Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Összesen 3 db terméket kell felhasználod, amelyeket a bónuszrekeszeknél tudsz felhasználni.

marcsi5556 kedveli ezt.
  2. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Köszönöm szépen a válaszod.

3. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Köszönöm,hogy ránéztél.

Esetleg azt megtudnád mondani.hogy melyik földekre van kitéve mert én amit látok az pudlimoly-kenguru amit ma reggel tettem ki-mókus ezt a tegnap este tettem ki-holló-muntyákszarvas -öves galloway -pádovai tyúk-mosómedve-kivifészek-jégmadár-teknős-hótündér-pelikás és két róka ol amiből az egyiket a tegnap elött vettem 50 farmaranyért,erre van kitéfe fejlesztés is.

Amit nem találok továbbra is az galamb-hattyú-gólya és róka amiből pontosan nem tudom hány darab volt de bíztosan nem az az egy amit kitettem.

Válaszodat előre köszönöm.