Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Goldros

Goldros Törzsjátékos

Be tudok lépni , de csak a fökertre , semmi mást nem enged.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    böngészőben vagy kliensen játszol? Kérlek, próbáld ki más módszerrel is a belépést, mint a megszokott (kliens helyett böngésző, vagy másik böngésző), s nézd meg ott is ezt tapasztalod-e.
    Javaslok egy Ccleaneres géptakarítást is.
    Kérlek, jelezz vissza, mit tapasztalsz a fentiek elvégzése után. Köszönöm

Goldros kedveli ezt.
  3. whiteswam11

whiteswam11 Aktív író

Szia! Olyan problémám van, hogy ahányszor beszeretnék lépni a birtokomra mindig felugrik egy ablak mely azt írja ,hogy fontosak az adataim a számára, én elfogadom majd ezt németül is -felteszi. Ha ez nem lenne elég ,3 birtokom van ezt azokkal is eljátsza velem. Már egy kicsit dühítő. Kérem a segítséget? ID:21206344

4. Dolphin

Szia,
    ismert a felugró ablakok problémája a központban, a hiba elhárításáig türelmeteket kérjük.
    Köszönöm

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Goldros

Goldros Törzsjátékos

Unity -al játszom ,meg oldottam köszönöm

Dolphin kedveli ezt.
  6. mucika1954

mucika1954 Fórum-zöldfülű

Sziasztok mucika 1954 gazda vagyok remélem jó helyre irok ,és tudtok nekem segiteni főkulcsot vettem farmaranyért kétszer ma azelső vásárlásnál nem figyeltem hogy leemelte e a farmaranyat a számláról de főkulcsot nem kaptam a második vasárlásnál már figyeltem a szamlárol leemelte a 20 farmaranyat de főkulcsot nem kaptam . Köszönöm ha utána tudnátok nézni mi történt

mucika 1954 ID 31443924 lemaradt az ID szám az előbbi posztomról

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.8.23
  7. Dolphin

Szia,
    összevontam a két bejegyzésed. Ha kimarad valami egy bejegyzésből, akkor a bejegyzés alatt bal oldalon a Szerkesztés gombot megnyomva tudod módosítani a leírtakat.

Ellenőrzésem alapján ma délután két alkalommal vásároltál Főkulcsot Farmarany ellenében:
    - 2023-08-08 15:52:34-kor 10 db-ot
    - 2023-08-08 18:38:12-kor szintén 10 db-ot
    Mindkét tétel 20 farmaranyba került.
    Jelenleg 81 db főkulcsod van.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. csibegazda2014

csibegazda2014 Aktív író

köszi a választ, ez egy új felállás, mert 2013 óta játszom és eddig mindig már vagy a hó utolsó napján de a hó elején végig ki volt írva a havi esemény;)

9. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Sziasztok!

Tudnátok segíteni hogy lehet kikapcsolni ezt az Adatvédelmi szabályzatot? Idegesítő, hogy állandóan felugrik, hiába kattintok rá!

10. neska48

neska48 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hány százszor fogja még a a képernyöm kidobni,hogy az adataim védelme fontos számotokra?ha nem magyarul,akkor angolul,de nem tudok játszani tőle.pedig már tízenegy -két éve játszom a leslieef ID 15613902. a neska48 és a babszy74 earmmal,de ilyen még nem volt. Nagyon idegesít!.

11. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A problémáról már tudnak a Központban, igyekeznek kijavítani a hibát.
    Türelmeteket kérünk, köszönjük!

Holdsarló kedveli ezt.
  12. sznekata0924

sznekata0924 Haladó

ID: 33746229
    Tenyésztésre felkészülve, előző nap papagályokkal betöltve.
    Adott időben leszedtem a végeredményt.
    Mire a többit is letenyésztettem, addigra a sötétkék
    jelvények eltűntek - 132 helyett csak 20 volt látható.
    Másodszorra már pulykát tenyésztettem a kék jelvényért.
    A kérdésem, meg tudnád nézni légyszives, hova tűnt
    a papagály tenyészetem ?
    Előre is köszönöm a segítségedet.

13. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

2023-08-08-án 08:15:31-kor 25 db papagájtenyésztést indítottál.
    Ezeket ma 2023-08-10-én 15:50:20-kor arattad le. A 25 db madarak jelvényt megkaptad.

14. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórumszaki

Köszönöm szépen a választ :)

15. zsóka56

zsóka56 Aktív író

Üdvözletem. Az a kérdésem, hogy végig játszottam a mostani eventet, de nem lett annyi csillag , hogy kitudjam váltani a felhöt, és a rá való dekorokat, pedig mindenhol megkaptam az összes csillagot. Most akkor vagy nem jól számolták, hogy mennyi kell belöle, vagy az egész megint egy nagy.......: 151 csillag kell, és csak 100 van meg az egész játékból. Nagyon nem jól van ez, már az elejétöl játszom, de ez elkeseritö, ami mostanában megy ebben a játékban. zsóka56 ID:1412578

16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Tdézet az eventcsevegő egyik hozzászólásából:

"Ahhoz, hogy 1* végigvigyük a 10 pályát, 21.129 Bambuszrúd és 1005 villáskulcs szükséges.
    Viszont a felhőhöz és a dekorokhoz 152 csillagos érmére van szükség és a 10 pályáért csak 100 csillagos érmét kapunk.
    Így minimum még vagy 5-6 pályát újra kell játszani."

Ne keseredj el!
    Kedd, 15.-e, 22 óráig még bőven belefér pár pálya, hogy meglegyen a kellő számú csillagod, amivel ki tudod váltani a Felhőt és a rávaló dekorokat!

Az eventek során érdemes többször is benézni az eventcsevegőbe, nagyon sok segítséget-jótanácsot olvashatsz ott!

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Aktív író

Köszönöm a választ.

smoldering kedveli ezt.
  18. palota63

palota63 Járnitanuló

Szia! Segítségedet szeretném kérni,hogy hol találom a jutalmat adó dekorok listályát?

19. Dolphin

20. retek.katalin

retek.katalin Törzsjátékos

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, h a gyopár völgyön a falu főterén Alice Gamsbart kéri: "növeli a kategória tárolási kapacitását "
    amihez a 28.szint szükséges én a 21. szinten vagyok. míg el nem érem a 28.szintet nem tudom teljesíteni, nem kapok más megrendelést?
    Füles Karcsinál ugyanez van.

aida2330 kedveli ezt.