Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, látom, ezt a pályát nem tudod folytatni. Továbbítom az esetedet, türelmedet kérem a probléma elhárításáig.
    Addig termeld a növényt, készíts malomtermékeket.

Neked is azt tudom javasolni a jövőre nézve, amit már sokszor leírtunk Moditársaimmal: az első elemet mindig úgy válaszd ki, hogy legyen még egy dominó a tárolóban, amivel folytatni tudod a kipakolást. A Fogaskerék érmét adó mintázat gyűjtéséhez a cseréket csak azt követően indítsd el, ha két elemet már kihelyeztél, vagy a Strandlabda egyik oldalán van még szabad mező, ahova újabb elemet le tudsz helyezni és folytatni tudod a kirakást. Ha már két dominót leraktál a játéktérbe, akkor már zölddé válik a Részvétel gomb, így be tudod fejezni a pályát akkor is, ha nem megfelelő dominókat kaptál.
    Jelzünk, amint folytatni tudod a dominózást. Köszönöm türelmedet!

2. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Szép jó estét kívánok! Elvesztem az info-k között. Melyik növényeket kellene ültetnem, hogy tégla is legyen a felröppenők között? (nem tudom bővíteni a múzeumot nélküle). Köszönettel.

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A téglát nem a növényekből kapod, elsősorban a Barkács cuccokból tudsz többet szerezni!
    Nyissal ki egy párat, nálad is biztosan több db van a tárolódban!
    upload_2025-6-16_19-44-35.png
    A képek csak illusztrációk.
    Sikeres bontogatást kívánunk!

Csatolt fájlok: