Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Másként hogy oldanánk meg az ilyen eseteket?
    Természetesen szigorúan a probléma megoldásra szorítkozva.
    További jó játékot!

2. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a válaszod és a munkád. Akkor ez a pontnövelő volt, mert a másik kettőt láttam.

Luminary kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Köszönöm, szuper!

4. 20041029

20041029 Járnitanuló

Üdv
    Falú föterén Alice Gambstar kérése hogy oldjam fel az Északi erdőt.De az már aktiv.Mi modon teljestsem a kérését?Gazda: 20041029 ID: 53818544

5. anci091551

anci091551 Törekvő

Sajnos az sem segített, hogy bevettem. 2 napig a pajtában állt. Így sem lehet csak kézzel learatni.

6. Luminary

Szia!

Kérlek mindkét farm ID-ját add meg, amelyiken a dekorok vannak. Csak az egyiket ellenőrizve nem tudok neked választ adni.
    Köszönöm.

7. Luminary

Szia!

Az Északi erdő még nincs teljesen feloldva. A következő terület majd a 34. szinten lesz elérhető. Jelenleg a 33. szinten vagy.
    Alice várakozni fog, amíg el nem éred a megfelelő szintet.
    upload_2026-6-18_3-30-36.png

További jó játékot!

8. anci091551

anci091551 Törekvő

ID:48975570
    ID:6501419

9. 20041029

20041029 Járnitanuló

köszönöm

Luminary kedveli ezt.
  10. kiszsuzsi

kiszsuzsi Törekvő

Szia! Szeretnék a segítségedet kérni. A mesterkurzus teljesíts egy megrendelést kér ,már a Dilis sulit végig megcsináltam , a gyopár völgyben is egy megrendelőt kiszolgáltam és nem fogadott el semmit.Máskor is ilyen miatt buktam a feladatot.Előre is köszönöm ha tudnál segíteni hogy ilyenkor kit kell kiszolgálni. Farmnév kiszsu ID 15036449

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A megrendelők Gézen Gúz, Lee Ba és társaik. (A Dilis suli gazdaköri feladat. Ha gyopárvölgyi megrendelést kér, akkor szerepel a szövegben az alpesi szó.)

Elérhetők:
    - Gazdakörből
    - Tanyaházból

- Bal oldali menüsorból

macimami1958, -ágianyu33- és kiszsuzsi kedveli ezt.
  12. kiszsuzsi

kiszsuzsi Törekvő

Nagyon köszönöm sikerült.

13. Luminary

Szia!

Köszönöm az adatok pótlását.
    Ahogy @-BombadilToma- írta neked korábban, a megoldás a Viktoriánus üvegház fejlesztésében rejlik. Az a dekor, amelyiknek a neve Stílusos viktoriánus üvegház 4 learatható a sima aratóval. Ennél a dekornál 9 fejlesztés került az alapdekorra.
    upload_2026-6-18_13-55-41.png

A másik farmodon, már Elegáns viktoriánus üvegház 4 a dekor neve, Már százalékos TP/TTP emelő bonuszt ad minden aratásnál, így a sima arató nem, csak a tojásaratós aratja le. Már 14 fejlesztést tartalmaz.
    Érdemes olyankor aratni, mielőtt az összes dekorodat aratod a farmon, így emeli az aratott TP/TTP mennyiségét. Ezt a dekort már ki lehet tenni a Kedvencek futtatójába és a Állatüdülőbe is, Ahogy az ismertetőben is írva van:
    "A "Elegáns viktoriánus üvegház 4" nevű fejlesztett dekor a Házi kedvencek futtatójába és az Állatüdülőbe már kihelyezhető, és az azt követő fejlesztett dekorok is."
    upload_2026-6-18_13-59-44.png

További jó játékot!

-BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. anci0915

anci0915 Haladó

15. -pekudli-

-pekudli- Törzsjátékos

Segítség kellene. Gyopárvölgyben be kellene takarítanom a sárgabarack fát, de nem tudom hogyan. Egyszer sikerült 5 db és tovább nem tudom.Ha rákattintok a fára, akkor csak a kivágást tudom csinálni.Megakadtam.Köszi a segítséget.

16. Luminary

Szia!

Már megbocsáss, de elolvastad amit írtam neked?
    Nem, nem azonos. Sem a kép, sem a név nem azonos! Ettől többet nem tudunk neked segíteni.
    További jó játékot!

SnéDóri és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. anci0915

anci0915 Haladó

Bocsánatot kérek mindenkitől,akit félrevezettem!!! Most nagyon megnéztem mind a kettőt. Az egyik stílusos, a másik elegáns. Mégegyszer elnézést kérek.

18. Luminary

Szia!

Nézz be a raktárba és ellenőrizd, hogy a Fatermés tárolódban van-e hely. Ha, nincs , akkor használj el a termésekből, szolgálj ki megrendelőt, készíts jelvényt, vagy indíts Átalakítót faterméssel.

Sok sikert!

19. anci0915

anci0915 Haladó

Már bocsánatot kértem mindenkitől. Tőled is.

Luminary kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

Az a lényeg, hogy végül egyenesbe kerültek a dolgok. :)
    További jó játékot!

-ágianyu33-, SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.