Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám belépett Hozzád és azon kívül, hogy be van kapcsolva a játék zenéje, nem tapasztalt semmit, végigment jó pár területen, de semmi feltűnő nem akadt.

upload_2025-9-14_21-40-53.jpeg

Ezért csak a néhány hozzászólással fentebbi írottakat tudom Neked is javasolni: https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-12#post-1465428

Remélem, tudtam valamennyit segíteni. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

Az előttem szólóhoz tudok csatlakozni, területváltásnál,leszedésnél lassult be a játék,sőt néha ki is dob..megszakad ,ez már napokkal ezelőtt is volt nem egyszer...a gépem jó, internet jó,máshol, azaz más, nem játékos oldalak jól működnek .
    viszont nem állandó gond,inkább visszatérő...
    ID: 25008402
    szolgáltató: T com.

3. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Sziasztok ! Én az új bahás területről érdeklődnék egy kicsit . A bónuszt adó kitehetőkből (néhányból 30-50 közötti db van) mindet ki kellene rakni vagy mindegyikből egyet -egyet + a ládákat adó dolgokat, kérek segítséget miből mennyit érdemes . Rengeteg minden porosodik a raktárba . Kérek szépen valami okos tanácsot. Előre is köszönöm ha választ kaphatok.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    okos tanácsot nehéz adni, mert nem tudjuk, hogy a Te játékodban mi a fontos. Én elsőként a ládákat adó dekorokat raknám ki, s a maradék helyre a bónuszt adó dekorokat, abból is válogatva a nagyobb bónuszt adókat. De ha Neked inkább a TP / TTP fontos, mint a ládák, akkor a nagyobb bónuszokat adó dekorokkal kezdenék.
    A Csevegő topikokban tudod a Játékostársak véleményét, tanácsát kikérni.
    Jó dekor pakolgatást!