Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Mami200855

Mami200855 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mennyi lehet a farmarany mennyisége? Nem adja hozzá, ha beérett a FA fa.!!

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs mennyiségi megkötés. Sokszor ha kézzel aratjuk valóban nem szedi le, ugyanúgy beérve mutatja. Géppel rögtön leszedi. :)

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek, add meg a Farm neved és Farm ID-dat, s azt, hogy mikor volt az az aratás, amikor szerinted nem írta jóvá. Azt fontos tudni, hogy az aratás pillanatában már jóváírja azt az egyenlegedben. Nincs felső korlátja a FA készletnek.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    a Varázsfa Piccoló ládából is bontható, egyet ki lehet váltani a Bölcs Tölgyről is.
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-1122208
    Köszönöm türelmedet.

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    ha figyelmesen elolvastad az ismertetőt, akkor az Ajándéklistában láthattad, hogy Feladatjegy minden második napon érkezik csak.
    Összesen 14 ajándékcsomag van és ehhez 7 Gazdaköri feladat társul, így a kétnaponta érkező Feladatjeggyel mindegyik megoldható lesz.
    Itt találod az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    az ismertetőt figyelmesen elolvasva megtaláljuk a választ. A Gyapjas érmével a Rackó árui nevű boltban tudunk fizetni, a boltot a Gazdaköri (a már befejezettnél is elérhető) feladatból tudjuk megnyitni.
    Ennek a bekezdésnek a 2. részében olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/#post-1395741
    Megértésedet köszönöm!

7. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Köszönöm szépen!Közbe sikerült rá jönnöm!

Dolphin kedveli ezt.
  8. Mami200855

Mami200855 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, írom és jelentkezem!

Dolphin kedveli ezt.
  9. rezsder

rezsder Utánpótlás-írogató

Dolphin kedveli ezt.
  10. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Hali!

Hogyan tudok feladatjegyhez jutni?

Köszönöm

11. kigyo51

kigyo51 Törekvő

12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    Játékostársad ezen válaszomat idézte be Neked a kérdésedre, teljesen segítő szándékkal:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-11#post-1397101
    Amikor beidézte, akkor még az a Topik több mint 60 oldalas volt, de időközben archiváltunk ebben a topikban is, így most már más a linkje (hisz összesen 13 oldalnyi kérdés van ott, ha most ránézel)
    upload_2024-8-10_7-18-17.png
    upload_2024-8-10_7-21-26.png
    Ő segíteni szeretett volna Neked, s nem tudhatta, hogy mire Te megnézed a válaszát, addigra, mi esetleg archiválunk a régi kérdésekből.
    Megértésedet köszönöm!

14. Dolphin

Szia,
    az Élet a farmon program két részből áll:
    - Ajándékcsomagok átvétele, összesen 14 db, ezt ott tudjuk megtenni, ahol Rackó ajándékát átvesszük (minden második csomagban lapul Feladatjegy)
    - 7 db Gazdaköri küldetésből, amit az Ajándékcsomagokban kapott Feladatjegyekkel tudunk elkezdeni.
    Az augusztus 1-jén indult programról itt találod meg az ismertetőt, érdemes végigolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Megértésedet köszönöm!

15. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

Jó reggelt ! Kérlek tájékoztass, ha 300 farmpengőért megvásárolom a Szezonok felhőt, akkor tehetek rá tetszőleges dekort , vagy csak azt amit azon az eventen lehetett megszerezni? Köszönöm szépen a válaszodat. : gyökértelen ID 57271846

16. Dolphin

Szia,
    a Szezonok felhősor tematikus felhősor, a 2023. évi szezon szuvenírek pakolhatóak fel rá.
    Itt tudsz róla bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonok-felhősor-2024-május.24885/
    Ha nem intézted a Szezont 2023-ban, akkor szerintem nem érdemes kiváltanod a felhőt. Ha csak 1-2 szuvenír hiányzik, akkor érdemes megfontolni, mert lehet a későbbiekben pótolhatóak lesznek a hiányzók. A legutóbbi Farmáruda kínálatában az első Szezonos felhősorhoz tartozó szuvenírekből pár már megszerezhető volt.
    Megértésedet köszönöm!

szpiró61, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

Kedves vagy , köszönöm szépen !

Dolphin kedveli ezt.
  18. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia Dolphin!
    Én megértelek, hogy archiváltátok a választ tartalmazó topikot, de ebből semmit sem tudtam meg a kérdésemre válaszként. A te válaszodból sem tudom kibogozni, hogy a kérdésemre mi lehet a megoldás. Dombon ülő fűcsomó legyek, ha értem, miért nem lehet egyértelmű választ adni egy kérdésre! Miért kell rejtvényekben válaszolni? Én egy darab egyértelmű választ kérek.

Szia, képzeld el, hogy ezt a leírást már az elején elolvastam.
    A leírás topokban viszont egy szó sem esik arról, hogy a feladatsor befejezése után az ott megszerzett "gyapjas érmék" elköltésével megvásárolható jutalmakat időben meddig lehet, vagy kell begyűjteni ahhoz, hogy ne vesszenek el, ha továbbra is aktívan játszom, és nem teszek egy 60 napos pauset. Mert akkor tudom, hogy anulál a rendszer mindent.
    Tehát a kérdésem: van idő korlát??? Vagy nincs??? Nem hittem, hogy ez ilyen nehéz kérdés, hogy még modi sem tud ráválaszolni egyértelműen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.8.24
  19. Dolphin

Szia,
    nem válaszoltam rejtvényben. S nem a választ archiváltuk, hanem a korábbi kérdésekből (ezek az Archiv topikban továbbra is elérhetőek), s így az a hivatkozás már nem volt meg, amire a link mutatott (67. oldal adott számú bejegyzése, a bejegyzés megvan, csak másik oldalon) - így az adott topik utolsó bejegyzésére tudott csak ugrani a link, ez jelent meg Nálad, miután rákattintottál.

Nincsen időkorlátja sem az ajándékcsomagok átvételének, sem a gazdaköri feladatok elvégzésének, sem a Gyapjas érmék elköltésének. Mindenki akkor veszi át, akkor teljesíti, amikor azt szeretné, s mindenki akkor költi el, amikor kedve tartja, vagy ha bónuszt vált ki, akkor pedig akkor váltja ki, amikor szüksége van rá.
    Dönthetsz úgy, hogy a következő ajándékcsomagot, ahol most tartasz, csak két hét múlva veszed át, azt fogod megkapni, ami most a soron következő. Nem nullázódik le hó végén.
    Egyetlen szabály van, ez volt a linkben: ha 60 napig vki inaktív a farmján, azaz nem lép be 60 napig, akkor minden lenullázódik, amit nem használt fel (Feladatjegy, Gyapjas érme), a program elölről indul, ha visszalép.
    Ennél jobban nem tudom megfogalmazni.
    A két egymás alatti bejegyzésedet pedig összevontam, egy bejegyzésben több embert is be tudsz idézni, s válaszolni nekik. Figyelj arra, hogy a jövőben ne írj egymás alatt több bejegyzést, köszönöm!

Kiegészítés, ezt kifelejtettem előző válaszomból. Az ismertetőből hozom a képet, itt is leírtuk az információt:
    upload_2024-8-10_12-33-23.png
    Megértésedet köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 10.8.24
    farmerSS, Swartsch, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  20. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia Kedves Dolphin!

Köszönöm az érthető és releváns magyarázatodat.

Én ezt az általad említett és bekeretezett szöveget olvastam még a kezdéskor és azóta többször is, de ebből egyértelműen nem következett, hogy mi lesz a folyamatosan teljesített 14. nap után a 15. naptól kezdődően a megszerzett összes gyapjas érme sorsa, ha a 14.-ig nem használom fel..... Ahhoz nincs időkorlát, hogy ez a 14 napos intervallum a végtelenbe konvergál és ezen belül bármikor teljesíthető, az oké, de mi van akkor ha lezárul ez a ciklus, mind a Hétfő -től Vasárnap-ig teljesített és mégis aktív maradok? Ez volt a kérdésem, és erre a fenti bekeretezett leírás nem ad választ egyértelműen.

Azt azonban, hogy egymás alá írtam volna ugyanazon kérdést, sehol sem találom, mivel mindig figyelek erre , és szerintem nem tettem ilyet. Pedig ismerem a CTRL C és CTRL V-t akár 10 szer is. ( folyamatosan olvasom a fórumot, naponta többször is.) Azt amit neked és FarmerSS-nek írtam, az nem kérdés volt, hanem válasz a bejegyzésekre. Talán tiltja a fórum szabályzata, hogy egymás alatt különböző embereknek egyenként válaszoljak, különböző szöveg formájában?

Utoljára szerkesztett: 10.8.24