Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ne haragudj :D átgondoltam, hogy ez valójában nem probléma, inkább kérdés :)
    Köszönöm a segítséged!

hóóvirág
    6723504

2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Továbbítottam a kérdésedet, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm

hóóvirág kedveli ezt.
  3. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Szia Luminary. A segítségedet szeretném kérni. A cseresznyés zsetonoknál van elég , mégse engedi megvenni a boldog hóangyalt, a többit engedi, csak ezt nem. Szeretném ha rátudnál nézni. Előre is köszönöm a segítséget. zsóka56 ID: 1412578

4. Luminary

zsóka56 és SnéDóri kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem találom az ismertetőben a jelvények és a cseresznyés érme visszaváltási értékeit. Szerettem volna tudni, érdemes-e a maradék jelvényeket átváltani...

SnéDóri és -mala159- kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia!

A jelvényeket 39 CSP-ért váltják vissza.
    A Cseresznyés érme visszaváltási értéke: 50 TP /50 TTP /50 CSP

További jó játékot!

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm, akkor nem vesződöm vele... Bár egyértelmű pozitívum a rossz hírek között, hogy nem kell egyesével váltogatni. Remélem, ezt megtartják.

Luminary kedveli ezt.
  8. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Köszönöm, hogy megnézted. Most ismét beléptem, és megtudtam venni a dekort. Szép hétvégét kívánok. :inlove:

Szia Luminary. Megint én vagyok , Zsóka mama. Az a kérdésem, hogy ha nem küldtem napi ajándékot senkinek ma, akkor a csengőpengős ládát miért nem engedi elküldeni? Azt irja ki, hogy elküldtem ennek a gazdának a napi ajándékot. Köszönöm, ha utánna néztek. zsóka56 ID: 1412578

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.4.26
    szöszi50 kedveli ezt.
  9. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Tegnap vásároltam egy új szomszédot a farmra, de nem kaptam tőle ajándékot tegnap, de még ma sem. Legalábbis a listában nem látok tőle semmit.
    Ennyit az érdekbarátságról:wuerg:
    Rá tudnátok nézni?
    Köszönöm
    ID 21532648

szöszi50 kedveli ezt.
  10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen a választ. Néha érthetetlen a BP mit miért csinál. De végülis ez csak pusztán kiváncsiság volt. Mert FA-ért biztos hogy nem fogok napi ajit küldeni. Még egyszer köszönöm szépen a választ.

Luminary kedveli ezt.
  11. szöszi50

szöszi50 Fórum parancsnoka

Szia!Bocsánat,hogy ide írok,de én is így jártam,csak én kettőt vettem első felindulásból!Vártam a csodát,de csak az volt,hogy 50nehezen össze gyűjtött aranyaim lettek kevesebbek!:cry::(.Kerstem róla írást,de nem találtam sehol!Köszönöm szépen!szöszi50 ID:24825308

12. Luminary

Szia!

A játék naplója szerint 1x fizettél 50 Farmaranyat a Tapsifüles szuperszomszédért tegnap, 2026-04-23 15:20:46-órakor. A tegnapi ajándékod a vásárlás után 2x szupertáp, amit 15:26:21-órakor kaptál meg.
    A mait is ebben az időben kaptad - 2026-04-24 15:24:22 - 2x Arany banán volt.
    További jó játékot!

Rizstej kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

A játék naplója szerint a vásárlás 2026-04-23 15:36:29 és 2026-04-23 15:36:35 -kor történt meg.
    Ezt követően a tegnapi nap ajándékai: 1x Arany banán és 2x szupertáp.
    A mai - 2026-04-24 15:41:45-órakor - 91.725 TTP és 1x Barkácscucc, ami 1350 darabos volt. A tartalma azonnal a raktárba került.

A leírást ebben az ismertetőben találod meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmtökéletesítés-2026-április.27773/

További jó játékot!

szöszi50 kedveli ezt.
  14. Luminary

15. Luminary

Szia!

Erről már írtam korábban. Ezt az ajándékot csak 1x kaphatja meg minden játékos. Ha már valakitől kapott, te nem tudsz neki küldeni. A szöveget hamarosan módosítják, hogy ne legyen megtévesztő:

https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-38

További jó játékot!

zsóka56 kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Luminary kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Továbbítottam a kérdésedet, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm

_LiNi_86 kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Semmi gond.
    Azt tudod, hogy kinek szeretnél gyűrűt küldeni? Pontosabban szeretnél-e küldeni, vagy csak a válást szeretnéd?
    Ha van Esküvői lugasod az segíthet az azonosításban neked is.
    Itt olvashatsz róla, illetve váláskor ez elvész.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/házasságkötés-válás-esküvői-lugasok-működése.443/#post-1391

hóóvirág kedveli ezt.
  19. Flóra19940928

Flóra19940928 Járnitanuló

Sziasztok, egy játékosnak csak 7 vadaskertje lehet egyszerre és azon belül is csak 5 db egy területen? Gondolom akkor a baháson is csak 7 lehet és gondolom a fűvészkertből és a manufaktúrából is, ugye? vagy csak hiba? Köszi a választ.

20. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Luminary és szöszi50 kedveli ezt.