Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mezosimaria

mezosimaria Járnitanuló

Sziasztok A napi projektet teljesítettem 4. tételt is a gazdakőrben hiába várom a pipát nem jelent meg .Nagyon köszönöm ha megnéznétek. üdvözlettel Maria ID 22492758

2. Henrietta1974

Henrietta1974 Utánpótlás-írogató

Sziasztok a mesterkurzuson még nincs Neesiagyümölcsöm szeretnék kérni helyette valami mást. Köszönöm szépen! ID:57831003

3. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Jó reggelt kedves Segítők. A kérdésem az lenne, a napi ajándékküldésnél miért nem tudok ajándékot küldeni az egyik szomszédnak, (megvan a 7 lehetőség ) azt írja ki, hogy "még mindig küldhetsz farmarany-ajándékokat ennek a gazdának.Kérlek várj holnapig az ingyenes ajándék küldésével. " Már máskor is előfordult ilyen probléma. Hálásan köszönöm a segítséget!
    fcsilla
    ID:34585676

4. elysam54

elysam54 Járnitanuló

Szia! Azért, mert már annyi napi ajándékot (max. 20) kapott a szomszédod, hogy többet nem kaphat ingyenesen. A napi limiten felül farmaranyért küldhetsz neki, ha szeretnél.

Last edited: Apr 3, 2026
    -Sudden-, fcsilla and rjolka like this.
  5. vidajoci

vidajoci Fórum-zöldfülű

6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    Az event naptár eddig ha megnyitottuk azonnal értelmezhető, átfogóan látható volt egész hónapra.
    Miért kell minden jól működő dolgot tönkretenni ????

apcimama likes this.
  7. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Köszönöm szépen a válaszodat.! :)

8. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A gyopároson megcsináltam a 4 műkertész jelvényt a növényeknél, mégse fogadja el, ha rákattintok. Köszönöm a előre is segítséget. zsóka56 ID: 1412578

9. sziszi3476

sziszi3476 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Meddig tart még a mesterkurzus?

10. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A gazdakört erre az épületre kattintva éred el:
    Képernyőfotó 2026-04-03 - 13.59.14.png
    Képernyőfotó 2026-04-03 - 14.05.48.png
    Amit te teljesítettél az a megbízások voltak a tanyaházban.
    A kettő nem összekeverendő.

A küldetésed az, hogy 1 gazdaköri küldetést teljesíts.
    Ami lehet ezüst, arany vagy gyémánt teljesítés is.

macimami1958 and Kuzdern like this.
  11. -Sudden-

Szia.

Kérlek add meg a farmneved és az ID számodat, mivel ezen adatok nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni nálad.

12. -Sudden-

Szia.

A projektfeladat cserélve lett, most már meg tudod oldani.

Sok sikert.

13. -Sudden-

Szia.

Továbbítottam a problémád a központ felé.

14. -Sudden-

Szia.

Beléptem hozzád és nem találtam semmit, ami kifogásolható lenne. Jelenleg ezt látom:
    Képernyőfotó 2026-04-03 - 14.34.26.png
    Kérlek fejtsd ki a problémád vagy ha már megoldódott kérlek reagálj.

zsóka56 likes this.
  15. -Sudden-

Szia.

A mesterkurzus állandó eleme a játéknak így tehát, a projekt szettek teljesítésére rendelkezésre álló idő minden esetben különböző.

A jobb felső sarokban láthatod, hogy mennyi idő áll rendelkezésedre.

16. brumi45

brumi45 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A tojásos eventben a 6. feladatban nem tudom mit rontottam el, hogy nem zöldül ki a nyíl. Így nem kaphatom meg a jutalmakat.
    Köszönöm válaszukat.
    brumi45

17. -Sudden-

Szia.

Kérlek add meg az ID számodat, mert mint írtam, anélkül nem tudok benézni hozzád.

18. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok, sok társam kapott e-mailben ajándékot, én és még mások sem. Mindenki kap nem tudjátok, vagy csak random küldik ki őket?

19. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Szia. A falu főterén Füles Karcsi nem írja jóvá amit kér, pedig Te is látod , hogy megvan. Erre kérek segitséget. Köszönöm.

20. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Sziasztok! megszeretném kérdezni, az áprilisi event naptárt miért nem raktátok ki. Annak az ablaknak nincs olyan nagy jelentősége, de annak lenne, ha meghagynák a játékban, és folyamatosan lehetne játszani, ez borzasztó, össze vannak keverve farmfeladatokkal, miért nem lehet, arra várunk. Ez mindig is kérdés volt, nem lehetne berakni állandóra, oda is költünk nem is keveset, de legalább lehetne
    folyamatosan csinálni. Az már hab a tortán amikor megkapjuk 2-3 napra? Mire megyünk vele?. Játékhoz tartozik pedig.
    Most már tervezet sincs,ami müködik miért kell elrontani.

kelemeny likes this.