Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Sziasztok! Esetleg tudja valaki hogy a kerge kertben hány darab 2x2-es dekor fér ki ha teljesen megvan? 160 1x1-es mezőből áll, de arról nem találtam semmilyen információt hogy hány db 2x2-es fér ki géppel le rakva.
    Köszönöm a választ előre is.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, láttam, hogy két embernek válaszoltál, de ezt is egy bejegyzésben szükséges megtenni. Nem írtam egy szóval sem, hogy kérdést tettél volna fel ismételve. Két bejegyzésed volt egymás alatt, ezt vontam össze.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Teszten megnézte a kolléga:

Géppel 33 db 2x2-est rakott le a munkás, mellé lerakott még 6 db 2x1-t, és 16 db 1x1-t.

4. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Szia!

Köszi a 2x2 érdekelt igazán a piccolo láda miatt, akkor amint megvan a 33 darab ki is rakom őket a kerge kertbe hogy lássuk mi lesz a végeredmény.

Othep kedveli ezt.
  5. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

kedves Dolphin! igen szeretném, ha benéznél hozzám.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük, hogy átjöttél a megfelelő topikba.
    De nem hoztál farmnevet és ID-t. Kérlek, pótold.
    Enélkül nem tudunk benézni a farmodra.
    (Dolphin kolléga nincs most szolgálatban, mindenképp várnod kell majd az ellenőrzésre.)

7. szerencsevadász70

sziasztok. megint nem volt elérhető a fórum. igy nem tudtam jelentkezni. szerencsevadász 70 ID 17948992 várom a jelentkezéseteket,

Othep kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet, az ellenőrzés megtörtént.
    Azt látom Nálad, hogy mindkét területet kiváltottad az Úszósapka felröppenők segítségével. A kisebbikben van is növényed már ültetve (ezt 2024-08-08 15:05:21-kor váltottad ki), a nagyobbikba ki kell helyezned a földterületeket utána fogsz tudni ide is növénymagot vetni (ezt 2024-08-09 06:05:49-kor váltottad ki). X-szel jelöltem:
    upload_2024-8-11_17-57-26.png

A haladási sávban készen vagy 3 szinttel, így már csak Úszóvirág növényt kell termelned a többi feladathoz, szépen épül az épületed a pálya közepén.
    Az eventboltban eddig 1 db Úszórúd növényt váltottál ki, 20 Csillagos érméért, 2024-08-08 18:05:16-kor.

Csillagos érméket a Főfarmon tudsz szerezni, ha szeretnél még a boltban költekezni, ehhez Fákat kell kihelyezned. A Varázsfák is adják. 341 db-od van jelenleg, ebből tudsz már költekezni.

Ha további kérdésed lenne, írj!
    Türelmedet köszönöm, csak a fórum ma is akadozva működik, ahogy azt Te is tapasztaltad. Sikeres folytatást, befejezést.

9. szerencsevadász70

köszönö9m szépen a látogatásod, hasznos volt.

Dolphin kedveli ezt.
  10. Arimama.

Arimama. Járnitanuló

Sziasztok! Kérlek segítsetek hol tudok malacperselyt szerezni. Köszönöm.

11. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Amikor nem kapunk "feladatjegyet" ha jól tudom az elnevezést, akkor tulajdonképp csak beszedjük a napi ajándékot, de haladni nem tudunk?

esetleg nincs igáslovad, ami az ete-
    téshez kell. Én legalább is így jártam.

12. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A Tüntetőmalac terményesében, a Malacpersely-kerámia műhelyben tudod előállítani, de vehetsz a piacon is, ha már elérted a 107. szintet.

Ezt írja róla az Enciklopédia:

"Termény:
    Malacpersely

Termény pajtaértéke: 8.472

Malacpersely-kerámia

Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1x Tüntetőmalac táp, 2 db Tüntető malac
    Szükséges szint: 107. farmos
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Malacpersely-kerámiaTermény: 1 db Malacpersely
    Érési idő: 18:00 óra
    Tapasztalatpont: 1.200 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    40x Festék
    700x Tégla
    12x Itató
    35x Fűrész
    30x Íróecset
    Magas szintű tartalmi frissítés - 2024. július-
    Minden ólról, minden terményes ólról, minden állatról, minden terményről minden infót megtalálhatsz az Enciklopédiában itt: Állatok, termények, ólak a játékban

Utoljára szerkesztett: 12.8.24
    Swartsch, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. szerencsevadász70

sziasitok, ma reggel átvettem a feladat jegyet, de nem találom sehol. már korábban is jártam így. tudnátok segíteni? szerencsevadász 70 ID 17948992 előre is köszönöm szépem.

14. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Erre nem kaptam választ, de valószínű már nincs mit tenni.

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy meddig marad elérhető az elvégzett gazdaköri feladatok között a Rackó boltja? Mi az a végső határidő amíg a gyapjas érméket be lehet váltani? Lehet erről már tudni valamit?

kigyo51 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    vélhetően azért nem kaptál választ, mert nem volt Moderátor szolgálatban, illetve amikor ma beléptem, 5 perc után leállt a fórum.
    Mivel szeretnél haladni? Nem pontosan értem a kérdésed.
    Az Élet a farmon új programban összesen 14 ajándékcsomagot tudunk átvenni, minden második nap kapunk Feladatjegyet. A program másik eleme a 7 db Gazdaköri küldetés, melyet Feladatjeggyel tudunk elkezdeni.
    Tehát a 7 db Feladatjegy, amit a 14 ajándékcsomagból megkapunk, pont elegendő lesz a 7 Gazdaköri küldetéshez.
    A Gazdaköri küldetéseket nem muszáj azonnal megcsinálni, nincs időbeli korlát a teljesítésükre.
    Itt találod a program részletes leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Ha további kérdésed lenne, várunk vissza.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

17. Dolphin

Szia,
    a Malacperselyt a Malacpersely-kerámia adja, ami a Tüntető malac terményes ólja. A Városban tudod megépíteni, ha rendelkezel a megfelelő barkácscuccokkal.
    A Farmos újdonságokkal került játékba, melyekről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/magas-szintű-tartalmi-frissítés-2024-július.25139/

Az Enciklopédiában pedig minden állatot, terményt könnyen megtalálunk, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

A Malacpersely adatlapja:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-9#post-1292280

Jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ma reggel a 12-es ajándékcsomagot vetted át, abban nincs Feladatjegy. Augusztus 2-án nem vettél át ajándékot, ezért jársz a 12-es csomagnál.
    Amint az Te is láthatod, a következő csomagban lesz Feladatjegy, amit legkorábban holnap tudsz majd átvenni - minden második csomagban kapunk (a páratlan sorszámú csomagok tartalmazzák, ha figyelmesen nézed meg az Ismertetőben).
    A kép Nálad készült:
    upload_2024-8-13_11-11-51.png
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    bent van az ismertetőben is, s többször több helyen megírtam már én is, hogy nincs időbeli korlátja a Rackó árui boltban az ajándékok kiváltásának. Ugyanígy nincs időbeli korlátja a 14 ajándékcsomag átvételének, s a Gazdaköri feladatok elvégzésének.
    Egyetlen dologra szükséges figyelni: ha valaki 60 napig inaktív a farmján (azaz 60 napig nem lép be), akkor elveszít minden fel nem használt Feladatjegyet és Gyapjas érmét. Ha a 60 nap lejárta után vmikor visszatér a Játékhoz, újra belép, akkor az Élet a farmon programot elölről tudja kezdeni.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Elnézést a felesleges kérdésért, úgy látszik át siklottam felette. Mielőtt feltettem volna a kérdést újra elolvastam az ismertetőt. A 60 napot olvastam, de ennél többet nem.
    Legyen szép napod, köszönöm a választ.

kigyo51 kedveli ezt.