Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Nem jelenik meg a recept ?
    a 4.ik szinten vagy a lekvárfőzőben ?

Swartsch kedveli ezt.
  2. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Az Enciklopédiában itt találod erről az infót:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/#post-5159

Répás - almás csatni:

• A lekvárfőző üzemben a 4. szinten elérhető recept.
    • Amit ad ha elfogyasztjuk: +2 termés szántóföldi növényeknél, 18 órán keresztül.
    • Ha beadjátok a termelésbe, 180 pontot ér.
    • A piacon az alapára: 26.710 CSP
    És itt is van még róla néhány fontos dolog:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/#post-5172

-ágianyu33-, Othep és Swartsch kedveli ezt.
  3. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem találom a tollasmacska eventet (hétvégiben) Szinthez kötött? Farmom1024 ID: 57584759

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen.
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 100. farmos szint*, Baharama megléte

5. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen! :) Hát a hétfő-vasárnap a farmont lehetett csinálni, akkor ezt vajon miért kötötték a 100-as szinthez? :( -csak költői kérdés volt!

Utoljára szerkesztett: 31.8.24
    Ninett79 és Othep kedveli ezt.
  6. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Sajnos a tollas macska evenhez a felröppenő nagyon kevés teljesen mindegy hogy mit vetek vagy mit aratok, nekem 15-20 db -nál iöbbet nem ad így képtelenség megcsinálni . Hiába csináltam meg az elöző hétvégi eventeket ha ez nem lesz kész. Nem tudom ez csak az én próblémám.

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Bahamán sosem egyszerű felröppenőt gyűjteni.
    Fontos a felkészülés event előtt: Eventekhez segédlet >> ITT << található. (ez megtalálható minden eventcsevegő elején.)
    Kiemelkedő szerepe van a farmunkon található leghosszabb érésidejű növénynek a lehető legjobban lerövidítve.
    A hosszú érésű növények remekül rövidíthetők termékekkel, pl. a legismertebb a Zöldség kategóriájú Sisakbab Maja maszkkal rövidítve, termékek hozzá: bölcsesség esszenciája, gyógykenőcs, ami még vesz le az érésidőből 10%-ot.
    De Virágokra és Egyéb kategóriára is van megoldás.
    Használd a Bónuszlexikont: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787
    Vesd be a felröppenőkre alkalmazható bónuszokat is.
    Ezeket is megtalálod a Bónuszlexikonban.
    Kis segítség pl. a Mogyoróvajas süti, amit megvehetsz a Piacon.
    Vagy, ha megszerezted a receptjét, a Pékműhely 5. szintjén elkészíthető.
    Legvégső esetre még ott van a cserenap is, ha lemaradnál egy dekorról... vélhetően cserélhető lesz.
    Sok sikert. :)

Sali~*.*, Dolphin, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  8. rezsder

rezsder Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A tollas macska event első dekorját (elveszett és megkerült) nem találom. Lehet, hogy valahová kitettem. Esetleg nem vittem végig? Brrr, erre nem is merek gondolni. Megnéznétek?
    Köszönöm előre is.

Gazda: rezsder ID sz. :17252222

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján megszerezted a kerested dekort, mindkettőt felraktad egy nem tematikus felhőre. Kérlek, a paszulyon keresd meg az augusztusi felhő vásárban megszerzett Táncoló banán felhősort, s ott megtalálod egymás mellett őket. A felhő ma 7:42-kor érik be, ekkor le tudod cserélni az egyik dekort, hogy át tud tenni a tematikus felhőre.
    További jó játékot!

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. rezsder

rezsder Utánpótlás-írogató

Jaj de jó! Hálásan köszönöm!!!:inlove::inlove::inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  11. GabeszTdi

GabeszTdi Utánpótlás-írogató

sziasztok, raktam ki két titokzatos ládát, valami lett belőle mert csak eltünt, hol tudom megnézni mi lett belőle?

12. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor be tudok Hozzád nézni. A kibontás után ott marad, ami lett belőle, csak kisebb mérete lesz. A Piccoló mérete 2x2-es, a kifejlődő tárgyaké 1x1-es vagy 2x1-es.
    Ezek tudnak kifejlődni a ládából:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/#post-1173157
    A (+) tulajdonságú dekorokat nem szabad törölni, mert azzal elveszítik pluszot adó tulajdonságukat, a területen belül áthelyezheted őket.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. GabeszTdi

GabeszTdi Utánpótlás-írogató

szia,nézd meg légyszíves, mind1 ha már egyszer elrontottam azért kéne tudnom mi volt
    GabeszTDi 22425402 köszi szépen

14. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Ellenőrzésem alapján valóban két ládát bontottál ma reggel, 2024-09-02 06:06:26-kor.
    Az egyikből Varázsfát kaptál, a másikból pedig Végtelen kincskeresés (+) dekor bújt elő.
    A dekort biztosan törölted, mert a dobozban van már, így sajnos elvesztette (+)-os tulajdonságát, Varázsfádból kettő van dobozban, 9 db pedig az Erdei tisztáson, így erről nem tudom megállapítani, hogy melyik az, amit ma reggel nyitottál, de vélhetően az is a dobozban van. Ezeket érdemes kihelyezni, mert eventek idején felröpit osztogatnak, most éppen Korom felröppenő érkezik róluk aratáskor.
    A Piccolót olyan helyen érdemes kihelyezni, ahol biztosítani tudod, hogy ha (+)-os dekort kapsz, akkor az a területen tudjon maradni, amíg (+)-os tulajdonsága tart.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  15. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok ID24761323 vagyok épp a matricaládát váltottam be mikor a gépem leállt nem tudom mit adott meg tudjátok mondani köszi

16. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2024-09-02 15:27:54-kor egy Matrica ládát nyitottál, abból 10.000 CSP-t kaptál. 2024-09-02 15:30:06-kor kettő db ládát nyitottál, ebből 1 Farmpengőt és 40.000 TP-t kaptál.
    További jó játékot!

17. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Qutzeal hol lehet meg szerezni

18. Sylja

Sylja Fórum bárója

Utoljára szerkesztett: 3.9.24
    Kuzdern, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    400 valahány matricám volt, nincs lenn mind, és mégsem enged továbbmenni. Mit csináltam rosszul? Kár is volt nekiállnom, de valahogy nem tudtam neki nyugtot hagyni...
    Légy szíves nézd meg hol rontottam el. Köszönöm
    Gazda: libuskafarm ID: 30029076

20. Dolphin

Szia,
    pontosan mit jelent az, hogy nem enged továbbmenni?
    A sárga albumba sárga matricákat lehet beragasztani, a narancs albumba narancs matricákat, amit a sárga matricák fejlesztésével tudsz létrehozni (a sárga matrica mellett ehhez narancszsetonra van szükséged, amit a sárga matrica beragasztása után szerezhetsz, illetve eventekből is van lehetőség szerezni). A piros albumba piros matricákat tudsz behelyezni, ezt a be nem ragasztott narancs matricákból tudod fejleszteni, piroszseton kell még hozzá.
    Benéztem Hozzád, jelenleg nincs egyetlen narancszsetonod sem, így narancs matricát nem tudsz létrehozni.
    upload_2024-9-3_16-34-10.png

Van felhasználható 390 sárga matricád - ebből, ha beragasztasz a sárga album következő lapjára, akkor tudsz szerezni narancszsetont.
    upload_2024-9-3_16-35-33.png

Nincs elkészített és nem leragasztott narancs matricád, így nem tudsz piros matricát létrehozni jelenleg.

Szóval a javaslatom az, hogy ragassz be a sárga albumba sárga matricákat, abból szerzel narancs zsetont. Ezt követően tudsz létrehozni narancs matricákat, amit ne ragassz be, hanem a piros albumnál fejleszd fel piros matricává. A piros matricákat pedig ragaszd be a piros albumba.
    Ha más problémád van az albummal, akkor kérlek, pontosítsd a problémát, illetve, hogy hol akadtál el.
    Sok sikert a haladásban.

kigyo51 és libuskafarm kedveli ezt.