miatt kérdem.)

GA-BI-O-Farm és andzsel kedveli ezt.