Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: anci091551, témanyitás ideje: 27.4.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tericska55

tericska55 Járnitanuló

sziasztok,
    kérlek segítsetek: úgy tűnik szereztem egy kulcsot, de a sárga magot nem tudom hogy kapom meg.
    köszönöm, ID8456143

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az 1-es mezőnél kell beadnod a kapott ezüstkulcsot.
    Ezért megkapod a Szigetes kankalin magját, melyből kikeverheted a Szigetes kankalin eventnövényt a malomban várakozó 5 db kerti kislapát segítségével.

upload_2026-5-23_18-24-40.png

Segítségül használd az ismertetőben a térképet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vadvirágos-ösvények-2026-május.27857/#post-1508964
    Illetve a Wolf által készített térképet: https://www.farmgazdak.hu/forumhelps/mapevent/

Sok sikert. :)

Luminary, cicimsincs és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Összefoglalva:
    10 réteg felhőn (mezők) keresztülásva magunkat kell lejutnunk a földre.
    3 féle szerszámunk van az ásáshoz.
    Ezeket farmaranyért lehet beszerezni az eventboltban, tehát ez egy fizetős event.

Ha van belőlük, rájuk kattintasz, és tudod őket használni.
    Attól függ, milyen erős a mező (egy szám mutatja a mezőn) legyezőt, fújtatót vagy lombfúvót kell használni.
    A videót megnézted?
    Az segít megérteni, hogyan haladunk lefelé ásva magunkat a 10 réteg felhőn keresztül.
    Kaphatsz jutalmul lufikat, melyeket kipukkasztva megkapod a kisebb ajándékokat.(Csúzli kell hozzá.)

Nem teljes ismertető volt ez részemről, csak összefoglalni próbáltam.
    Ha érdekel az event, olvasd el többször az ismertetőt, próbálgasd esetleg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/page-3#post-1509704

4. emancika

emancika Törekvő

ID: 2099058
    Kedves Admin! Más miatt jöttem fel ide, mikor ráakadtam az írásra, hogy ha kék a kosár stb. hát nekem is kék, és már napok óta ülök a babérjaimon, mert átnéztem többször már, és nem találtam semmi teljesítendőt. Megnéznéd mielőtt vége a dalnak? köszönöm

5. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Kérdésem az, hogy vajon miért ad jelvényt a tenyésztés?
    Lehet valami elkerülte a figyelmem?

6. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, és amint érkezik ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatba, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem, ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet. :)

7. Othep

Szia.

A Most futó Vadvirágos ösvények eventben vannak olyan mezők, melyek teljesítéséhez kell jelvényt beadni.
    Lehet, ez kerülte el a figyelmedet?

-ágianyu33- és Luca_511 kedveli ezt.
  8. Othep

Meg is történt az ellenőrzés.
    Kollégám mindent rendben talált az eventtel kapcsolatban.

Ha Te nem ezt látod, akkor takaríts, válts böngészőre, vagy másik böngészőre. Nálad lehet valami, amiért még mindig kék a Vásárlás gombja.
    Gratulálok, hogy végeztél. :)

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  9. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Ó, köszönöm, mivel már rég teljesítve az event, valójában már el is feledkeztem róla.
    Köszönöm, kedves vagy. :)

Utoljára szerkesztett: 24.5.26
    Othep kedveli ezt.
  10. rohonczi

rohonczi Haladó

Sziasztok !
    Az egyik szomszédomnak szeretnék majd átküldeni valami kirakhatós ( tapasztalatpontos ) ajándékot !
    Mikor várható, hogy lesz ilyenre mód?

11. Othep

Szia.

Időszakos szomszédajándék most is küldhető.
    Onnan, ahonnan a felröppenők: Dinó játszótér

Ha a Cserenapokra gondolsz, az nagyjából kéthavonta van, a legutolsó ekkor volt:
    Ajándékozás és kereskedelem - csere event - 2026. április

Kísérd figyelemmel a Központ/Eventek fórumrészt vagy mellette, a Fórum főoldalának jobb oldalt közepe táján a napi eseményeket, hogy értesülj róla, mikor indul.
    Ennyire előre mi sem tudjuk megmondani, mikor lesz.

macimami1958 kedveli ezt.
  12. dinabius1

dinabius1 Járnitanuló

Köszi
    Igen, az ajándékozás és kereskedelem-csere eventre gondoltam !

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  13. t.agi74

t.agi74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Már több napja a szomszédaimtól kapok csúzlit ajándékba,vissza szeretnék küldeni nekik ugyan ezt de nem találom hol lehet ilyet küldeni.Ja meg vaslegyezőt.Hol találom ezeket hogy visszaküldjem?

14. Othep

Szia.

Vannak megvásárolható csomagok a Gazdaboltban, farmaranyért.
    Ha ezeket veszi meg valaki, akkor a szomszédok is kapnak ajándékba, pl.Csúzlit.
    Itt megnézheted a csomagokat: https://board-hu.farmerama.com/threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/page-3#post-1509704

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Othep :)

Tudnál nekem egy linket adni a Gyopár 51. szintjének a jutalmairól, vagy várható fejlesztésihez?
    Most léptem oda, felugró ablakot nem kaptam sajnos, úgyhogy egy kicsit sötétben tapogatózom :)
    Diófát már gyártottam :), de csak erről tudtam.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Othep helyett én válaszolok, ha nem baj.
    A 2025-ös Gyopár bővítéssel kaptuk az új 3 szintet.
    Erről >>>ITT<<< olvashatsz bővebben. Nincs más azon a szinten, csak a Közönséges Diófa.
    Természetesen ezek az adatok már át lettek vezetve a Gyopárvölgy általános ismertetőjébe is: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324695
    Engedélyezve van neked a beállításoknál a felugró ablak megjelenítése?

További jó játékot!

-gyöngy-581 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen a linkeket :)

A felugró ablak engedélyeztetése szerintem be van kapcsolva. :)

Legyen szép az estéd, köszönöm a segítséget :)

gabriella50, macimami1958 és Luminary kedveli ezt.
  18. ada77201

ada77201 Fórumprofi

Kedves Luminary. Nekem is megvan a két felhő, 68/68-at mutat a feladatnál. Minden sátor felalítva, de a kosár még kék. Kérhetem, hogy megnézed, mit nem adtam be? köszönöm. ada77201 ID: 43937038

19. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Gratulálok, végeztél az eventtel:)
    Ha, te nem ezt látod, akkor érdemes elvégezni egy takarítást: - sütik törlése, gyorsítótár ürítése.
    upload_2026-5-26_9-59-19.png

További jó játékot!

ada77201 és macimami1958 kedveli ezt.
  20. dalmária

dalmária Junior szaki

A Mesterkurzus utolsó feladatát nem tudom teljesíteni. Kérlek segítsetek! Köszönöm szépen ! Dalmária ID 19380354