Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ebben a kérdésben csak a Support tud Neked segíteni, kérlek, vedd fel velük a kapcsolatot. Ez miatt nem kell abbahagynod a farmozást.
    Fontos, hogy olyan e-mailcímet adj meg a bejelentéskor, amit rendszeresen olvasol, arra fogod megkapni a választ. Amennyiben problémád adódna a bejelentéskor a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell módosítanod, ezt meg tudod tenni a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod majd, CTRL és + gomb, vagy CTRL és egérgörgő használatával). A Supporttal folytatott levelezésből a Fórumra már ne hozz semmit, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Egyéb fizetési mód például a Paysafecard, amit postákon is be tudsz szerezni, több játékos használja ezt a fizetési formát, érdeklődj esetleg a tapasztalatukról a Törzsasztal alatt található csevegő topikokban.
    Itt olvashatsz erről a fizetési módról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok az aktuális event csevegőjénél genka 53 szerint a gyapjas éremmel lehet termek növelőt venni én nem találtam ilyet

3. Dolphin

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    nem kell növényt venned, Mindenki kap kezdőkészletet, amit a Baha Ültetvényen tudsz elültetni és termeszteni.
    Itt találod a 2. küldetésről az információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/#post-1396030
    Ha netán mind felhasználtad, akkor várnod kell, míg a rendszer 5 óra elteltével ad újra 5 magot Neked.
    Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, így benézni nem tudok Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Szia, nem találom a tüntetőmalacot a műhelyben. Szeretném kiváltani a perselygyártás lehetőségét, pedig mindennel rendelkezem hozzá a 242. szinten. (A kantárost sikerült.)
    köszönettel: Gazda: szeva50 ID: 2531158

Utoljára szerkesztett: 16.8.24
  6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Az Ammonitesz kosár vásárlása után a beigért + darabszámot úgy tűnik nem kapom meg aratáskor. A plusz 3 db-ot .
    Id 9805208 Köszönöm előre is.

7. rozsazsuzsa

Úgy látom, még nem kaptál választ. a műhelyben tudod megépíteni. Felül keress rá a tüntető malacra és rögtön a gyárat tudod építeni.

8. szeva50

Köszönöm szépen a válaszod. A műhelyben kerestem a tüntetőmalacot, ennek hiányában nem tudok gyárat építeni.

9. rozsazsuzsa

Ez azt jelenti, hogy nincs tüntetőmalacod egyáltalán? A piacon tudsz venni tüntető malacot és a műhelyben meg tudod építeni a gyárat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.8.24
  10. rozsazsuzsa

Az1366-os bejegyzésemre nem kaptam választ, pedig minden adatot megadtam. Most, bár a plusz 3 db megvan, de a kipörgetett 100% NINCS /24 ÓRA/ Az ide nem érvényes?

11. rozsazsuzsa

Szia! Szeretnék a farmomra belépni, de nem tudok. Nem jelenik meg teljes egészében a belépési oldal, majd a belépési adatok megadása után kirúg a rendszer. Kérek segítséget. ID9805208

Utoljára szerkesztett: 16.8.24
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Tüntetőmalachoz egy kis helymeghatározás:
    A Kaméleon után (kék állatka) van a Hód, és utána a Tüntetőmalac kicsit narancssárgás.
    upload_2024-8-17_10-17-28.png

Jobbra mellette pont az Igásló van.

Megtaláltad-e így? Jelezz vissza, kérlek.

Swartsch kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Remélem, megoldódott azóta a belépési problémád.
    Valóban volt abban az időben, mikor írtál, egy rövidebb játékkiesés tapasztalatom szerint, de viszonylag hamar megoldották.
    Ha mégsem tudnál azóta belépni, akkor töröld a sütiket, esetleg végezz el egy CCleaner-es takarítást.

Swartsch kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Azért nem kaptál választ a bejegyzésedre, mert nem volt szolgálatban moderátor.
    Tudod, hogy nem 24 órázunk. :)

Mivel a bónuszokat csak aktuálisan látjuk, így utólag nem lehet megmondani, hogy milyen bónuszaid voltak épp érvényesek.
    Csak azt tudom elképzelni, hogy a 100%-os az már lejárt írásod pillanatában.
    A bónuszrekeszben mindig tudod ellenőrizni, hogy mire, meddig érvényes egy bónusz.)

(A +3 növény egyébként a Bahama Egyéb növényre (gondolom, az időkorlátos Ördögcsáklyához szánták) volt érvényes, nem mindenre, így az eventnövény Ammoniteszre nem.)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. szeva50

Köszönöm szépen a segítséget. (Tegnap az egyik játszótárstól is megkaptam ugyanezt a segítséget.)

Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés.

Írásod idején az alábbi bónuszok éltek kollégám ellenőrzése szerint:

2024-08-16 14:44:19-kor pörgettél ki 1 db 100%-os termésbónuszt,

Répás-almás csatnit indítottál 2024-07-03 14:46:53-kor, amely 2024-09-24, 22:46:53-ig fog kitartani,

2024-08-16 14:39:40-kor terményes ólakra ható bónuszt pörgetettél. (Növények szempontjából ez nem számít)

upload_2024-8-17_16-43-30.png

Látható, hogy az általad hiányolt 100%-os termésbónusz írásodkor még élt, viszont ahogy előző írásomban is jeleztem, a kosárban vásárolt +3 termés csak a bahás egyéb kategóriájú növényekre adta bónuszát, az eventnövényre nem.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. ..Sarah9..

..Sarah9.. Junior szaki

Sziasztok! A hétvégi gazdaköri feladathoz termeltem ördögcsáklyát, de nem tudom beadni, mert nem jelenik meg a beadási lehetőség. Vajon miért? ID 45541551

18. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Nincs külön beadási lehetőség, az aratással egyidőben kerül beadásra az ördögcsáklya, de csak akkor, ha a gazdakörben az aratás előtt elindítottad az órát a Kezdés gombbal.
    Az időkorlátos gazdaköri feladatokról itt olvashatsz részletesebben: https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

Swartsch, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  19. ..Sarah9..

..Sarah9.. Junior szaki

Szia! Igen, már rájöttem mit rontottam el. Köszönöm a segítséget!
    Szép hétvégét kívánok!

további szép hétvégét

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.8.24
    Sylja kedveli ezt.
  20. csóri-farm

csóri-farm Aktív író

Sziasztok, valaki tudja esetleg mikor lesz boldog bébik event?