Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Aratógéppel ültettem mindkét növényt de csak a pálcásat ültette el.a másik eltünt!?

2. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Aratógéppel nem ültetsz, hanem aratsz. Nézd meg a vetőtábládat, hogy mit mutat,hány eventnövényt látsz, de a főfarmon nézd.

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Megkerestem a növényeidet.
    Mind a kettő kezdő eventnövényt megkaptad 2026-04-30 21:47:16 órakor, amikor beléptél a játékba. 5-5 darabot. Csak a Főfarmon ültethető.
    Kérlek olvasd el újra az ismertető ide vonatkozó részét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ragyogó-rizs.27796/#post-1507619
    Ajánlom figyelmedbe az alábbi topikot is, ami elengedhetetlen a sikeres eventhez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/

upload_2026-5-1_0-51-41.png

Sok sikert!

4. Luminary

Szia!

Igen, mindent kiváltottál.
    A második kérdésedre nem tudok ID nélkül válaszolni.
    További jó játékot!

5. Luminary

Szia!

Kérlek, hogy figyelmesen olvasd át a hivatalos közleményt!
    https://board-hu.farmerama.com/thre...i-eszközkompatibilitásról.27771/#post-1507540

Javaslom továbbá, hogy mindegyik böngészőben végezz egy takarítást, sütitörlést, majd lépj ki belőle.
    Chrome böngésző felhívja a figyelmedet, hogy ki kell jelentkezni a fiókból, hogy az eszközön lévő sütik is törölve legyenek.

Sok sikert!

Technics11986 kedveli ezt.
  6. gazda1952

gazda1952 Utánpótlás-írogató

Szia!Az illatszergyertyát ki készíti?

7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Luminary és Kuzdern kedveli ezt.
  8. godzilla10000

godzilla10000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! karomia gigast kér a bahán, de nem találom, vagy vak vagyok. Id: 15317140

9. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia, ez egy Bahamás fa. A Maja majmok szentélyéből lehet kiváltani. 15-ös rekesz második fa. A fotó nálam készült illusztráció.

Utoljára szerkesztett: 1.5.26
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. merylu55

merylu55 Fórumprofi

De jó hogy tudom. Bár küldtek egyet. Köszi

Sikerült

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.5.26
    *Zinnia* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia! Mielőtt ide írtam rutinos játékosként végig toltam amiket leírtál köszönöm! :cry: Feleslegesen nem molesztálok senkit.8) Ezt a régi módik is tudják! Elindult a drága de csak a Morzilát hajlandó elfogadni. A többi böngésző nem érdekli. Lehet megijedt a gép hogy repül a 8adik emeletről :p

12. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Most tudtam a Farmra lépni,és látom hogy a Bölcs tölgynél lehet kiváltani az Égig érő paszuLy felhő sort. Átléptem a Bölcs tölgyhöz de sehol nem találom. Köszönöm ha valaki tud segíteni.

13. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A képen láthatod, hogy hol van az a rúna.
    upload_2026-5-1_16-4-28.png
    Az ismertetőben átlátható kép van, ott jobban látod.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/megújul-a-bölcs-tölgy.27791/#post-1507480

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.5.26
    *Zinnia* kedveli ezt.
  15. godzilla10000

godzilla10000 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segitséget!

16. Sziasztok! Elnézést kérek, ha nem jó helyre írok! Csak azt szeretném megtudni, hogy melyik felhő az amelyik 500 %-ot ad a csengőpengős dekorokra? Nagyon szépen köszönöm a választ, további szép estét!:)

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy az eventben a végső nyeremény nem azonos, hanem a szerencsén múlik, hogy mit kapunk? Kicsit meghökkentem amikor láttam apja nyereményét és elolvastam az enyémet is...

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Csak meg kell nézni az ismertetőt. Más oszloppal fejeztétek be. Apja a zölddel, Te pedig a pirossal (bocsi, nem sikerül szépen áthozni a táblázatot... ):

8. szint
    3 szobrot kell építeni és 5 alapanyagból kell választani

Narancs norilapPiros norilapLila norilapBarna norilapZöld norilap
    BeadandóJutalomBeadandóJutalomBeadandóJutalomBeadandóJutalomBeadandóJutalom
    34x Szójaszósz1x Neon villanykörte90x Perzsaselyemakác-termás2x "Karakum" talányos tiki-tenyészet34x Kerámiakanál4x "Izola" talányos tiki-fa18x Wasabikrém2x Farmbónuszláda I2x Havasi kecske1x "Piccoló" titokzatos láda
    3.335x Napraforgó3x Felszereléses láda IV90x Hólyagfatermés3x Felszereléses láda IV30x Róka2x Farmbónusz láda II15x Esőkabát50x Farmpengő1.000x Narutomaki4x Party pörgetés
    3.000x Köles1x Barkácscucc 3XL18x Wasabikrém20x Szupertáp450x Evőpálcika ültetvény20x Kacsa Kata szupertrágyája1000x Narutomaki20x Luxus bájital6x Fekete gödölye1x TP/TTP betakarítási bónusz S
    865x Búzavirág1x Ólbevételi bónusz450x Evőpálcika ültetvény1x TP/TTP betakarítási bónusz S35x Medve1x Fabevételi bónusz 100%15x Szakállápoló kiegészítők1x Szerencsérme34x SzójaszószFarmszint x 2.500 TP
    450x Evőpálcika
    ültetvény
    Farmszint x 2.500 TP90x BarkócaFarmszint x 2.500 TP50x GólyaFarmszint x 2.500 TP65x BőröndFarmszint x 2.500 TP14x Magyar parlagi kecske3x Farmbónusz láda II

Utoljára szerkesztett: 1.5.26
    Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Időgép a felhő neve.

Kuzdern és Kissné_Bartus_Eszter kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

QUOTE="-BombadilToma-, post: 1508011, member: 6928"]Szia!
    Csak meg kell nézni az ismertetőt. Más oszloppal fejeztétek be. Apja a zölddel, Te pedig a pirossal (bocsi, nem sikerül szépen áthozni a táblázatot... ):

8. szint
    3 szobrot kell építeni és 5 alapanyagból kell választani

Narancs norilapPiros norilapLila norilapBarna norilapZöld norilap
    BeadandóJutalomBeadandóJutalomBeadandóJutalomBeadandóJutalomBeadandóJutalom
    34x Szójaszósz1x Neon villanykörte90x Perzsaselyemakác-termás2x "Karakum" talányos tiki-tenyészet34x Kerámiakanál4x "Izola" talányos tiki-fa18x Wasabikrém2x Farmbónuszláda I2x Havasi kecske1x "Piccoló" titokzatos láda
    3.335x Napraforgó3x Felszereléses láda IV90x Hólyagfatermés3x Felszereléses láda IV30x Róka2x Farmbónusz láda II15x Esőkabát50x Farmpengő1.000x Narutomaki4x Party pörgetés
    3.000x Köles1x Barkácscucc 3XL18x Wasabikrém20x Szupertáp450x Evőpálcika ültetvény20x Kacsa Kata szupertrágyája1000x Narutomaki20x Luxus bájital6x Fekete gödölye1x TP/TTP betakarítási bónusz S
    865x Búzavirág1x Ólbevételi bónusz450x Evőpálcika ültetvény1x TP/TTP betakarítási bónusz S35x Medve1x Fabevételi bónusz 100%15x Szakállápoló kiegészítők1x Szerencsérme34x SzójaszószFarmszint x 2.500 TP
    450x Evőpálcika
    ültetvény
    Farmszint x 2.500 TP90x BarkócaFarmszint x 2.500 TP50x GólyaFarmszint x 2.500 TP65x BőröndFarmszint x 2.500 TP14x Magyar parlagi kecske3x Farmbónusz

láda II

[/QUOTE] Szia Toma !

Köszönöm a felvilágosítást, Valóban soha sem szoktam tüzetesen átnézni a nyereményeket. :) Azt már értem, hogy apja miért kapott két ládát, de azt még mindig nem, hogy hozzám hogy keveredett a titokól ami 34 szójaszósz beadásának az alap jutalma lehetett (?), de biztos bennem van a hiba :music::oops:

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.