Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Nálam nagyon nehéz belépni és lassú.akadozik a játék. Jelenleg a nyúllal fociznék, de megakad és szinte kezelhetetlen. Többször is kidobott a mai nap folyamán, de ez jó ideje így működik vagy nem működik. Sajnálatos és idegtépő. ID 45638869 szolgáltató DIGI

varga1234 kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kedves Moderátor !
    Kérdésem = végig tudok játszani egy pályát (1-9-ig)labdapumpával ? vagy - valamennyit le kell játszanom, hogy ezt tudjam alkalmazni? 9 pumpám van. Elsőre tudom alkalmazni ? vagy hogyan történik? a menetét kérlek írd meg. Köszönöm szépen!

3. tremama0422

tremama0422 Haladó

Szép napot mindenkinek! Nagyon lassú a játék jó ideje. Hosszú próbálozás után tölt be, sűrűn kidob és hosszú idő mire újra betölt, menet közben is akadozik. Tegap már átnézettem a gépemet a szerelővel.minden rendben van vele. Szolgáltató DIGI Farmnév: ..Sarah9.. ID 45541551

4. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Nálam is lassú a játék ID:1484938 telekom farm név varga1234

Utoljára szerkesztett: 31.8.25, 19:05
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, meg tudod csinálni.
    Teszteltük.

Amelyik szintről kezded felvinni, az fog megjelenni felül, de nem annak a nyereményeit kapod meg, hanem a 9. szintért járókat.
    Szóval, ez egy vizuális hiba csak.

Marika312 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. a1a4

a1a4 Törekvő

Nálam is nagyon lassan tölt be a játék, de azt tapasztaltam, ha csak forog a virág, betölt 45%-ig és nem megy tovább, akkor kilépek, még egyszer belépek, és akkor betölt. Nem kapkodva, de elfogadhatóan. Sajnos az viszont nagyon zavar, hogy 2x-3x rá kell kattintanom egy mezőre, hogy kiírja mikor érik be a termény. Régen egyszer sem kellett kattintani, csak rávittem a kurzort a mezőre és már mutatta is. Ez sokszor bosszant.

farmeres53 kedveli ezt.
  7. vivien1964

vivien1964 Fórum-zöldfülű

Lassú játék miatt írok viven1964 ID:53543801

8. bence66

bence66 Utánpótlás-írogató

Nálam is borzasztóan lassú . Nem segít sem a sütik törlése sem a frissítés !! A netem Jó !!!!! Ez már kezd elviselhetetlen lenni. Kellene még több akció ,event egyszerre :(

9. Zafír0012

Zafír0012 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Nálam is nagyon lassú a játék, és a szomszédokat sem látom.
    Zafír0012 ID: 57909877

10. judorf

judorf Törekvő

Sziasztok!
    Nehezen tölt be a játék, s időnként lelassul. Aratáskor a tp-t is furcsán számolja, sokáig pörgeti a számokat, sokszor nincs türelmem kivárni. ID: 1606313 farmnév: judorf szolgáltató: Telekom

11. sajtika200

sajtika200 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nagyon lassú a játék,lassantölt be egy ideje.Nem látni a szomszédokat,nem lehet játszani.sajtika200 ID31130407 Telekom a szolgáltató.

12. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Csatlakozom ! Nagyon lassú a játék, nem lehet területet váltani. Eltünik az óra. A szomszédok helyén csak egy zöld sáv van, Többször ki kell lépni. Ez a jelenség napközben még fokozódik.
    ID:3894802 Telekom.

13. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia.34 szintre léptem a kérdés mi az amit kaptam mert nem jelezte?

14. Szomszika

Szomszika Rutinos

Nálam is lelassult a játék, a paszuly aratása után nem tudok területet váltani. Frissítés után már lehetséges.
    farmnév: zony ID:53344122
    Telekom a szolgáltató

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    A területváltások nagyon lassan töltenek be nálam is.

Gazda: Galadriel,
    ID: 14659457

16. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!
    Szolgáltatóm: Telekom
    ID:5397193

Lassú játék, rengeteg talicskázás és még több margaréta jellemzi a jelenlegi állapotokat.

Böbi49

17. nimre56

nimre56 Járnitanuló

Sziasztok csatlakozom az előttem szólókhoz ez már gyalázat nimre56 ID: 17446478

18. Timi7702

Timi7702 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lassú a játék, kidobál, ott marad az "áthelyező" gomb jele. Élvezhetetlen a játék a sok ki-belépés ellenére.
    Timi7702
    ID: 57043419
    Telecom
    Köszi