Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sylja

Sylja Fórum félistene

Sziasztok!
    Nem úgy tűnik, hogy megszüntetik, hiába a sok visszajelzés.
    Kevesebbszer jelenik meg, mint eleinte. Ennyi.
    Közlemény a változásról itt található:
    Frissítés a Városi projektekhez - 2026. július

2. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Sziasztok! Kérnék egy ellenőrzést, szerintem teljesítettem a következőt: Fejezz be teljesen 2 területet/Smaragdok barlangja/. ID:6689151 Köszönöm!

3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    egy kérést amikor teljesítettünk, területet kell váltani, vagyis mászókötéllel le kell menni egy másik barlangba. Akkor adja meg a jutalmat. Ezt kipróbáltad?

Last edited by moderator: Sep 17, 2026
    Lenczy likes this.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Szia! Igen , használtam a mászókötelet. Ám, nem látom a teljesítést, ami 1 Szerencsérme kell legyen.

Marika312 likes this.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Javaslom, hogy a dobozt, ahol a kéréseket, teljesítéseket láthatod, nézd meg. (sajnos más javaslatom nincs). Most talán nem érdemes az eventeket csinálni, a lassulás, betöltési nehézségek miatt. Van idő még bőven. Reméljük sikerül visszaállítani a normál játékot.

Lenczy and jófarmerlány like this.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Nálam semmi probléma a betöltéssel, lassulással, ez nem lehet ok. Ezzel elpazaroltam a drága hozzávalókat. Panaszt nem teszek, mert mire a válasz megjön a BP-től, vége az eventnek. :cry:

7. hajnal30

hajnal30 Fórum-zöldfülű

sziasztok azt szeretném kérdezni aki most kezdi el a farmerama játékot annak azzok az éllatok honnan lesznek amit most elvesznek ha lejár a számláló

8. csibegazda2014

csibegazda2014 Fórumlakó

sziasztok, hol lehet kolibri ólat szerezni? csibegazda2014 ID 51330790

9. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    A megszűnő gazdaköri küldetések nem érintik az állatok megszerzésének lehetőségét.
    Amint lépkedsz felfelé a szinteken, úgy válnak számodra is elérhetők azok az állatok, amik a megszűnő gazdaköri küldetésekben szerepelnek.
    Olvasd át behatóan a Játékismertetőt, melyet az alábbi linkre kattintva érhetsz el!
    Játékismertető
    A Gazdaköri takarítás ismertetője az alábbi linken érhető el.
    Gazdaköri takarítás

Last edited: Sep 18, 2026
  10. Nikigabika

Nikigabika Fórum-zöldfülű

sziasztok, kérdezném a kolibri ólamat hol találom?mert egy másik farmomról küldtem ide. Nikigabika ID: 56429041 üdv

11. tokebea

tokebea Járnitanuló

sziasztok az aratógép kupont hol találom amit nyertem keréken ?

12. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    A pirosan bekarikázott nyílra kattints! (A fotók illusztrációk)

Sylja and -ágianyu33- like this.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sylja likes this.
  14. editke0808

editke0808 Járnitanuló

Sziasztok!A Vegán víziónál megvettem az összes pikoló ládát,de egyet sem kaptam meg.Miért nem,A másik problémám az lenne,hogy a felhősort szeretném végig nézni,hogy mi hiányzik, de minden tizedik után kidob a játékból.tudnátok ezzel valamit csinálni?ID.1442525.

15. baggyo

baggyo Fórum-zöldfülű

Sziasztok segitséget szeretnék kérni hol találom a mai feladat. "Takarits be 1 raktárházat" ezt hol találom. Segitséget ellőre is köszönöm.baggyo ID 15381927

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    Raktárház = Vadaskert, Manufaktúra, Füvészkert, Múzeum. Ezeket a Pajtádban találhatod -ha van-, Ól, Terményes ól, Fa, Dekor tároló. Ha nincs vásárolni tudsz a piros kosárból, vagy keresel olyan gazdakörit, ami ezek valamelyikét adja.

17. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    Raktárházak: Manufaktúra, Vadaskert, Füvészkert, Múzeum. Ezek valamelyikét kell betakarítanod ahhoz, hogy a feladat teljesüljön. Ha nincs kirakva ezek közül valamelyik a farmodon, a kísértetjárat kúrián vagy a bahán akkor cserélj feladatot.

18. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia
    Szeretném megkérdezni a turmixbár hol található? köszi -emmucika-

19. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

S

Szia!
    Itt találod.
    upload_2026-9-18_16-4-24.png

Sylja and kigyo51 like this.
  20. zsoma28

zsoma28 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni az egyik szomszédomnak nem tudok már második napja ajándékot küldeni.Azt írja az ablak hogy farmarany ellenében vagy másnap próbáljam meg. Mi a teendő? zsoma28 ID: 17209151