Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Most nem tudod megszerezni majd csere napkor van lehetőség. A sün terményese nem megépíthető.:)

cicimsincs kedveli ezt.
  2. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Kösz szépen. Mind a kettő 0, akkor nem is tudom előállítani? Hogy van-e fám, és Botinátor tanyám azt csak teliholdas eventnél tudom megnézni?

Marika312 kedveli ezt.
  3. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Nagy a baj!
    Nem lett botinátor tenyésztő, nem is lehet venni mert új holdas állat!!!!
    Most igy jártam? Szomorú vagyok!!
    Van vagy lesz valami lehetőségem??? engedjem el ezt a gazdakört???
    Köszönöm!
    Üdv.

csipetke01 kedveli ezt.
  4. joja65

joja65 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Más is találkozott ilyennel?
    Gyopárvölgyben 30.szinten vagyok, Füles Karcsi a főtéren azt kéri, h fejlődjek 42.szintre... kb fél év múlva el is érem :(

5. Marika312

Marika312 Fórum császára

A Bahán a fákat meg tudod nézni (Baha, saját raktár, fák menüpont alatt), hogy megszerezted-e a tegnap végetért eventből.
    A teliholdas ólat valóban csak akkor fogod látni, ha kinyitott a rémkert.
    Esetleg még az ólat nézheted a Rémítő malomban, vajon gyártottál-e Botinátornak tápot, mert akkor lehet csak nem tetted ki a megszerzett ólat. Ennyit tudok segíteni.

apumbiapa kedveli ezt.
  6. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Igen már én is taliztam vele , jövöre biztosan eléremxD

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. paloooo

paloooo Fórum biztosa

üdv!
    Jól láttam hogy a felhőn (paszuly) balra a keresőnél már nem látható (piros alapon fehéren) a sorok száma ami aratható? Nekem úgy tűnik hogy már megint olyan "fejlesztést" csináltak ami ismét rosszabb lett mint volt!

8. betty022

betty022 Utánpótlás-írogató

Szia :)

Az oké, hogy az előző játék alatt lehetett megszerezni, de hol található meg?
    Én sem találom és a Botinátort sem.
    Vagy ez függ a játékos szintjétől is, hogy kinél maradt meg és kinél váltották be?

Köszönöm szépen a választ :)

9. cicimsincs

cicimsincs Fórumlakó

Botinátort a Teliholdason találod meg az óllaknál, ha sikerült megszerezned a kockás eventnél.

kigyo51 kedveli ezt.
  10. Doggyra

Doggyra Törekvő

Kedves Gazdatársak!

Információkérés. Az alábbit mi okból kaptuk?

Lehetne napi ajándék is. Köszönjük Bigpoint GmbH, h meghallatik a kérésünk/kívánságunk! 8)xD

Jó játékot és sikeres eventeket mindenkinek!

cicimsincs kedveli ezt.
  11. cicimsincs

cicimsincs Fórumlakó

Szia, én is kaptam, de nem tudom mi ez.xDxDxD

Doggyra kedveli ezt.
  12. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    A Botinátortanyát a teliholdason találod meg, a Roystone pálmákat a Bahamán.

betty022 és cicimsincs kedveli ezt.
  13. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Ez 1.530 db szezon jutalompont, és 2 db szezonzseton.

Doggyra és cicimsincs kedveli ezt.
  14. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Szezon 1.530 db szezon jutalompont, + 2db szezonzseton.

Doggyra és cicimsincs kedveli ezt.
  15. betty022

Kos

Szia

Köszönöm szépen a gyors választ.
    Megnéztem,de nekem eltüntek a Roystone fák a Bahamáról és ugye a Teliholdas farm most nem működik pedig elég sok Ál-Botinátor ólam volt :(
    Ilyenkor mit lehet tenni? Mert így nem tudom megcsinálni Kroki kisasszony feladatait :)

Köszönöm szépen a választ

16. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Csak az event kellék Ál-Roystonepálma fákat váltották vissza, vagyis azok tűntek el. Ha az eventben megszerezted a Roystonepálma fákat, akkor a Bahamán kell, hogy legyenek, a keresőben ne Ál- ként keresd, hanem Royst - elég beírni. Az event kellékek nem átneveződnek, meg kellett szerezni a játékban véglegesen maradókat. 2 db Roystonepálma + 1 db XL, +1 db XXL. Ha megszerezted a nem Ál (hamis) játékelemeket és mégsem látod őket, akkor egy cookie takarítás segíthet.
    Azt a gazdakörit majd akkor tudod csinálni amiben nem az Ál (hamis) Botinátorokat kér ha újra kinyit a teliholdas terület. És ha megszerezted az eventben a Botinátor tanyákat, amik végleg a játékban maradnak.
    A leírást itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei-2-2026-július.28112/

Utoljára szerkesztett: 6.8.26
    betty022 kedveli ezt.
  17. capella2004

capella2004 Junior szaki

Üdv mindenkinek.Azt szeretném kérdezni hogy a Hótündért azt hol tudok szerezni?megint lemaradtam .Köszönöm a választ

18. betty022

Köszönöm szépen :)
    Akkor azt hiszem nem volt szerencsém,mert emlékeim szerint nem nyertem és nem is szereztem egyiket sem meg :(

Szép estét

19. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Farmos területen a piros kosárnál megtudod venni CSP ellenében.

Doggyra kedveli ezt.
  20. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Ezeket nem kockadobással lehetett megnyerni, hanem az event kellékek termelésével. A fákhoz Ál-botitátorok kellettek, a Botinátor tanyákhoz Ál-Roystone magok. Ezek megszerzéséhez nem kellett végig vinni az eventet full-ra.

betty022 kedveli ezt.