Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Luminary, Jun 18, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GreenmesteR

GreenmesteR Törekvő

Köszönöm
    :eek::sleepy:

Luminary likes this.
  2. klaumaci

klaumaci Utánpótlás-írogató

Szia Othep bocs a késésért de nagyon szépen köszönöm a segítséget. További jó játékot. ID13478004 Klaumaci.

Othep and Luminary like this.
  3. .apa64.

.apa64. Törekvő

Sziasztok szép napot farmosok!
    A Mesterkurzusnál kér 4 megrendelő teljesítését!
    Én már teljesítettem legalább 8 megrendelő kérését de még kéri a 4-et folyamatosan!
    Van még 25 órám de már kész lennék vele és ez a bosszantó!
    És nem ez az első feladat teljesítésem :-(
    .apa64.
    ID:33984440
    Köszönöm ha tudtok segíteni!
    Gergely

4. gabimamaujra

gabimamaujra Utánpótlás-írogató

Sziasztok, kellemes játékot kívánok!
    Valahogy ez a kazamatás játék, nekem nem fekszik. Valószínűleg én vagyok béna, de az első ajtónyitásnál többet nem tudtam csinálni. Termeltem a növényeket a kulcsokhoz, most lenne időm a játékra, de megállt a tudományom a további ajtónyitásokkal. Segítséget kérnék, ha valami nem világos a számomra. Köszönöm előre is.
    gabimamaujra ID23942774

5. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Hibás a feladat szövegezése :(. 5 megrendelő minden kérését kell teljesíteni.
    Figyeld a teljesítési sávot. Az a mérvadó.

Szia!
    Olvasgass egy kicsit az event topikjában, pl. itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-utazása-eventcsevegő.28036/page-13#post-1515926
    Millió segítő hozzászólás van már, keresgélj!

6. sipianyu

sipianyu Aktív író

Sziasztok ! Elakadtam :( volna 10 kulcsom, de nem tudok semerre sem lépni ! Jelenleg a második sor balról a másodikban toporgok, valamit elronthattam ?
    Segítsen valaki légyszííííí hátha nem kell befejeznem az eventet idő előtt ! Köszönöm !
    ID 20620357

7. Kafumi

Kafumi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget kérek . 7db kazamata kulccsal szerettem volna az egyik ajtót kinyitni. A kulcsok eltűntek az ajtó nem nyílt. Valamit elrontottam . Mit tudok tenni?
    Gazda: Kafumi ID: 1864680

8. kovacserikaeva1964

kovacserikaeva1964 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A merteskurzus magányos pálmát kér ami nekem nincs ID:55249838 köszönöm

9. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Projekt cserélve, folytathatod a feladatokat.
    Sok sikert!

kovacserikaeva1964 likes this.
  10. kovacserikaeva1964

kovacserikaeva1964 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

Last edited by moderator: Jul 1, 2026
  11. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!Segítséget kérek elakadtam ID35997334 Kazamata nem tudom hol járok.benne Köszönöm ekőre is.

12. Luminary

Szia!

Továbbítottam a problémát a központba.
    A válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm.

13. Luminary

Szia!

Jelenleg a kezdő, 6-os teremben vagy. Onnan csak lefelé tudsz haladni, ahogy azt már többen, több helyen elmondtuk. Hozom neked az első szint haladási útvonalát:
    A lilával jelölt területen tartózkodsz.
    Ami a térképen egy téglalap, az a kazamatában egy terem.
    Itt van az alsó szint tervezett útvonala. Csak így tudsz haladni. A piros a főútvonal. Ahol dupla nyilak vannak, az minden esetben zsákutca, tehát bemész, lejátszod a mini-játékot, kinyitod a ládát és visszatérsz a fő haladási sávra.
    Középen a piros folt a portál kezdőpontja, amivel a második szintre tudsz eljutni.

Sok sikert!

sipianyu, -ágianyu33- and Sylja like this.
  14. .apa64.

.apa64. Törekvő

Szia "köszönöm" a válaszodat de ettől nem lettem okosabb sajnos!
    Ugye írja, hogy Project 6/6
    Írtam hogy az utolsó feladatnál kéri a 4 megrendelő teljesítését !
    De már teljesítettem és még sem adja meg !
    Nem az első Mesterkurzus amit csinálok....
    Ami linket kaptam ott meg a Helgrid eventel foglalkoznak!Tízen akárhány év után fogom befejezni a játékot/ nagyon úgy néz ki/
    Keresgélni meg amúgy a lomok között szoktak, és ha nehezetekre esik a segítség akkor szóljatok és vége a játéknak!
    Kaptam tőletek már segítséget de mindennek van határa.....
    És azért adtam meg a játékban használt nevemet és ID számomat hogy ha netán talán nálam okosabb bele néz , talán tudott volna segíteni.

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A segítséget adó nem moderátor, hanem egy játékos - aki a saját idejéből és a játékból adódó tapasztalatából áldoz a válaszadásra.
    Nyilván nem tud benézni a farmodra.

Luminary and Sylja like this.
  16. mandlog

mandlog Junior szaki

Az a problémám, hogy a 2-es szobát megcsináltam és mindig ki be lépés után is azt jelzi, hogy még nem lufiztam és nem nyitottam ki a ládákat.
    Ha megnéznétek mi történt ott. Elöre is köszi a munkádat.Üdv

pokocska id: 35765138

17. mandlog

mandlog Junior szaki

Ki tudja megmondani, hogy 62-esnél miért nem tudom a lufikkat ki lönni, mivel mikor készlenne jönn közben a zöld bogaras. Már probáltam, hogy a gép maga végezze de aár 2 napja csak evvel küszködök.

18. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Két hozzászólásra válaszoltam, kettőt idéztem be. Ami Neked szól, az ennyi:
    "Szia!
    Hibás a feladat szövegezése :(. 5 megrendelő minden kérését kell teljesíteni.
    Figyeld a teljesítési sávot. Az a mérvadó."

Vagyis hiába 4 megrendelő kiszolgálásáról szól a szöveg, csak akkor fogadja el a teljesítést, ha 5 megrendelőt szolgálsz ki.
    Ehhez nem kell benézni a farmodra.
    Egyébként a városi projektek és a mesterkurzus hibáiról ebben a topikban találsz hivatalos információkat: Városi projektek - Információk
    Innen, és saját tapasztalatból próbáltam segíteni.

A "keresgélés" nem Neked szólt. Az idézésben jól látszik, hogy egy másik játékos hozzászólásához kapcsolódik.
    Válasz egy olyan kérdésre, amit rengetegen feltettek már, és a fórum minden részén található rá korrekt válasz. Mindenképpen hasznos lenne olvasgatni, mielőtt 100. alkalommal feltesszük ugyanazt a kérdést az igencsak megcsappant moderátor-csapatnak.
    Kár, hogy magadra vetted.

Jó szándékkal próbálok segíteni, főleg ha olyan a kérdés amihez nem kell moderátor, mert van hivatalos infó róla, és már többször is válaszoltak moderátorok ugyanerre a kérésre több topikban is.

De a segítséget elfogadni is tudni kell, leginkább azzal, hogy a dühös válasz előtt legalább megpróbáljuk értelmezni a nekünk szóló szöveget.
    Örülök, hogy segíthettem. További jó játékot kívánok!

Last edited: Jul 1, 2026
  19. Luminary

Szia!

Köszönöm Syljának, hogy ellenőrzés lehetősége nélkül próbál mindenkinek segíteni:inlove: és ezzel "kicsit" tehermentesíteni bennünket.

Akkor nézzük az ellenőrzés eredményét!
    Amire hivatkozol a 6/6, az az hogy a 6 feladatból a hatodiknál jársz.

A szöveg szerint 4 megrendelő, de írták neked hogy rossz a szöveg és 5 megrendelő összes kérését kéri a feladat.

Sajnos eddig egy megrendelőt sem sikerült kiszolgálnod, de nem is keresgélem, hogy hova adtad be. Ha, az alpok megrendelői a feladat, akkor az írva van.

Ha, nincs Szezon, akkor a bal oldali menüből, vagy a tanyaházból érhetők el a megrendelők. Lépj be és 5 megrendelő összes kérését teljesítsd, hogy sikeres legyen a projekted.
    upload_2026-7-1_21-24-22.png upload_2026-7-1_21-25-35.png

upload_2026-7-1_21-9-20.png upload_2026-7-1_21-10-15.png upload_2026-7-1_21-10-43.png upload_2026-7-1_21-11-16.png upload_2026-7-1_21-12-7.png

Sok sikert!

20. Marika5353

Marika5353 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni elakadtam a Helgrid eventen abban a teremben vagyok ahol a rubint adná kulcsok meg vannak de nem csinál semmit az alsó szintre sem tudok lemenni útmutatást kérnék a segítséget előre is köszönöm Marika5353 ID.25744412