Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. pokocska

pokocska Járnitanuló

Valaki asjon már egy normális választ, hogy mit és hogyan csináljuk ezt a feledatott, hogy

1 ólat vagy olfejlesztést késziteni.

Mint a feletem iró én is készítettem 2 narancs ólat és nem fogadta el 1 mühelyest is de azt se fogadja

akkor most mit kell késziteni????

BP MEGINT CSAK SZORAKOZTATNI MEG BARKÁCS CUCOT PAZAROLNI????

2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Mivel ID-t nem hoztatok, nem tudom megnézni, hogy mi a probléma.
    Ha, esetleg frissítettetek, akkor meg már nem is látom, hogy mi volt a kérés.
    Mivel ólat nem lehet készíteni, csak ólfejlesztést, így azt kell csinálni. Mivel nincs más informácó, - tehát sem az, hogy bahás, sem az hogy teliholdas, vagy rém - így szigorúan farmos ólfejlesztést kell készíteni.
    Érdemes utána várni egy kicsit, területet váltani, akár ki-belépni, majd ismét ellenőrizni, hogy elfogadásra került-e a feladat.

További jó játékot!

-ágianyu33- and GA-BI-O-Farm like this.
  3. zsuvusz

zsuvusz Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Tegnap az Alpesi megrendelőben olyan feladat volt hogy Növeld a tárolókapacítást:Elhasználodó.2X is teljesítettem ,de nem fogadta el. ID:57336749 Köszönöm a segítséget.

4. Szalmaember

Szalmaember Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bocsássatok meg, ha nem jó helyre írtam, de nem találtam pontosan ebben a témában semmit. Hogyan lehetséges az, hogy piactéren az egyik ajánlat 2.000 csengőpengő, míg a másik utána érkező ajánlat lehet 800 csengőpengő? >:( Ilyenkor elönt a pulykaméreg. Nyilván tisztes haszonnal szeretné(n)k árulni. A szabályzat régebben azt írta nem lehet ilyen óriási különbséggel alámenni a más árainak. Létezek még ez a szabályzó?
    Köszönöm, ha valaki kisegít egy megnyugtató válasszal. :)

5. Mollly2026

Mollly2026 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Új vagyok a játékban mar van 17 szomszédom es mikor 17es szintu lettem azaz ma a tegnapi kezdes utan nem tudom kitakaritani a szédült szántót mert kiirja hogy hivjak meg 12 szomszédot. De a 17 szomszédnél már kiirta hogy nem lehet több. Akkor ez most hogy van?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Bármilyen kis összeggel tehetsz ki ajánlatot (és ez mindig is így volt), csak felfelé van korlát.
    Szia!
    Nem elég, hogy elküldesz 17 szomszéd-felkérést. Szomszédra van szükség, azaz arra, hogy az illetők el is fogadják a jelölést.

7. Mollly2026

Mollly2026 Fórum-zöldfülű

Szia oh köszi ez az egyetlen lehetőség ami nem fordult meg a fejemben, hat remelem elfogadja mindenki de igazabol csal ugy kb az egyharmadat fedi meg ez a földturásra hajazó rész szóval remele az is ültethető lesz hamarosan. Köszönöm szépen a segítséget es a gyors választ. :)

-BombadilToma- likes this.
  8. -tokcsi-

-tokcsi- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hol találom a Zsobotikába szem-et? Megköszönném, ha segítenétek.

9. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Bahás fa termése.
    37.[​IMG] Zsabotikábafa20:00 óra
    250 BTP
    12.000 CSP
    18:00 óra
    250 BTP
    30.000 CSP
    12:00 óra
    500 BTP
    80 FA
    zsabotikába szem4255. kamra
    5. szobor
    Forrás: Fák a játékban

10. -tokcsi-

-tokcsi- Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm.

Sylja likes this.
  11. klaumaci

klaumaci Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretnék segítséget kérni. A mai feladat. Takaríts be 1 raktárházat. Azt hol találom? Köszönöm a segítséget. ID 13748004 előre is köszönöm.

12. Sylja

Sylja Fórum félistene

Othep likes this.
  13. zsuvusz

Sziasztok.Még várom a segítséget.

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez melyik feladat pontosan?

15. zsuvusz

Szia.Ahogy belépsz a Gyopárvölgybe a kérdőjel alatti feladat.

16. klaumaci

klaumaci Utánpótlás-írogató

Szia Sylja köszönöm a segítséget, de el olvastam de nem értem hogy, hol találom ezeket a raktárakat. Bocs . ID13748004 Klaumaci

17. Othep

Mivel nincs betekintési jogköröm a farmokra, arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik megrendelő (Alice vagy Füles Karcsi) hányas számú feladatáról van szó.
    Ha Alice 23. szintjéről vagy feladatáról, akkor abban a feladatban az Elhasználódó kategória 4. fejlesztését kéri, amire a 28. szinten lesz lehetőségünk. Addig nem tudod ezt a küldetést teljesíteni.
    Hibás a felirat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1346459

Ha nem ez a feladat a problémás, akkor jelezz vissza kérlek, és elviszem ellenőrzésre.

Sylja likes this.
  18. Othep

Szia.

Mindegyik tájékoztató tartalmazza, honnan szerezhetőek: Bölcs tölgynél, Maja Majmok szentélye az első darabok, gazdabolt a továbbiak, vagy gazdaköri feladat (rémségesek).

Ha már megszerezted őket, akkor a menübe kerülnek, a Láda / Bari ikon alá a Vadaskert (ólak tárolása), és a Manufaktúra (terményes ólak számára), a Láda / Fák ikon alá a Füvészkert (Fák tárolása), a Láda / Váza ikon alá a Múzeum (dekortároló).

A bahamás változatokat a Bahamán találod meg értelemszerűen, a Rémséges, fák, ólak, dekorok tárolói pedig a teliholdas menübe kerülnek, amikor megszerzed őket. Amikor a teliholdas világ nyitva van, akkor tudod őket használni.

Kattints Sylja hozzászólásában a zöld feliratokra, hogy elolvasd a tájékoztatókat.

Sylja likes this.
  19. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Ha már van belőle, akkor a raktáradban van. Ha nincs, akkor az ismertetőből megtudod, melyikhez hogyan lehet hozzájutni, melyiket mire lehet használni.
    Kattintottál a zöld feliratokra (ismertetők linkjére) a hozzászólásomban? Minden tudnivaló ott megtalálható, az Enciklopédiából másoltam ki neked.

Othep likes this.
  20. zsuvusz

Köszönöm.Ez lesz a probléma.Még nem vagyok a 28. szinten.

Othep likes this.