Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GIN47

GIN47 Aktív író

Szép napot, kérdésem csak annyi, hogy a most futó Mikulás event-nél hogy tudok egyáltalán elindulni, ha a "karácsonyfa" alján lévő négy zöld lehetőségre láng nélküli gyertyával tudok elindulni, amit viszont csak a harmadik, ill negyedig sorban kaphatok meg. Szóval azt hiszem, hogy részemre így nem teljesen világos, vagí valamit nem vettem észre, de mi az? köszönettel GIN 47

2. gazdalaura

gazdalaura Utánpótlás-írogató

Szia! Az ünnepek alatt nem értem rá keresgélni a kapott felhőkre a dekorokat most keresgéltem ,csak most meg az üres felhök nincsenek meg? Id 3474899 Köszönöm ha rákukkukantasz

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

El tudsz indulni a növénytermesztéssel, felröppenővadászattal.
    Nem szükséges azonnal összeraknod a fát.
    Közben kezdd el a kirakóst mert annak haladási sorában meg tudsz szerezni 2 gyertyát, és fonalas játékkal meg összegyűjtheted a Csillagos érmét a maradék 2-höz.
    (A fonalas játék megoldásaihoz majd látogass el az eventcsevegőbe.)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/

kigyo51 kedveli ezt.
  4. GIN47

GIN47 Aktív író

Köszönöm szépen a választ, akkor hajrá, csinálom, üdv. GIN47

Othep kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Az új felhőket a Paszulyon az üres (szürke) felhősorok között a legkönnyebb megtalálni.
    Be is írhatod a keresőjébe, hogy Ünnepi ajándék

Ha semmiképp se találod, akkor lehetséges, hogy nem vetted át őket?

Erre a lehetőség december 24-26. között volt meg.

Itt olvashatsz róla:
    Karácsonyi közösségi ajándékcsomag a Hírek felületén - 2024. december 24-26.

Sali~*.*, Luminary és kigyo51 kedveli ezt.
  6. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Tudja valaki, hogy az evntben a karácsonyi fonal újra indítható ha teljesen végig kész van? Köszönöm!

Sali~*.* és Lenczy kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem nem indítható újra. Azonban, ha már elértük a "Gördeszkás kavargás (+)" dekort az event 3. részében, a szétválogatós mechanikánál, a 13. szint teljesítését követően, érdemes megfontolni, hogy egyszer kilépünk a játékból /15 csillagos érme/, majd megcsináljuk teljesen, ekkor a 25 db. érmét is megkapjuk.;)

Kuzdern és semmirevaló kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Áthoztam a kérdésedet ide, egy Segítségkérő topikba, mert a Pletykatopiknak nem a segítségnyújtás a célja.
    Egészen biztosan nem indítható újra a szétválogatós játék.
    Ügyelj arra, hogy a legutolsó játék addig ne legyen befejezve (azaz ne legyen időn belül teljesítve), amíg nem szereztél annyi érmét, amennyit szeretnél.

Te régi játékos vagy már.
    Kérlek,figyelj a topikok megfelelő használatára.
    Köszönjük.:)

Dolphin, Luminary és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Angyal51

Angyal51 Fórum-zöldfülű

Helló Mindenki. segítsetek nekem. Az ajándék 3 felhősorból,az egyiket nem tudom meg csinálni. hiányzik a lavina támadás dekor. hol tudnám beszerezni? Köszi Szépen a választ. ID: 57396526

10. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján megszerezted ezt a dekort.
    De feltetted A takarító boszorkány felhősorra.
    Majd holnap tudod róla levenni, pontosan: 2024-12-30-án, 06:41:23 - kor.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. TUFINGER

TUFINGER Fórum ismerője

Segítenél nekem meg találni a játék a kriptá ból hol találom Köszi a segítségedet

12. Othep

Szia.

A Paszulysort oldalt az Összes felhősorra állítod és a keresőjébe beírod, hogy Játékok a kriptából... és kiadja:

upload_2024-12-29_19-18-26.png
    (A kép illusztráció, nem a farmodon készült.)

13. Angyal51

Angyal51 Fórum-zöldfülű

Köszi szépen a gyors választ.:)

14. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

helló, a Pocok Légyfogóról kérhetek leírást, illetve hogy kell használni a keresőt, egyszerűen nem ad rá ki csak a cserebere oldalakat amiket irogattak

15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia!
    Tessék a Pocok légyfogó:
    Pocok légyfogó>>KATT<<
    Itt találod az összes Piccoló ládát:
    "Piccolo" titokzatos ládák

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. agica48

agica48 Aktív író

Segítséget kérek, nincs meg a Színes káosz és a Gördeszkás kavargás - nem tudom a felhőre kitenni. próbáltam keresni, de sajnos nem találtam. ID 12803869 Köszönöm a segítséget! Minden jót kívánok! Üdv

17. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Színes káosz (+) dekornak bent kell lennie a raktáradban, azt felhőre nem tudod feltenni. (gondolom onnan kerested). Előbb ki kell tenned egy területre, el kell döntened, hogy eventhez szükséges Díszdobozt szeretnél aratni róla, vagy azonnal a felhőre akarod-e feltenni, ha az előbbi, akkor az event idején tedd ki és arasd le, viszont az event után a plusszos tulajdonsága Szupertrágyát ad díszdoboz helyett. Ha a szupetrágya érdekel, akkor az event vége után rakd ki és onnan kezdve arasd le. (El kell döntened mi fontosabb, a díszdoboz, az event vége utáni szupertrágya, vagy az, hogy azonnal feltudod rakni a felhőre). Ha egyikre sincs szükséged, akkor kirakás után tudod azonnal törölni, és utána fel tudod tenni a felhőre, de ekkor a pluszos tulajdonságát teljesen elveszíti, a döntésed nem visszavonható.
    A dekorról további információkat itt találsz: KATT
    Ha a fent említett módon sem találod meg a dekort a raktáradban (ne a felhősorról keresd), akkor jelezz vissza és ellenőrizzük a számodra.
    További jó játékot!

18. whiteswam11

whiteswam11 Haladó

Szia! segítséget szeretnék kérni. whiteswam11 ID:21206344. A zoknis feladatnál megvan az első sor meg a másikból kettő. Tovább nem tudok haladni. Köszönöm a segítséget