Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Tegnap este - 2026-05-28 21:30:10 - elérted a 10-es szintet. Gyopárkártyát csak addig tudsz gyűjteni.
    Összesen: 6x 120 és 77x 55 Gyopárkártyát kaptál.
    A 10. szint - 76 haladási pont - után az ismertetőben felsorolt jutalmakat lehet szerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/alpesi-fényes-kunyhó.27402/#post-1510610

További jó játékot!

2. Marika5353

Marika5353 Utánpótlás-írogató

Marika 5353 ID.25744412 nem ilyen választ vártam segítséget kértem én is látom, hogy tele van a raktár, de nem enged kapacitást növelni jelvény sem csinálni bárhova lépek azt írja hoppá valami hiányzik

3. Marika5353

Marika5353 Utánpótlás-írogató

Marika 5353 ID.25744412 nem ilyen segítséget vártam, tele van a raktáram ,de nem enged se jelvényt csinálni se kapacitást növelni nem tudom, hogy kell erre nem találtam leírást ezért kértem segítséget. köszönettel MARIKA várom választ.

4. Luminary

Szia!

Mivel két tárolód is tele van, így jelenleg valóban nehezen tudsz tovább lépni.
    Megoldás lenne a kapacitás bővítés, de nincs jelvényed a feloldáshoz: 1. szintű Arborista jelvényre van szükséged.
    upload_2026-5-29_15-51-36.png

Menj az Átalakítóba és a környilas újrahasznosítóba, állítsd a csúszkát a nyíllal jelölt helyre, akkor 9.500 értékű faanyagot kell beadnod.
    upload_2026-5-29_15-57-40.png

Mivel az a cél, hogy csökkentsük a raktárkészletedet, így a kis fatuskóból adj be 35 darabot és a faforgácsból 50-et.
    Ha nem tudsz alap fát, vagy virágmagot gyártani, mert tele a raktárad itt tudod veszteség nélkül megoldani.
    A másik lehetőség, hogy törölsz belőle, de azt nem szoktuk javasolni.

Az átalakításra kattintva alul , felszabadul 85 fatuskónak való helyed - kivághatod az erdőben a fákat.
    upload_2026-5-29_16-3-25.png

Mivel, még az elején jársz a Gyopárnak, azt javaslom, hogy csak Alpesi sárgabarackfát ültess. Ahhoz 1. szintű humusz és 1. szintű, kis szerszámkészlet kell, amit a farmos raktáradból tudsz előállítani, nem kell hozzá faanyag.
    1,5 óránként aratható, kell bőven barack a jelvényhez, de azt kell gyártanod, mert sem raktárt , sem területet nem tudsz addig bővíteni, amíg nincs jelvényed. Már ez a terület is feloldható lenne és több fát tudnál kiültetni.
    upload_2026-5-29_16-21-48.png

Egyelőre ennyi, próbálj kijönni ebből a bedugulásból. Gyere vissza , ha további kérdésed van.
    Sok sikert!

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. paloooo

paloooo Fórum biztosa

Szépeket!
    Kiváltottam a felhősort az alpesi fényes boltban..., viszont nem látom, nem találom a paszulyon.
    Akkor most hol hibáztam?
    Köszke...

6. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Amennyiben kiváltottad, használd a paszuly keresőjét. Kezdd el beírni a felhősor nevét. Ha megszerezted, ott kell lennie.
    upload_2026-5-29_19-7-33.png

Sylja és Kuzdern kedveli ezt.
  7. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumszaki

Sziasztok! Hol találom az esőerdőt!

8. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A világoskékkel bekarikázott rész az esőerdő.

9. Kinguska96

Kinguska96 Junior szaki

Sziasztok kérdésem lenne honan tudom meg hogy 1 szomszédom letiltott vagy kilépett a játékból? bocs ha nem jó helyen érdeklödöm

10. Luminary

macimami1958 kedveli ezt.
  11. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Sziasztok.A csillogo runa hogy múködik?Nem jövök rá.

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha szereztél valamilyen csillogó jelvényt, akkor menj a Bölcsesség ösvényére, a rúnákhoz.
    Találsz ott lila köröket, és kattints rájuk, hogy kiválaszd, mennyi jelvényt akarsz aktiválni.
    Itt az ismertető alján találsz erről egy GIF-et, segítségül.
    Kérlek, tanulmányozd át gondosan a tudnivalókat is: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-kínálat-bővülése-2026-május.27904/#post-1510533

marcsi5556 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Nagyon köszönöm.

Sajnos lila kört nem találtam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.26
  14. Othep

A képet az ismertetőből hozom (amit az előbb belinkeltem): https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-kínálat-bővülése-2026-május.27904/#post-1510533

Ezek a rúnák egy adott fához tartoznak. pl. Alpesi sárgabarack, Meggy, stb. (Táblázat az ismertetőben.)
    Kérdés, hogy van-e olyan fa már feloldva Nálad, amihez a rúnák tartoznak?
    Majd akkor jelennek meg a lila körök automatikusan, ha feloldod az adott fát, amihez ilyen rúna tartozik.

marcsi5556, -ágianyu33- és cicimsincs kedveli ezt.
  15. dinabius1

dinabius1 Járnitanuló

Sziasztok !
    Mik azok a "napi projektek" és mit kell vele csinálni ?
    Köszi !

16. Othep

Szia.

Feltételezem, hogy erre gondolsz:
    Városi projektek

Kattints a zöld szövegre, és mindent elolvashatsz erről a játékelemről.
    Jó játékot. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Sziasztok ! A tojásfőzés idő mihez van ? Köszi a választ.

18. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Köszönöm igy már értem

Othep kedveli ezt.
  19. Othep

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Szia Othep. Segítséget szeretnék kérni, a mesterkurzus 3 rénszarvastételt kér, de az alapólakra nem tudom kitenni a fejlesztéseket, átvannak húzva feketével. A szédültszántóra kellett tenni őket. Hálásan köszönöm, ha segítesz ebben. Zsóka56 ID: 1412578