Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nincs mit, örülök, hogy sikerült kinyitnod mindent.
    Jó éjszakát. :)

betty022 and macimami1958 like this.
  2. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumszaki

Sziasztok! Ne haragudjatok nem nektek szólt a panaszom hanem az üzemeltetőknek! Szeretnék minden moderátortól őszintén bocsánatot kérni! Nagyon mérges voltam- és vagyok is.
    Köszönöm Andi

Othep likes this.
  3. emike55

emike55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget kérek.
    Megtudnátok nézni mikor vásároltam a farm munkásokat és letelte a 30nap.

emike55 ID: 37778477

4. Mariska720719

Mariska720719 Járnitanuló

Üdv!
    Már van 3 Boszis kerti buli fejlesztésem, de nem tudom hol lehet ezt a jutalamzó tárgyat beszerezni? Az is lehet, hogy már van nekem csak nem találom meg a rengetegben? Előre is köszönöm a választ/válaszokat.

kigyo51 likes this.
  5. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    Erre van egy visszaszámláló a játékban, ha ez eléri a nullát akkor megjelenik a vásárlás szó. Én nem vagyok moderátor, a fotók csak illusztrációk.

Last edited: Aug 31, 2026
    Sylja and -ágianyu33- like this.
  6. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    Az event leírásából hozom a táblázatot:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/királyi-kerti-buli-2026-augusztus.28195/
    Érdemes ezt is elolvadni az event előtt és alatt is.
    A Boszis kerti buli dekort a kezdő ablakban szerezted meg.

Sylja, -ágianyu33- and Mariska720719 like this.
  7. Mariska720719

kigyo51 likes this.
  8. kubikus

kubikus Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Én nem tudom megnézni a szeptemberi eventnaptár tervezetet..naptárt.. Csak az augusztusit látom, de a szeptemberből nekem nem mutat semmit.. Valamit rosszul csinálok?

9. chili48

chili48 Fórumlakó

Szia! Légyszi most segits! Miért nem tudok tovább menni a kártya kirakással? ID12631923 0chili4

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A naptárban az augusztus mellett nyomjál rá a tovább gombra, ott lesz a szeptember.

kigyo51 and Sylja like this.
  11. innafka

innafka Járnitanuló

Szia. Köszönöm szépen.

S

kigyo51 likes this.
  12. gréta201105

gréta201105 Fórummogul

helló! 35 hétre a heti előrejelzésen van mára baby boom 10,00-22,00 között ez kacsa lenne

13. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Sylja likes this.
  14. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Nálam működik.
    Frissíts, hátha elindul Nálad is.

-ágianyu33- likes this.
  15. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia, nálem elindult az 1 tápos+Babyboom is. Egy ki-be lépés?!

Sylja likes this.
  16. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia:
    Nekem lenne egy olyan kérdésem ,hogy a szúrszop fát miért nem lehet sehonnan beszerezni ,üzlet és ajándék napon is hiába próbálkozok nincs? köszönöm -emmucika-

17. Mariska720719

kigyo51 likes this.
  18. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia, miért nem kapok választ a kérdésemre?

19. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Szia!
    Valószínűleg nincs itt Moderátor, a játékosok pedig nem tudják a választ (egyébként szerintem a modiknak sincs infójuk róla, a játék készítői döntenek erről).
    Tegyél fel ajánlatot, hátha olyat tudsz ajánlani, amiért valaki megválik ettől a nagyon ritka fától.

A Moderátorhiányról pedig idézem a Közleményt:

"Kedves Játékosok!

Összesen három csapattag készíti, végzi a következőket: közlemények, event és egyéb újdonságok ismertetők, a segítségnyújtásoknál az ellenőrzőpanelek információinak megtekintése, a mini-akciók heti közzététele, a fórum naptár naprakészen tartása, a fórum moderátorok segítése és a segítségkérő részlegeken való segítségnyújtásokban való részvétel.

A három csapattag közül egy csak ritkán tud lenni, jelenlegi magánéleti helyzete miatt.

A csapat működése ebben formában hosszútávon nem fenntartható.
    A jelentkezések nem érkeznek. És ha még érkezik is, a próbahónap, a betanulási idő és előrelépési lehetőség sem 1 hét.

Nem tudjuk, hogy 2 db csapattag és a néhai +1 segitség (a fórum moderátori tevékenységeken túl) meddig fogja bírni ezt a jövőben kivitelezni.

Az aktív 2 főből pedig hamarosan 1 fő kiesik hosszabb időre, EÜ probléma kezelése céljából.

Ennek megfelelően, előre felhívjuk a figyelmeteket: bármikor bekövethezhet a jelenlegi helyzet alapján közlemények, GYIK-ok, segítségnyújtások elmaradása.

Amennyiben nem jelenik meg egy ismertető, közlemény vagy bármilyen hír, az ennek tudható be.

Jelenleg a nap 18 órájában vagyunk jelen. Ez nem fenntartható munka, magánélet mellett.

És mi is emberekből vagyunk, akik fáradnak. Nagyon.

Az alábbi információk tudatában üzemel tovább a fórum.

A Farmerma csapata"

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/moderátor-hiány-várjuk-a-jelentkezéseket.27839/#post-1509335

Luminary, kigyo51 and -ágianyu33- like this.
  20. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az Enciklopédiából, a Fák a játékban :

Ahol még érdemes figyelemmel kísérni a nyereményeket a jövőben:
    - Matrica sorozatok boltja
    - Szezonok
    - Rezeda doki fás válogatása
    - Városi projekt - Mesterkurzus 3. szint. Jelenleg pl. krokitanya van a jutalmak között.

De, a most futó cserenapon is lehet szerencséd beszerezni a fát.

Sok sikert!

kigyo51 and -ágianyu33- like this.