Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: anci091551, témanyitás ideje: 27.4.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Gazda: libuskafarm ID: 30029076

Köszönöm

2. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám nem talált nálad üres 2x2-es területet. Ő nem fog törölni nálad semmit. Mindenhova kitehető, csak a Teliholdas területekre nem.
    Csinálj neki helyet, s tedd ki. Jelezz vissza,hogy sikerült-e.

libuskafarm kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sajnos rajt a tiltás. A zuhatagra tettem volna vissza, de nem tudom.

Elragadó viktoriánus üvegház.
    Nem tudom mi a gond.

4. *Zinnia*

Akkor törölj valamit a Zuhatagok szigetéről, s a kollégám kiteszi neked.
    Ccleanerrel takaríts mindenképpen.

libuskafarm kedveli ezt.
  5. *Zinnia*

Kollégám gond nélkül ki tudta tenni. Ezért is írtam,hogy takaríts, gyorítótár ürítés stb...

-ágianyu33- és libuskafarm kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Látom. Köszönöm.

Luminary kedveli ezt.
  7. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Előzetes info szerint 8 ó-tól munkáselőfizetés lesz. még nincs
    Mikor indul?

8. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm, valóban nem indult még el.
    10:00-kor fog indulni, az ismertető módosítása megtörtént.
    Elnézést a kellemetlenségért.

jófarmerlány kedveli ezt.
  9. Marika5353

Marika5353 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni a Gyopár völgybe nem tudom kivágni a fákat nem enged alapfát készíteni nem tudok alpesirózsamagot csinálni nem tudom a tárolási kapacitást növelni. A videót sokszor megnéztem nem megyek vele semmire. Kérlek segítsetek egy idős 73 éves nőn Marika 5353 ID.25744412 előre is köszönöm.

10. baltha54

baltha54 Aktív író

Nincs tele véletlen a raktárad? ha igen csinálj jelvényeket

11. Omkara

Omkara Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az Alpesi fényes kunyhó reggel óta nem adja a nyereményeket. Csak délután vettem észre, hogy nem adja. Nagyon sokat csináltam a mai napon is, de a tegnapi gyopár kártya 300 db zártam és ma délután is 300 volt. ID: 21445684. Ha ránéznétek. Előre is Köszönöm.

12. Luminary

Szia!

Tegnap este - 2026-05-28 21:30:10 - elérted a 10-es szintet. Gyopárkártyát csak addig tudsz gyűjteni.
    Összesen: 6x 120 és 77x 55 Gyopárkártyát kaptál.
    A 10. szint - 76 haladási pont - után az ismertetőben felsorolt jutalmakat lehet szerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/alpesi-fényes-kunyhó.27402/#post-1510610

További jó játékot!

13. Marika5353

Marika 5353 ID.25744412 nem ilyen választ vártam segítséget kértem én is látom, hogy tele van a raktár, de nem enged kapacitást növelni jelvény sem csinálni bárhova lépek azt írja hoppá valami hiányzik

14. Marika5353

Marika 5353 ID.25744412 nem ilyen segítséget vártam, tele van a raktáram ,de nem enged se jelvényt csinálni se kapacitást növelni nem tudom, hogy kell erre nem találtam leírást ezért kértem segítséget. köszönettel MARIKA várom választ.

15. Luminary

Szia!

Mivel két tárolód is tele van, így jelenleg valóban nehezen tudsz tovább lépni.
    Megoldás lenne a kapacitás bővítés, de nincs jelvényed a feloldáshoz: 1. szintű Arborista jelvényre van szükséged.
    upload_2026-5-29_15-51-36.png

Menj az Átalakítóba és a környilas újrahasznosítóba, állítsd a csúszkát a nyíllal jelölt helyre, akkor 9.500 értékű faanyagot kell beadnod.
    upload_2026-5-29_15-57-40.png

Mivel az a cél, hogy csökkentsük a raktárkészletedet, így a kis fatuskóból adj be 35 darabot és a faforgácsból 50-et.
    Ha nem tudsz alap fát, vagy virágmagot gyártani, mert tele a raktárad itt tudod veszteség nélkül megoldani.
    A másik lehetőség, hogy törölsz belőle, de azt nem szoktuk javasolni.

Az átalakításra kattintva alul , felszabadul 85 fatuskónak való helyed - kivághatod az erdőben a fákat.
    upload_2026-5-29_16-3-25.png

Mivel, még az elején jársz a Gyopárnak, azt javaslom, hogy csak Alpesi sárgabarackfát ültess. Ahhoz 1. szintű humusz és 1. szintű, kis szerszámkészlet kell, amit a farmos raktáradból tudsz előállítani, nem kell hozzá faanyag.
    1,5 óránként aratható, kell bőven barack a jelvényhez, de azt kell gyártanod, mert sem raktárt , sem területet nem tudsz addig bővíteni, amíg nincs jelvényed. Már ez a terület is feloldható lenne és több fát tudnál kiültetni.
    upload_2026-5-29_16-21-48.png

Egyelőre ennyi, próbálj kijönni ebből a bedugulásból. Gyere vissza , ha további kérdésed van.
    Sok sikert!

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. paloooo

paloooo Fórum biztosa

Szépeket!
    Kiváltottam a felhősort az alpesi fényes boltban..., viszont nem látom, nem találom a paszulyon.
    Akkor most hol hibáztam?
    Köszke...

17. *Zinnia*

Szia!
    Amennyiben kiváltottad, használd a paszuly keresőjét. Kezdd el beírni a felhősor nevét. Ha megszerezted, ott kell lennie.
    upload_2026-5-29_19-7-33.png

Sylja és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumszaki

Sziasztok! Hol találom az esőerdőt!

19. *Zinnia*

Szia!
    A világoskékkel bekarikázott rész az esőerdő.