Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Dolphin, Lenczy és Swartsch kedveli ezt.
  2. GeraDorki

GeraDorki Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Új vagyok a Gyopárban. Az a problémám, hogy a főtéren álló kis kecske 3 dolgot szeretne tőlem. Az egyik, hogy állítsak elő 6 humuszt. Már előállítottam a többszörösét, de nem fogadja el, ha pedig rákattintok erre a feladatra, ott nála, akkor a fadeszka előállításához vezet. (Ez más esetben is előfordul, pl ha bővíteném a kapacitást a raktárban bárminek, akkor is mindig fadeszka előállításhoz visz.) Másik két kérését már teljesítettem a kecskének, azt már ki is pipálta. Köszönöm előre is!
    GeraDorki vagyok és ID: 57044482

3. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A humuszból 3-féle is van (alap, minőségi, luxus). Jó fajtát állítottál elő?
    Figyeld a beállítás során az edénykén levő csillagok számát.
    A faanyag van első helyen az átalakítóban, neked kell váltanod a felugró ablak bal felső részén a nyilak segítségével a többi játékelemre.

Swartsch kedveli ezt.
  4. GeraDorki

GeraDorki Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget! Megnézem! :) ---> Igen a humusznál ez volt a baj! Nem vettem észre, hogy 3 féle van!

Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

6. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

ol találom a Kviz kérdéseket ?

7. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Swartsch, Dolphin, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Szia! Vannak a napi ajándékok amit a szomszédoktól kapok az nekem nem jelenik meg!Amikor be megyek a játékba akkor szokott meg jelenni most nem!Mi lehet az oka?ID:33327404................

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám az ellenőrzés során megállapította, hogy a beállításoknál ki volt kapcsolva az "ajándékok mutatása felugró ablakban" funkció.
    Visszakapcsolta, és a "mentés" gombbal rögzítve is lett, de azért nézz rá Te is.
    A szomszédajándékoknál akkor is látod, hogy kitől kaptál az adott napon ajándékot, ha nem aktív a felugró ablak funkció.

Láttuk azt is, hogy az Eseményeknél még van felkiáltójel Nálad is.
    Ne felejtsd el átvenni majd Rackót, a Nyári kalendárium napi, illetve a sorvégi (kígyós úszógumira kattintva) ajándékát.

Swartsch, kigyo51, fairmike és 2 más kedveli ezt.
  10. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm!További szép napot:))

Most jut eszembe hogy az ajikat át vettem mind a kettőt de ott marad a felkiáltójel!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.7.24
    aida2330 kedveli ezt.
  11. Othep

Három átvenni való van ma:

Rackó, Kalendárium 6-os szám, sorvégi úszógumis kígyó.
    Ha mindet átvetted, és még ott van a !, akkor frissíts egyet esetleg.

Swartsch, kigyo51, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. rezsder

rezsder Utánpótlás-írogató

Szia! Ahol a legfrissebb híreket lehet előcsalogatni, van egy felkiáltójel. Nem tudom mire van. Már szinte mindent próbáltam, nem jó egyik sem. Segítenétek? Élőre is köszönöm.

13. Othep

Szia.

Valószínűleg nem vetted át a Nyári Kalendárium sorvégi ajándékát az úszógumis kígyóra kattintva.
    (Egy matrica)

-ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
  14. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Köszi szépen!A kígyót nem láttam annyira egybe olvad!Bocs nem akatalak ennyit zavarni!

aida2330 kedveli ezt.
  15. Othep

Nem zavartál, azért vagyunk, hogy segítsünk. :)
    Szép napot Neked!

Swartsch, -ágianyu33-, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  16. rezsder

rezsder Utánpótlás-írogató

Így igaz. Köszönöm!

aida2330, marcsi5556 és Othep kedveli ezt.
  17. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

szia.Még sosem használtam a szezont,mit kell csinálni,hogyan működik?

18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A rövid verzió az, hogy megrendelőket kell kiszolgálni a pajtádból, vagy a piros kosárból - piacról vásárolva. A megrendelők Szezon jutalompontokat és egyéb ajándékokat adnak a portékádért.
    A Kalóz szezon pontos leírását megtalálod az eventismertetőben. Kérlek tanulmányozd át, sok kérdésedre választ kapsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kalóz-szezon-43.25143/
    Ha maradnak még homályos pontok, akkor természetesen várunk vissza és segítünk tisztázni.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  19. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

köszönöm az infót

Othep kedveli ezt.
  20. piros53

piros53 Törzsjátékos

Sziasztok.Most hogy itt van a bővítés azokat a felhő neveket szeretném tudni ami a tüntető malac és igásló -ra hat.Mostanában volt de én nem tudom
    Segítene aki tudja.