Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Szia kedves Moderátor. Csinálom a Helgrid feladatot. Azt hiszem bezártam magam--nem tud átjönni a kis figura. Jobb oldalt megcsináltam--és baloldalra nem tud átjönni. Örültem, hogy rájöttem hogy kell csinálni és erre nem tudom a lila sort befejezni. Már azt hiszem a 3.ig tudtam elmenni. Itt van a kezdés--lehet, hogy azt sem csináltam jól? Próbáltam visszamenni, de az sem jó megoldás. Lehet valamit csinálni? Köszi, ha segítesz!
    zsomborik ID 10 984 810

2. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,sajnos mindjárt az elején nem nyitottam ki az ajtókat és nem tudok tovább menni.
    berzsike ID:37957705

3. deby76

deby76 Járnitanuló

Szia.
    Vásároltam 300 farmaranyat és sajnos nem kaptam meg.Ráfrisítettem a játékra de így sem történt semmi,viszont a kártyámról levonta a pénzt.

4. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

Sziasztok! Mit nem csinálok jól a Helgrid feadatnál? A 6-os és 22-es kazettából nem tudok tovább menni, így nem tudom a feladatokat csinálni. Segítenétek?
    macimami1958
    31461846

Azt hiszem, hogy már rájötten.

Utoljára szerkesztett: 9.8.25, 08:18
  5. patsirta

patsirta Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretnék segitséget kérni a Helgrid feladatban Kazamata kulcsom van de nem tudok ajtót nyitni csak egy ajtó nyilt meg Patsirta ID 23517515 Előre is köszönöm a segitséget Továbi szép napot kivánok

6. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Szia, hol találom a nyomás érzékelő lemezt.

7. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Szia !
    Azt olvastam az ismertetőben, hogy minden minijátékot teljesíteni lehet...
    Ennek ellenére én annnnnyira elakdtam mind a két szinten, hogy csak na....na....
    Mindenütt az át nem ugorható akadályok vannak és érzékeny területeket nem találok.
    Tudnál egy kicsit segíteni ?
    Köszönöm szépen.
    Katinéni

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

[
    Szia.

Vásárlás esetén nem elég a frissítés.
    Ki- és be kell lépni a játékba, hogy helyükre kerüljenek a megvásárolt dolgok.
    Ha még az írásod óta eltelt időben nem kaptad meg a vásárolt aranyat, adj kérlek farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

9. Othep

Szia.

Kollégám segítsége alapján:

Menj lefelé, mert amerre mennie kell, az egy átjáró, azt nem kell kinyitni, mert már nyitva van, figyelj az ilyen átjárókra is, mert van belőle pár. Képpel jeleztem a számára, hogy merre kell mennie és mire figyeljen

upload_2025-8-9_11-10-0.jpeg

upload_2025-8-9_11-10-0.jpeg
    Ha lemész, akkor ide fogsz jutni.

Ha megvagy, akkor használd Toma térképét: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503
    Együtt kell használni a tiéddel. Minden teremváltáskor nézd meg, hol jársz.

Arra is figyelj, hogy ilyen rejtett ajtók is lehetnek: upload_2025-8-9_11-14-52.png

Sok sikert. :)

10. Othep

Szia.

A nagy lila világító dolog, az a nyomásérzékelő lemez.

upload_2025-8-9_11-20-48.png

11. Othep

Szia.

50470 csatolmány mutatása

Ezekbe a termekbe kell még menned:
    amelyik teremben nincsen kincsesláda ikon, abban a teremben már nincs mit tenned, haladj a következő terembe, ahol van, a zárt ajtók a bal oldalon vannak neked. A Kolléga jelezte, az irányt is.
    Ha elkezdesz felfelé menni, majd jobbra és teljesen le, majd balra a bal sarokig azután tudsz felmenni, az irányok ott vannak a számodra.
    Figyeld a kazamatatérképet, hogy melyik teremből tűntek el a kincsesládák ikonjai, amelyik teremben nincs ott, csak lufi van, ott már jártál.

50469 csatolmány mutatása

Ha megvagy, akkor használd Toma térképét: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

Arra is figyelj, hogy ilyen rejtett ajtók is vannak:
    upload_2025-8-9_11-35-54.png

12. Othep

Szia.

upload_2025-8-9_11-42-28.jpeg
    Nézd a kazamatatérképet, ahol jársz és felszedted a kincsesládát, ott eltűnik a kincsesláda ikonja. Ahol nem szedted fel, ott megmarad a térképen a kincsesláda ikon.

upload_2025-8-9_11-42-28.jpeg

Menj lefelé.
    A pirossal jelzett boltív az egy átjáró és nem kell kinyitni.

Használd Toma térképét: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

13. Othep

Szia.

upload_2025-8-9_12-1-51.jpeg upload_2025-8-9_12-1-51.jpeg

Kövesd a kazamatatérképet: ahol van kincsesláda ott jelöli a térkép (kincsesláda ikonnal).
    Ahol felszedted, onnan eltűnik a láda.
    A térképen egy üres folt jelöli az átjárókat és azon ajtókat, amelyek ki vannak már nyitva.
    upload_2025-8-9_12-1-51.jpeg

Használd Toma térképét: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

Arra is figyelj, hogy ilyen rejtett ajtók, átjárók is vannak: