Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem jól emlékszel, sajnos.
    A 7. szintet zártad - ez 14 oszlop elkészültét jelenti - 2023. február 28-án 18:55:37 órakor.

[​IMG] [​IMG]

Megkaptad az Ugrabugra 1 dekort, ami az alap dekor!

Ennek a dekornak a fejlesztéseit a 8. szinten kaptad volna meg, ha megoldod azokat az oszlopépítéseket.

Ezeket a feladatokat nem teljesítetted:
    8.szint:

Nincs fejlesztés, amit keresned kellene.

2. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Megcsináltam mind a nyolcat nemszeretem a csalást a játékba se Gazdasszony ID33224951

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.3.23
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Semmi olyan adatot nem írtam, ami nincs az ellenőrző panelen.

Nem fűződik hozzá semmi érdekem.

Ha nem vagy elégedett a válaszommal, vedd fel a kapcsolatot a játék supportjával.
    Jelents, hogy számodra nem megfelelő adatot szolgáltattam, Te másként teljesítetted az eventet. Kéred a kivizsgálást!

Ezen a linken megtalálod azokat az információkat, melyek alapján eléred, megkeresheted a supportot.
    Kattints a zöld színű szópárra, akkor a böngészőben - ahol olvasod a fórumot, új lapon megnyílik a link a tartalmi adatokkal a support felkereséséhez!

4. bangabanga

bangabanga Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azzak a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy honnan szerezhetek talányos tenyészeteket? Vásárolni lehet őket? Kifejezettek póni tenyészetet szeretnék.

5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Általánosságban:
    Talányos tenyészetek nyerhetőek általában eventek teljesítése közben, néhány gazdaköri feladatnál is.
    Vásárolni csak az éppen aktuális új állat bevezetésekor lehet tenyészeteket, illetve Rezeda doki minieventje szokott még érkezni, ahol régebbi ólak is vannak a kínálatban, de persze szerencse kell hozz, mi fejlődik ki belőle.
    (Alább a zölddel írt szövegek kattintható linket tartalmaznak)

Ha kifejezetten póniistállóra lenne szükséged, a legegyszerűbb módja az, ha az ajándékozási és kereskedelmi napok minievent keretén belül próbálod meg másik farmtárstól beszerezni csere vagy ajándék útján!

A topikot itt találod, ahol lehet felajánlásokat tenni a cserére: Ajándék - Cserebere - Új szabályokkal! | Farmerama HU

stb_farmer kedveli ezt.
  6. palota63

palota63 Járnitanuló

Segítséget kérnék!Nem tudom a gyopáros völgyben feloldani a földtarületet

7. Enike**

Szia!

Elérted a következő terület feloldásához szükséges gyopáros-szintet? Van elegendő jelvényed legyártva a kiváltáshoz?
    Ezeket könnyedén ellenőrizheted magad is, kérlek olvasd el itt a szükséges tudnivalókat: (kattints a zöld szövegre)
    GYIK - Gyopárvölgy - Északi Erdő | Farmerama HU

Tapasztalatokat pedig itt tudsz olvasni, más játékosokkal itt lehet beszélgetni:

Visszajelzés - Gyopárvölgy | Farmerama HU

stb_farmer kedveli ezt.
  8. palota63

palota63 Járnitanuló

Köszönöm!

Minden meg van és még sem tudom feloldani a földterületet!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.3.23
    Enike** kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Kérlek add meg a pontos farmnevedet és az ID-számodat, hogy segíthessünk!

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/#post-1291215

Vagyis a területre valahová, mondjuk a fűcsomóra kattints, és akkor tudod a területet feloldani. Nekem a fűcsomón probléma nélkül sikerült, de sokan számoltak be nehézségekről; lehet, hogy többször kell próbálnod, de előbb-utóbb sikerülni fog. Feltéve, hogy tényleg minden feltétel adott (szint, jelvények)

-ágianyu33-, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  11. edike2013

edike2013 Fórum-zöldfülű

Szia most vásároltam mélykék csomagot a 3 ast a pénzt levette de nem írta jóvá.

12. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Farmnév, ID szám?

13. Menitala

Menitala Fórumprofi

Polip szajré felhő hogyan szerezhető meg? Rákattintok "aranyos+ kosárt lehet venni. Köszönöm.

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A felhőt önmagában nem tudod megvenni.
    Csak akkor, ha az előtte szereplő 4 csomagot is megveszed.

Részletesebben:
    Az akcióban összesen 5 db fizetős csomagot lehet megvásárolni, amelyek egymással sorrendi összefüggésben vannak.
    Ez azt jelenti, hogy az első csomag az akció indulásától kezdve elérhető.
    A további csomagok mindig csak a megelőző csomag megvásárlása után szerepelnek a kínálatban
    (pl. a 3. csomag a 2. megvásárlása után).

Teljes ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/mélykék-ajánlatok-2023-március.23346/

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. ambrusne

ambrusne Fórumszaki

Köszönöm, túl drága felhő! Üdv.

16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Van valami gond a játékkal? A most futó eventben beadtam az utolsó beadandókat...kb fél órája...és nem jelenik meg a pipa.
    Így a felhőt sem tudom aktiválni. Nem esne jól, ha az utolsó beadandóm elveszne az éterben.

-W-595- kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem látok problémára utaló jeleket, hozzászólásokat.
    Ennél az eventnél elő szokott az fordulni, hogy azt hisszük, végigértünk, de valójában egy pici, pár darab, stb beadandó még hiányzik, nem történt meg a beszállítása és valójában nem értünk végig.

Kérlek, nézz rá még egyszer, tényleg beadtál-e mindent.

Ha igen, és valami tényleg nincs rendben, hozz kérlek farmnevet és ID-t, mert anélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Annak eredményére viszont lehet, várnod kell majd, mert jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Azt javasolnám, hogy kattints sorba minden beadandó ikonjára. Tapasztalatból írom, nálam is előfordult, hogy csak az egyik ikonon volt pipa és a másik beadandó még hiányzott. ;)

stb_farmer, -W-595-, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Köszönöm szépen mind kettőtöknek.
    Megoldódott....1 db hiányzott a gazból!;)
    Ránéztem én....ezek szerint nem voltam elég figyelmes!:p;)

stb_farmer, -W-595-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. czankjuli

czankjuli Járnitanuló

Szeretném a segitségeteket kérni: A farmon paysafecard kártyával vásároltam 2-3 éve semmi gond nem volt , most viszont nem tudok odáig sem tudok jutni, hogy a pink kódot be irjam. A következő a szöveg hozzáférés meg tagadva. Ninca jogosultsága az oldal meg jelenitésére. F.n. czankjuli. I.D.4506534. Köszönöma segitséget. Nem tudok semmit venni.