Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Zsu-muci

Zsu-muci Haladó

Szép napot a vámpírvadász kalapja kell valahova ? Köszönöm.

Moonlight2026 kedveli ezt.
  2. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Az előbb jelzést láttam a Teliholdas részen,rákattintottam,és kaptam egy ezüst tükröt,karót,fokhagymakapszulát,vámpír fogat. Szeretném kérdezni,hogy ez mihez kell? Valami elkerülte a figyelmem? ID:1852423 kotkoda53

3. deby76

deby76 Járnitanuló

sziasztok

szeretnék érdeklődni hol találok vámpírvadász kalapot?

4. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Úgy tűnik, ez egy mini event a teliholdas területen. Nemrég volt egy hasonló a szigeten is.
    A teliholdas területeken aratáskor felröppen a kalap, az eszközöket pedig 3 óránként lehet aratni amikor a piros felkiáltó jeleket látjátok.
    A jobb oldali ikonra kattintva tudjátok teljesíteni a megrendeléseket. Aztán meglátjuk, mi a feladatunk. ;)
    Ilyet kell látnotok:

Utoljára szerkesztett: 29.7.26
    Doggyra és Terméstündér kedveli ezt.
  5. Zsu-muci

Zsu-muci Haladó

Köszönöm megtaláltam.

Terméstündér és Moonlight2026 kedveli ezt.
  6. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Termelés fokozót hogyan lehet felhasználni?
    Köszönöm!
    Üdv.

7. tremama0422

tremama0422 Törekvő

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a teliholdas malomban miért nem tudok Botinátor tápot keverni? mikor kaptunk? hol? ilyen állatot? Köszönöm előre is a választ. Szép napot!

8. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Kétféle botinátor van. A Kockás-mocsár event játékában neveljük az ÁL-Botinátort és az event nyereményeként kapjuk meg a végleges Botinátortanyát (ez a játékban marad az event után is). Mindkét tápot a teliholdas malomban tudod keverni. Az ÁL-t az event fül alatt találod, a másikat pedig a többi között. De működnek szupertáppal is. ;)

GA-BI-O-Farm és Terméstündér kedveli ezt.
  9. Terméstündér

Terméstündér S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,

A Botinátor ól a Kockás-mocsár történetei 2.event tészeként került a játékba.
    Az event részletes leírását itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei-2-2026-július.28112/

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Fogalmam sincs hogy hol kérdezzem!
    Sziasztok!
    Mielőtt belépek a Teliholdas területre, 4 felkiáltó jel fogad! Ha bearatom, akkor az ezüsttüköröt és társait kapom! Mik ezek? Egy ráutaló link esetleg? Köszönöm

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Kis segítség Tomától.
    Újra titkos event van...

A Teliholdas területek bejáratában 3 óránként a körökkel jelölt helyeken be lehet gyűjteni különböző tárgyakat (fokhagymakapszula, karó, ezüsttükör, vámpírfog). Egy felkiáltójel jelzi, ha arathatóak a mezők.

Ugyanitt a jobb oldali gombbal lehet ezeket beadni. (A bal oldali gomb szolgál az eventkellékek begyűjtésére.)
    A beadási ablak hasonló a megrendelőkéhez:

Kell még hozzá Vámpírvadász kalapja, ami felröppenő (persze lehet vásárolni is FA-ért - 3FA / db - vagy kosárban - 539 Ft/90 db...). Hogy honnan reppen fel, még nem tudom, csak délután-este fogok újra aratni. Gazdatársak tapasztalatai alapján teliholdas területekről növények és fák aratásakor felröppen, illetve a tenyésztéskor is jön.

Ha mind a négy tételt sikerül beadni, kapunk érte alkalmanként 2 db Vámpírigazolványt. Ezeket elvileg a Farmárudában (ahol farmpengőért vásárolunk) lehet elkölteni, de nálam még hiányoznak ott a megvásárolható dolgok (a Farmáruda ablakának fejlécen viszont már látszik a vámpírigazolványok száma).

12. mami531953

mami531953 Fórumlakó

Szep napot mindenkinek!Szeretnem megkerdezni,h kesz vagyok a Kockas mocsar eventtel,erdemes tovabb tenyeszteni az albotinatort es botinatort,vagy tovabb pokerezni?Koszi a valaszt.

13. Rafaj05

Rafaj05 Fórum-zöldfülű

Közbe megvettem de nem kaptam meg az alapfát.

14. Nagyon szépen köszönöm a segítséged!

macasnagyi43 kedveli ezt.
  15. betty022

betty022 Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Egy kis segítség kellene.
    Tegnap a napi ajándékoknál, ha jól emlékszem kaptam egy 3 órás Farmmunkáa kupont, de nem jelent meg a kuponok között.
    Megnéznétek nekem jól emlékszem-e?

A farmnevem : betty022
    ID: 54370154

Köszönöm szépen :)

16. gelu59

gelu59 Törekvő

Szia! Szurszop fa hol szerezhető ?

Doggyra kedveli ezt.
  17. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Most kaptuk a hírt,hogy már nem jár alapfa Renzónál a fejlesztésekhez. Eddig járt. A közlemény hamarosan kikerül.
    Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
    További jó játékot! :)

18. Marika44

Marika44 Járnitanuló

Köszönöm szépen a válaszodat!

19. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Fát cserenapon lehet szerezni. A termése piacképes.
    Az Enciklopédia ezt írja róla (Fák a játékban):

"Nem titkos, nem megvehető fák a szigeten

SorszámKépe
    .............
    NeveAlapXLXXLTermés neve Termés pajtaértékeElső játékba
    kerülés
    12.[​IMG]Szúrszop fa10:00 óra
    350 BTP
    09:00 óra
    350 BTP
    06:00 óra
    700 BTP
    szúrszop1675Újdonságok a játékban - 2025. július
    A Kockás-mocsár történetei event nyereményeként lehetett megszerezni
    A Legendás dobókocka kosár eleme
    XXL: A Tiki-fák ládája adhatja
    - Őszi fesztivál + TOP4000/2025 nyereménye

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése szerint 2026-07-28 13:11:00 - kor váltottad be a napi ajándékot Rackónál , de az nem farmmunkás kupon volt, hanem egy 3 órás - azonnal induló +1 bónusz, növények aratásakor.

További jó játékot! :)

betty022 és jófarmerlány kedveli ezt.