Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Projekt cserélve, folytathatod a mesterkurzust.
    Az sem ártana, ha elvégeznél egy süti- és gyorsítótár-törlést.
    További jó játékot. :)

Mayácska0707 és Luminary kedveli ezt.
  2. Othep

Szia ismét,

Megnéztük, szükséged van-e projektcserére, de látjuk sikeresen túljutottál rajta. :)
    További jó játékot. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Attól, hogy beszámolja a játék a feladatba a megtermelt növényeket, még fel tudod használni.

Mint ahogy Ágianyu Játékostársad írta, mindegyik malomban van lehetőséged tápot keverni. A feltételek adottak:

Az ellenőrzés során a Kolléga ezt a 10 tápot elindította, hogy ténylegesen lássa, hogy lekeveri a Malom.

És múködött a Malom, rendesen:

Sok sikert. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Othep

Szia,

Kollégám ellenőrzése alapján 2026-07-23-án, 16:13:18-kor kaptál 10 db szupertrágyát.
    2026-07-24-én, 16:12:38-kor 20 db bájitalt és
    2026-07-25-én, 15:52:13-kor 2 db KK szupertrágyáját.
    A Szuperszomszéd vásárlása 2026-07-24-án, 14:09:24- kor történt meg.
    Mindig ez időpont utáni belépéskor kapod az ajándékot, 24 óránként.

Infó: https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4809

-ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
  5. évaauth

évaauth Törekvő

Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.
  6. gődények

gődények Törzsjátékos

köszönöm szépen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.7.26
    Othep és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Ibitubafarm

Ibitubafarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A mai napi feladatokban az egyik feladat "Készíts 1 ólat vagy ólfejlesztést" Már csináltam ólat a gazdakörben, vásároltam ólat a farmárudában, de a feladat sehogy sem teljesült. Segítenétek,hogy akkor itt mit is kell tennem, hogy a feladat teljesüljön ? ID:22282856

8. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia !

Ólat nem tudsz készíteni. Csinálj ólfejlesztést.:)

9. Ibitubafarm

Kifejtenéd bővebben ? Sajnos még mindig nem értem mi a teendő.

apumbiapa kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Bombadil Toma segítségét hozom Számodra:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-találtál-topicot.27649/page-111#post-1518734

Jó játékot. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

A városban a műhelyben építs sárga vagy narancs vagy piros vagy rózsaszínű ólat az ott felsorolt állatok valamelyikéből amennyi a feladathoz kell.:)

kigyo51 kedveli ezt.
  12. sipianyu

sipianyu Aktív író

Othep kedveli ezt.
  13. Ibitubafarm

Köszi !!! Megoldódott. Próbálkoztam már ezzel de sajnos /vagy nem/ terményes ólat fejlesztettem, azt pedig nem fogadta el.

apumbiapa kedveli ezt.
  14. virágoskert1

virágoskert1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Hol találom a " jutalmazó tárgyat" a választ előre is köszönöm. vírágoskert1

15. Othep

Szia.

A jutalmazó tárgyak a dekorok. Vagy szoktátok ''kitehető''-nek is nevezni.
    A Láda / világoskékVáza ikon alatt találod őket jobb oldalt, ha ki akarod helyezni, vagy a Szédült szántón, Kincses szigeten, stb.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Áthoztalak ide a segítségkérőbe, mert a gazdakör királyosban nem lehet segítséget nyújtani.

Ne add fel azonnal, az ajándékot megérdemled.
    Sokan hitték már, hogy nem tudják megtanulni a kép beillesztését a fórumra, és mégis sikerült. :)

A linken adok egy kis segítséget: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-29#post-1498228

Elég a ''vagy pedig''-ig megcsinálni, az az egyszerűbb.

Ha esetleg nem találnád a képernyőfotózó gombot, akkor pedig itt a segítség: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-29#post-1498254

Sok sikert. :)

17. -pekudli-

-pekudli- Törzsjátékos

Nem is tudom, hogy hogy is kezdjem. Tanácstalan vagyok. Csinálom a Mesterkurzust. Eddig ment is szépen. A Gyopár feladatokat szépen átléptem, de most úgy sikerült, hogy elkezdtem a projektet és kaptam egy Gyopár feladatot. Lecseréltem.A következőt megoldotta és utána megint Gyopár feladatot kaptam, de már cserélni nem lehet. Nem szeretem a Gyopárt, és nagyon megbántam, hogy egyáltalán elkezdtem.Most mit lehet tenni, várjak 75.13.00 vagy lehet valami mást is tennem?
    Köszönöm, ha valaki valami jó tanácsot ad.

hekalé kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Én sajnos nem tudok okosat mondani.
    Ha elhasználtad a cseréd, és nem csinálod meg a feladatot, akkor, ha letelik a Projekt ideje, a Projekt szintje is visszaesik.
    Amennyiben lejár a projektszett teljesítésére szolgáló idő, a 6 db projektfeladat teljesítése előtt, automatikusan visszakerülünk az 1. projekt szintre.

A lényeg az, hogy Neked hogy kényelmes, mit szeretnél.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-mesterkurzus.27581/

macimami1958 kedveli ezt.
  19. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Sziasztok! A növénybevételi bónusz ad bónuszt eventes növénynél is? A bogárszemű bokor magnál érdekelne konkrétan.

20. Othep

Szia.

Igen.
    A növényekre ható általános termésbónuszok az eventnövényekre is hatnak.
    Ezek >>ITT<< olvashatók.

macimami1958 és kigyo51 kedveli ezt.