Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Az ellenőrzés mindent rendben talált.
    A listában az alap fákon kívül minden zárolva van még.
    Kattints a meggyfa vagy a vörösfenyő ikonjának a középre.
    Ne a listából válaszd ki a fát....kattints rá az ikonjára.
    [​IMG]A listából nem nyitja meg a fát.
    A lista arra való, hogy ha több fád van már feloldva, akkor annak a segítségével válaszd ki a szükséges fát, azaz középen megjelenjen.

(Én is figyelmetlen voltam, mert az írásod alapján is rá kellett volna jönnöm, hogy még csak alapfáid vannak feloldva, és nincs mit választani még... elnézést kérek. :) )

Jó játékot. :)

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Valóban a multitasztingnál és az ingridnél nincs + jelzés, viszont a varázskalapnál van.
    OK. máskor majd figyelmesebb leszek. Ezt az ismertetőből ollóztam ki.

3. Othep

Szia.

Valószínűleg megszerezted már, egy korábbi alkalommal, az eventben.
    Ilyenkor nem jelenik meg az akcióban a farmodon.
    Írd be a felhősor keresőjébe a keresett felhősor nevét, vagy névrészletet, hogy megtaláld.

Új infó 12:35-kor:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/retró-felhősor-csomagok-vására-2026-augusztus.28159/#post-1520773

Ha így sem találod, kérlek, hozz farmnevet és ID-t.

vadlo66 és macimami1958 kedveli ezt.
  4. Othep

Amit beollóztál, azt szűröm le, hogy azt közli, hogy ''miből lesz'' a felhőre való dekor.
    Tény, hogy ilyen felhővásárnál a pluszos dekorokat, plusz nélkül kapjuk.

macimami1958 kedveli ezt.
  5. paloooo

paloooo Fórum biztosa

... észrevétel!
    A kerekkeréken a 100%, 200% terménybónusz mindig kizárólag legfelül ill. annak bal / jobb oldalon helyezkedik el. Pontosítok: 12 db ikon van a számlapon,
    A többi helyre miért nem esnek ezek a bónuszok? pl.: 9-s hely, 5-s vagy 3-s hely?
    Mert ezeken a helyeken sokkal kisebb eséllyel áll meg az pörgettyű? - háááttt valószínű, hiszen a játékkészítőnek az az érdeke, hogy az ilyen bónuszokat vásárolják és ne nyerjék!

6. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Nagyon szépen köszönöm hogy utána néztél. Ne hibáztasd magad. Nem kell elnézést kérned, én nem írtam jól. Ebben a melegben előfordul hogy figyelmetlenek vagyunk. Legyen nagyon szép délutánod!

Othep kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok.
    OK. köszi, legalább vettem 3 szerencsétlen dekort, ami semmit nem ér, de majd jó lesz a felhőkre.

SnéDóri, Othep és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Ahogy politikusan mondják, ''Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.''
    Beállítási információkat a Központ nem oszt meg velünk.
    Azért azt se felejtsük, hogy bónuszokat eventeken is lehet szerezni és ládákból is bonthatóak.
    A grafika azonban csak illúzió, dísz és teljesen mindegy hol helyezkednek el a nyeremények, mert nem a grafikától függ, mit kapunk, hanem a véletlenszám-generátortól.
    Megértésedet köszönöm.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. attila20006

attila20006 Járnitanuló

Szia ne haragudj hogy zavarlak de a felrőpiket nem kaptam meg a svindligyár 2-nél adott 42 db de nem találom szeretném ha megnéznéd a segitséget köszönöm a farmom ATTILA20006 ID15899820 szép napot

10. -*Napsugár*-

-*Napsugár*- Fórum-zöldfülű

Szia!
    Szeretném megkérdezni,hogy a gereblyét milyen állat műhelyében lehet előállítani.
    -*Napsugár*-
    ID:35409866

11. Othep

-ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  12. H`oótch™

H`oótch™ Fórumprofi

Sziasztok!

A retro felhősor vásárban szereplő Húsvét 2015 felhősor, a dekorokra, vagy a tojásokra hat? Mivel a fórum leírásban a dekorokra hat, de a csomagban bónuszt adó dekor leírás szerepel.

13. -*Napsugár*-

-*Napsugár*- Fórum-zöldfülű

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.8.26, 13:46
  14. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján 14:08-kor 45 db Úszóruha felrepit kaptál, a Bahamarama ültetvény aratása során.
    14:09:30-kor be is adtad a 2. szint, 1. feladatába, ezzel teljesítette is azt.

Minden rendben tehát, jó játékot. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Minden dekorra hat, akár síma dekor, akár pluszos dekor. Akár tojásból fejlődött ki.
    De amíg tojás, nem.
    Jó játékot.

16. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Beírtam a keresőbe és nem adta ki,így azt feltételezem,hogy nincsen meg.Az ID-50713089/vadlo66.Köszönöm ha rá nézel és adott esetben engedélyt adok, hogy megvásárold a farmarany készletemből.

Közben nézem ezt az Éjfél felhősort ami nekem van de az egyáltalán nem egyezik azzal a feltétellel amit a Díszfás talány felhősor adna,akkor ebben az esetben mi a teendő?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.8.26, 15:07
  17. Othep

Szia.

Nagyon kedves vagy, de nincsen szükség belépésre már.
    Időközben továbbgyűrűztek az események.
    Mivel még a hibás névvel sem jelenik meg a felhősor sokaknál, a Központ hétfőn megvizsgálja a problémát.
    Intézkedésükig szíves türelmedet kérjük. :)
    A hirdetményt itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/threads/retró-felhősor-csomagok-vására-2026-augusztus.28159/#post-1520784

vadlo66 kedveli ezt.
  18. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.:)További kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.

19. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumszaki

Hali! Egy kis segítség kellene! Miért nem tudok aratni az alpesen?
    ID: 32574067

20. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum nagymestere

Szép napot kívánok mindenkinek :)
    Csak azt szeretném jelezni, hogy a varázskalap nem varázskalapként üzemel. Nem ad 4 FA-t, annak ellenére, hogy FA-ba kerül. Figyeljetek a vásárlásnál !
    További szép napot kívánok mindenkinek.
    Zsófi