Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem tudjuk előre megmondani.
    Figyeld a Központ \ Eventek fórumrészt a közleményekért, hogy ne maradj le róla. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. GIN47

GIN47 Aktív író

Szép napot kívánok, egy kérdésem lenne, a "Tollas macskás" 3 napos játéknál egyszerüen eltüntek a már elvégzett feladatok és visszadobott a legelejére, így valószínü, hogy nem fogom tudni befejezni este 10-ig a játékot, elkezdtem megint, de így ez nem ok, szeretném, ha megnéznéd mi történt, köszönettel GIN47

GIN47 vagyok megadom az ID számot, hogy rá tudj nézni 31063172 köszönettel

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.8.24
  3. Othep

Szia.

Nem vagyok ellenőrzésre jogosult sajnos, így egyelőre betekintés nélkül próbálok segíteni Neked.
    Megnézted másik böngészőből vagy kliensből is?
    Nem lehetséges, hogy játékba lépés után tűl hamar léptél a gazdakörbe, és még nem töltődtek be a feladatok?
    Lépegess egy kicsit a területek között, és utána térj vissza a gazdakörbe.
    CCleaner-t futtattál le mostanában?

Próbáld ki ezeket, kérlek, és jelezz vissza, hogy megoldódott-e a helyzet.

Ha nem, elviszem ellenőrzésre az esetet, de mindenképpen várnunk kell majd az eredményre, ha még nem lesz ellenőrzésre jogosult kolléga.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kedves Othep!
    Tudnál nekem segíteni abban, hogy a termelési segítők lejárati idejét hogyan tudnám egyszerűen ellenőrizni?
    Mutatja valahol a gyopáron is a visszaszámlálást, vagy csak a banki oldal üzeneteihez belépve tudom a hátralévő időt ellenőrizni?

Swartsch kedveli ezt.
  5. GIN47

GIN47 Aktív író

Köszönöm Othep hogy válaszoltál, megcsináltam elég sok mindent, hogy visszaálljon az eredeti helyzet, de nem volt eredménye. Most már csinálom ismét és eljutok ameddig eljutok, nem akarok tovább mérgelődni, ez játék, kisebb nagyobb hibákkal ez van, További szép napot. Köszönettel GIN47

6. Othep

Ha így gondolod, akkor mindenképpen javaslom, hogy a 2. feladat ezüstjét mindenképpen és elsősorban szedd ki. Ott van a felhő.
    Ha dekorod nem is lesz, de mivel 2 db-ot kapunk belőlük, sokaknak duplán meglesz, és cserenapon esetleg hozzájuthatsz. :)
    Sok sikert. :)

Swartsch kedveli ezt.
  7. Othep

Szia, kedves Gyöngy,

Most megfogtál. :)
    Nem szoktam előfizetni, így gyakorlati tapasztalatom nincs.
    Viszont nem láttam utalást arra, hogy a banki oldalon kívül másutt is látható lenne.

Swartsch, -ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Sajnos én sem találtam semmi más megoldást, csak amit leírtam. Viszont reménykedtem benne, hogy valahol máshol is van, csak én nem vettem észre, ezért kérdeztem :)
    Köszönöm szépen a választ, és, hogy fáradttál vele.
    Legyen szép napod és ne legyen túl sok munkád :D

Swartsch és Othep kedveli ezt.
  9. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Hol tudnám megszerezni a Queztal állatot Kérlek segíts Köszönöm a válaszodat

10. Othep

11. csóri-farm

csóri-farm Aktív író

Sziasztok!

Nem rég kezdtem újra a játékot, barátokat keresek akiknek tudok ajándékokat küldeni és kapni! :D

Jelöljetek bátran: csóri-farm

12. Othep

Szia.

Üdv újra a játékban. :)
    Ez itt egy segítségkérő topik nem barátkereső.

Barátkereső topikok:
    Ezen topikok valamelyikében, vagy akár mindegyikben hírdess (kattints a zöld feliratra): Barátkeresés
    Az itt hirdetők közül Te is jelölhetsz szomszédot.

Szomszéd jelölése: Innen a fórumból kiválasztod, aki szimpatikus és feljegyzed a farmnevét
    A farmodon a játékablak jobb szélén látható szomszédsávban kattints rá a [​IMG] ikonra, majd kijön egy újabb, ahol szintén az ilyen jelre kattints rá, és a kijött ablakban a szomszédnak meghívandó gazda nevét írd be, és küldd el.
    Ezt annyiszor ismételd meg, ahány szomszédot szeretnél szerezni.
    A szomszéd jelölés elküldés után az illető címere halványan meg fog jelenni, és ha elfogadták a jelölésedet, akkor rendesen fog már látszódni a címere.

Remélem segítenek a fent leírtak. :)

Kérlek, a Fórum főoldalán nézegesd a topikokat ismerkedj meg velük, olvasd el azok szabályait, mielőtt használni kezded őket..
    Az aláírásomban találsz hasznos linkeket a Fórumról.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  13. Ayrin67

Ayrin67 Fórum mestere

Sziasztok!Megcsináltam a Tollas macska felhősort,de a Piramisrejtvény dekorom nem találom!!Lágyszi segítsetek megkeresni!!Köszike!! Ayrin67 ID: 19565775

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez rendben van így, hogy nem találod, hisz az a 3. küldetés nyereménye lesz majd, augusztus végén fog játékba kerülni az a küldetés.
    Az event ismertetőt itt tudod áttanulmányozni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/
    Megértésedet köszönöm!

Ayrin67, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Tollas macska event 3 hétvégén át zajlik, mindhárom hétvégén új küldetésekkel.
    Az első küldetés augusztus 2-4 között zajlott, a második küldetés volt ezen a hétvégén (16-18 között), a harmadik küldetés pedig aug. 30-szept. 1 között lesz elérhető.
    Ellenőrzésem alapján az 1. küldetésből az első 3 szintet teljesítetted az első hétvégén, a 4. szintet az Időkorlátos részt nem tudtad befejezni, nem volt elegendő Cukkinid az utolsó aratásnál.
    A 2. küldetésbe az első beadásod 2024-08-16 16:27:18-kor történt, ekkor adtad be az első szint ezüst feladatába a szükséges eventnövényt. Az első szint arany feladatába 2024-08-16 16:27:23-kor adtad be csak a 400 Földimogyorót, event növényt nem, azt jóval később teljesítetted: 2024-08-18-án 08:55:22-kor adtad be mellé az event növényt.
    A 2. szint ezüst feladatát 2024-08-17 08:47:55-kor teljesítetted. Az arany feladatba 2024-08-17 08:48:01-kor adtál be 300 Aloe verát, de event növényt nem.
    A 3. szint ezüst feladatát 2024-08-17 21:27:07-kor teljesítetted event növénnyel. Az arany feladatba 2024-08-17 21:27:21-kor adtad be a kávét, az event növényt nem.
    2024-08-18 08:55:36-kor az első szint gyémánt feladatával folytattad a beadást, beadtad a tevéket és az avokádót, de event növényt még nem.
    2024-08-18 10:58:33-kor adtad be ide az eventnövényt, ekkor lett kész a teljes 1-es szinted.
    A 2. szint arany feladatába 2024-08-18 14:26:29-kor adtad be az event növényt.
    A gyémántba beadtad ezt követően a Kókusz kebelkosarat és a Papaját, 2024-08-18 14:26:51-kor, de event növényt nem.
    2024-08-18 18:42:42-kor volt az utolsó beadásod, ekkor a 3. szint aranyfeladatába adtad be az event növényt, s ezzel teljesült ez a küldetésed.
    Én úgy látom minden beadásod megvan, ami a probléma lehet, hogy event növény hiányában félbehagytad a beadásokat.
    Összesen 3870 db event növényt kellett termelni, ha minden küldetést be akartunk fejezni.
    Két hét múlva jön a 3. küldetés, akkor tudod a harmadik dekort megszerezni, a most elmaradt dekort, pedig csere napon próbáld majd meg.
    Itt találod az event leírását, a feladatokat, menetrendet, ha átismételnéd:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Mire használható a gyapjas érme Válaszod köszönöm

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Othep kedveli ezt.
  18. Ayrin67

Ayrin67 Fórum mestere

Kuzdern kedveli ezt.
  19. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Hol találom azt a listát(kitehetők)Ami trágyadombos ládát ad?

20. -gyöngy-581