Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Banyánfa 2026.05.15. került játékba a "Mayotte" talányos tiki-fából, termése a Banyánfüge!
    upload_2026-7-27_19-40-15.png

A termése a Bahama Piacon megvehető!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.7.26
    Éva0315 kedveli ezt.
  2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Szia !

Ólat nem tudsz készíteni. Csinálj egy ólfejlesztést!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Köszönöm a válaszod! Hát úgy tűnik, h az valahogy kimaradt az életemből!

4. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Tegnap 5x Luxus bájital, ma pedig 4x Szupertrágya volt az ajándék. Belépéskor felugró ablakban kapsz róla értesítést. Mivel ez az opció ki volt nálad kapcsolva, nem kaptál értesítést. Most visszakapcsolta neked a kollégám. Később újra kikapcsolhatod. Amíg nem frissítesz, vagy lépsz ki a játékból, addig alul-középen a kis zöld nyílra kattintva megnézheted a jutalmakat.
    További jó játékot! :)

kigyo51 és évaauth kedveli ezt.
  5. *Zinnia*

Szia!
    Elvittem ellenőrzésre a problémádat. Jelenleg nincs erre jogosult kolléga szolgálatban. Amint lesz, hozom a választ. Addig türelmedet kérem. Köszönöm. :)

6. évaauth

évaauth Törekvő

Nagyon szépen köszönöm!

7. mezosimaria

mezosimaria Járnitanuló

sziasztok kérdésem lenne melyik a Jack boltja már mindenhol vettem ezt azt jack boltját nem tudom merre van? köszönöm ha segítetek ID22492758

8. *Zinnia*

Szia!
    Az ellenőrzés megtörtént. Eszerint 2026-07-26 07:54:41 - ig 11x Mocsári sárkányka +2 bónuszt szereztél, majd 2026-07-26 22:07:56 - kor ezt a 11-et egyszerre felhasználtad. Ezt követően csak ma kaptál ismételten 3 darabot. 2026-07-28 07:14:41 és 2026-07-28 08:06:53 közötti időpontban.

9. *Zinnia*

10. Rafaj05

Rafaj05 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ha Renzonál (cirkusz/vidámpark) megvásárolok egy xxl-es fát az alapfát is megkapom vele együtt?

11. sznekata0924

sznekata0924 Törzsjátékos

ID: 33746229
    Szia !
    Légyszives megmondani, hogy a ROYSTONEA és a BANYÁNFÁT hol tudnám megvenni - beszerezni.
    Köszönöm szépen !

kaposvarine kedveli ezt.
  12. jazmin15

jazmin15 Aktív író

Megvásároltam 199 FA-ért a .......állatokat elfelejtettem anevét, azt hol találom meg? a választ köszönöm

13. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Szia!
    A boldog megrendelő napok event a a gyopárvölgyi megrendelőkre is érvényes lesz ?

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egész biztos, hogy nem. Esetleg majd egyszer arra is lesz egy külön előfizetés (szerintem ha lesz, akkor FA helyett Ft-ért)...

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Valószínűleg erről van szó:
    Mutatós ólak csomag
    Ára: 199 FA
    1x QuokkalakBahama raktár
    1x Algaevő harcsa-tóFarm raktár
    1x Drakula papagájfészekTeliholdas raktár
    1x „Piccolo” titokzatos ládaRaktár/Dekorációk
    Csak egyszer vásárolható meg!
    Kiegészítettem a táblázatot azzal, hogy a csomag melyik eleme hol található.

Doggyra és jófarmerlány kedveli ezt.
  16. sadrika97

sadrika97 Fórum bárója

Köszönöm, ez rossz hír! Még csak el sem gondolkodtam a felhasználásán. 11 valami felhasználására csak emlékeznem kellene. A Support esetleg vissza tudja ezt a 11 darabot adni? Kicsit könnyebben teljesíteném a növényes részt.

17. *Zinnia*

Szia!
    Tételesen le lett írva,hogy pontosan mikor használtad el őket. A support miért írná jóvá? Hiszen felhasználtad.
    De amennyiben ezt a választ nem fogadod el, természetesen fordulhatsz a Supporthoz.
    A Supportot felkeresni pedig az alábbi módon lehet:
    A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád.
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/"

18. .shila2010.

.shila2010. Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Marika44

Marika44 Járnitanuló

Szép napot kívanok!Szeretném megkérdezni mi a teendöm a napi ajándékoknál csuztam egy napot javitás alatt volt a gépem

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Semmit. A júliusi utolsó napi belépési ajándékot nem fogod tudni átvenni. Elsejétől helyreáll a rend.