Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nincs vége Neked sem az eventnek, ültesd tovább a növényeket.
    Kaptál egy új pályát, így tudod folytatni a játékot.
    Kérlek, a jövőben jobban figyelj az első elem kiválasztására és lehelyezésére, figyelj arra, hogy két dominót mindig le tudj tenni.
    Tudjuk, hogy a Csillagos érmét adó mintázatra fektetitek a nagy hangsúlyt, de ne mindenáron.
    További sok sikert a pályákhoz!

Swartsch és .apa64. kedveli ezt.
  2. Mariska720719

Mariska720719 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! :)

Dolphin kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Kösz a választ.
    Mondjuk visszamenni eszem ágában sincs.
    Ezt valahogy rosszul csinálták meg, ki a fenének van kedve, naponta ezzel a hülye nyíllal szórakozni, hogy eljussak a végére.

4. mami531953

mami531953 Aktív író

Sziasztok!Hogyan jutok Malacperselyhez es a Kantarhoz amit az uj gazdakori feladat ker az Orientacios Gyakorlatok-ban.Koszi.

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Mindkettő a városban - műhelyben - megépíthető terményes ólból szerezhető.
    1. A tüntető malac terményese a Malacpersely-kerámia, terménye a malacpersely. Indításhoz 2 db tüntető malacra is szükséged lesz a táp mellett.
    2. Az igásló terményese a Kantáros üzlet, terménye a kantár. Itt is szükséges az indításhoz igás ló a táp mellett.
    A bárkács cucc készleted terhére korlátlan számban megépítheted mindkettőt, amennyiben elérted a 107-es illetve a 117-es farmos szintet.
    upload_2024-7-19_17-10-30.png

Jó barkácsolást!:)

Swartsch kedveli ezt.
  6. hMagdi8

hMagdi8 Utánpótlás-írogató

Szia!Nagyon szomorú vagyok,most vettem észre,hogy ha veszek valamit, többet számolnak,mint amibe kerül.PAYSAFECARD CLASSIC számlát veszek...ez eddig is igy volt;;?KÖSZÖNÖM ha válaszol valaki.Olvastam a rendelési szabályt átváltásról...

7. .apa64.

.apa64. Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
    Oda szoktam figyelni és már volt ilyen kirakós játék/ a gombos, ruha mintás/ !
    Most beleszaladtam elsőre!
    Gergely

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  8. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Már a múlt nap kérdeztem, hogy a selyem fonalat melyik ól adja, hol szerezhetem be, de nem kaptam rá választ.
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    ID Hunorkám2 5453070

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet. Mivel Játékostársad korrekt választ adott - https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.19474/page-54#post-1394435 - így valóban nem kaptál moderátori választ. Talán annyival kiegészíteném, hogy a Farmerama Enciklopédiában mindent megtalálsz, érdemes olvasgatni ráérős idődben.:)
    https://board-hu.farmerama.com/forums/farmerama-enciklopédia.277/ -betűrendes, áttekinthető útmutatójában könnyen el lehet igazodni és megtalálni a válaszokat.
    A selyemfonallal kapcsolatos leírás pl. megtalálható az Állatok,termények és ólak a játékban címszó alatt. A probléma ott van, ha azt sem tudjuk, hogy melyik állat terményese a selyemfonal, így a legjobb helyre fordultál a kérdéseddel. A leírásban szerepel az is, hogy nem megépíthető és nem megvásárolható. Cserenapkor érdemes a léghajó kínálatát nézegetni, illetve az Ólválogatásnál ellenőrizni, hogy nincs-e a kínálatban Fonalfarm.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  11. Sájem-farm

Sájem-farm Fórum-zöldfülű

Sziasztok, ma elkezdtem a dominós játékot. leraktam az első dominómat de nem adott olyat amivel folytathatnám a játékot. elhasználtam az összes cserét de így sem tudom folytatni a játékot. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm upload_2024-7-20_0-13-52.png

12. Luminary

Szia!
    Szükségem lenne a Farm neved és az ID számod megadására, hogy segíteni tudjak. Várom az adatokat:)

Swartsch kedveli ezt.
  13. Sájem-farm

Szia,
    Afarm név: Sájem-farm
    Farm id: 1704097
    Segítségdet előre is köszönöm :)

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám újraindította Nálad a játékot.
    Kezdheted előlről a kirakást. Gondold át a lépéseket.
    A jövőben figyelj arra, hogy olyan kezdő elemet válassz és úgy helyezd le, hogy a látható dominókból legyen folytatási lehetőséged.
    Néha elég előnytelen törölközők jönnek, de ekkor rakj le kettőt, és kérj másik pályát.

Sok sikert. :)

Swartsch, Sájem-farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. sipka44

sipka44 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

Luminary és Othep kedveli ezt.
  16. Sájem-farm

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
    Megfontolom a lépéseket :)
    Szép napot :)

Luminary és Othep kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mi a kérdés? Mire vársz választ?
    Nem függ össze a játékkal, vagy más felhasználási területekkel, hogy a Paysafecard miként engedélyezi a bónok felhasználását.
    Ez az ő hatáskörük.

Swartsch kedveli ezt.
  18. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Boldog hétvégét!
    Mangolassi milyen terményesólból van? Nem találok hozzá infót. Köszönöm!

19. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Az Enciklopédiában itt találsz információt minden állatos és terményes ólról:
    Állatok, termények, ólak a játékban
    Onnan hozom ezt a táblázatot: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860692
    és ezt a konkrét infót a mangólassiról:
    A vöröspanda terményese, a Mangólassimixer adja a mangólassit.
    "Termény:
    Mangólassi

.
    Termény pajtaértéke: 1.926

Mangólassimixer
    Műhelyben megépíthető,
    ha a Maja szentélyben a 13. kamrában a vöröspanda szobra 86 Aranybanánért kiváltott.
    Indításhoz szükséges: 1 vöröspandatáp, 1 vöröspanda
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]MangólassimixerTermény: 1 db mangólassi
    Érési idő: 06:00 óra
    Tapasztalatpont: 185 BTP
    Trágya mennyisége: 2 db
    1300 fa
    100 ásó
    20 fűrész
    8 ásó
    30 kézi gyalu
    Bahama tartalmi fejlesztés - 2024. április-

Swartsch és Othep kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia:music:

Kérdeznék8) próbáltam pakolászni a dekorokat... kézzel...
    néhány elem a felső részen nem mozdítható kézzel... több területet is érint a dolog...
    kliensben és böngészőben is... igazából nem is újkeletű... csak eddig az utóbbi időben nem akartam kézzel mozgatni elemeket...
    nem nevezném feltétlenül hibának...:music: vagy talán mégiso_O
    ha esztétikai szempontból akarom átrendezni akkor zavaró... - bár a gépi átpakolászás, működik. de azzal én nem tudom a kívánt helyre tenni a a dekorokat....
    Sőt ahonnan nem tudom kézzel elmozgatni, onnan nem tudom törölni sem kézzel az elemet...:music:
    A gépi törlés törölne mindent. Ez nem opció.
    Szeretném, hogy a jelenség eljusson a központhoz. S a javításra váró dolgok közé kerüljön;)
    tudom, hogy nem életbe vágó, de sokan vannak akik fotózáshoz kézzel mozgatnak dekorokat.... neki e hia bosszantó tud lenni:music:
    én együtt tudok élni vele...8)

köszönöm, ha foglalkozol vele:inlove: