Visszajelzés Kétéltűek lakhelye tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 9.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Láttam az imént de én is várok vasárnapig, addig csak kibírjuk.:):inlove:
    Hiszek Máriusz távcsövének hogy lesz 1 tápos tenyésztés!:inlove:

Nagyii58, maszilva, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  2. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

A feladatnak én is neki fogtam. A bal oldali, középső befejezve és a jobb oldalinál az erdei szalamandránál járok, de ezzel megvárom a dupla tenyésztést. Jobban jártam volna, ha megvárom a pénteket, de csábított a 2 db felhő. Nekem ez érte meg. pénteken folyt. köv.

Nagyii58, mamszi5107 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

Utoljára szerkesztett: 11.3.21
    Sali~*.*, Fätum, Nagyii58 és 11 más kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

heureca3, Fuhur, Sali~*.* és 24 más kedveli ezt.
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

heureca3, Nagyii58, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én is imádtam a tenyésztést. Az első 2-3 évben lázasan készültem a bummokra. Egyszer még vettem sztápot is. Aztán többet soha. Most már nem izgat. Kiszámolom miből mi kell, ha ki lehet számolni, és aztán 10 perc alatt lefutom a kötelező köröket. vérszegények ezek a tenyésztős eventek már több éve. Most nem számolok semmit, lezavarom majd vasárnap 2-3 körben és kész. Piac döglik, event lélegeztető gépen, a fórum lefagy, de a központban minden virul. Szép képeket csinálnak.
    Egyébként ezekkel a szép képekkel én úgy vagyok, mint a hentesnél. A falon gyönyörű a hús, a pultban meg ... Szóval addig amíg a fórum lefagy, a játék akadozik, a hibák burjánzanak, és a játékmesterek elfelejtik tenni a dolgukat, nos addig, én ezeket a szép képeket a játékosok szándékos heccelésére vélem besorolni. Ha az előbbieken túl vannak, és még nem izzadták le magukról a fölösleges hájat, nos akkor lehet képekkel is foglalkozni. De addig minden ilyen szép kép csakis munkakerülés céljából készülhet. Én speciel eddig is, és ezután is utálom az összes grafikust és az összes szép képüket, mert máshonnan "lopták" rá az időt és a pénzt. Még a matricájukat is utálom. Pedig az játékelem. Szép képekért inkább festőknek fizetek. Havi 40-50 ezerért szebb képet veszek festőtől, mint bármelyik, amelyik a farmeramában volt.

mamszi5107, vazulneni8, DZA001 és 6 más kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

De aki szeret játszani, tenyészteni, az úgysem azt nézi megéri-e? Tenyészt és kész mivel valaminek örülni kell, valamivel kellemesen el kell tölteni az időt ha már olyan helyzetben van, hogy a gép előtt ülhet mert ráér vagy otthon van állandóan, stb.

Egyébként én is csak a kötelezőt tenyésztem évek óta, de nem azért mert nem éri meg. Sose veszek szupertápot minden tenyésztésre összejön kb 2000 és abból a kötelező míán még marad is jóskán.:)

Ha ingyenes lenne a tenyésztés én is szeretném nézegetni az eredményeket, drukkolni, szeretném skubizni a facsemetéket titok ólakat, mert jó játék. És nem a megéri-e vagy sem miatt nem veszek ezeket.:)

Mer jáccani jóóóó!!:):music:

Maffin71, Nagyii58, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Igen, régebben más volt a tenyésztés.
    Egyébként én Unityvel játszom, nálam nem fut a kliens verzió mert Linuxos a gépem, nem új azt se tudom mik a paraméterei.
    Nálam csak egyszer volt lefagyás majdnem másfél napig. Vannak hibák hazudnék ha nem, de türelmesen várok .
    Ahhhj hát a piac nálam is kihalt és mivel tudom hogy sokáig új állatból nem is lesz, így én is kivárok vasárnapig hiszen csak magamra számíthatok.
    Amúgy optimista vagyok alapból és tényleg bízom benne hogy kijavítanak minden hibát. :)
    Én nem veszek képeket festőktől, nagypapám által aki gyűjtötte őket csodálatos szép képeim vannak. Viszont akiknek nagy segítségük van az életének a fenntartásához azoknak segítek.
    U.i.: Nekem tetszenek a matricák is és szeretem ezt a játékot. :)
    Hentestől nem vásárolok húst, csakis termelőtől, vagy amit családon belül vágunk.
    A moderátoraink ingyen segítenek, hogy a BP mit kap ezért nem érdekel azaz ő magánügyük.
    Szeretem olvasni az írásaidat, csak bánt hogy folyton elégedetlenkedsz. Próbálj meg kicsit optimistább lenni nem voltál te ilyen.
    Szia Lukimi :)
    Na ez a szívemből szólt most amit írtál :)
    Én is így vagyok ezzel:inlove:

Nagyii58, Kuzdern, Gio és 11 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy leírtátok! Játszani jó;):inlove:

Nagyii58, Kuzdern, Gio és 10 más kedveli ezt.
  10. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Nagyii58, -Fülemüle-70 és lukimi kedveli ezt.
  11. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Bárcsak minden kívánságod ilyen gyorsan teljesülne. Igaz?
    Pedig nem is vagyok aranyhal, csak egy holló.
    :D

:)

PalMa, heureca3, farmeres53 és 30 más kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ha majd egyszer véget ér a játék, úgyis nekik adod az eddig összegyűjtött sok ezer tápot, trágyát, stb, amiket most dafke nem adsz oda..........:)

13. Leho69

A tenyésztés öröme az más. Az addig létezett, amíg nem voltak tenyésztős eeventek. Az első 2-3 évről beszélek. Nincs izgalom már. Hiába jó jáccani. A tenyésztés is átment kapálásba. Ennyi.
    Jáccani jó. Ez igaz. És tegyük fel, hogy ez egy játék. *** Nem kedves pajtás. Te kapálj, kosarazz, dobáljad befele a cuccosat***! Mókuskerékre fel, mindegy, hogy jáccani jó vagy sem***. Úgy megnézném a világ nagy teniszjátékosit, ***Átmennének ping-pongozni?
    Jó pénzért biztosan. Az ők akciós áruk nekem is megfelel. Annyiért vihetik.
    Optimista vagyok. Hisz az optimista azt mondja, hogy a legjobb világban élünk. Na a pesszimista az más. Fúj! Az attól tart, hogy az optimistának igaza van.
    Optimista vagyok. Évekig nem adtam fel, hogy merre kellene egy kicsit is menni. Leírtam. De ők pesszimisták, és nem hiszik el. Nem hiszem, hogy jót vagy rosszat fognak tenni. Nem tartok egyiktől sem. Hiszen tehetetlenek. Minden hibát ki fognak javítani, amit elfogadnak hibának. Én így fogalmaznék. És érdekelne meddig tart majd nekik. Nem kijavítani, elfogadni. Mert szerény véleményem szerint részükről minden a legnagyobb rendben van. Ezért küldték a kérdőívet is, hogy alátámasszák igazukat.

farmeres53, Kuzdern, vazulneni8 és 3 más kedveli ezt.
  14. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Arany emberek vagytok,bár 1 farmaranyfa is sikerülne már a farmomon a sok piccolo láda után,amiből nem lett még eddig 1 sem :)

15. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Teljes mértékben egyetértek veled itt van példának a farmpengős tenyésztés aminek is a pluszt kellene hogy adja de nem mert a farmpengővel egészítik ki az esetlegesen felugró tenyészállatot tehát mínusz keletkezik.
    Elméletileg ha tenyésztünk akkor annak bíz meg kellene hogy érje hiszen feláldozunk egy vagon jószágot és a tapasztalat pedig minden esetben ráfizetős.
    Az elmúlt 3-4 év még jónak volt mondható de amióta kijött a Unity azóta csúnyán bele nyúltak szinte mindenbe az eventek siralmasak a kerekkerék ólakon kívül szinte alig ad bármit is a tenyésztés katasztrófa a köbön.

16. -Fülemüle-70

Nem tudom megnyitni a kérdőívet, így sajnos erről lemaradok.
    Örülök hogy optimista vagy,. Az optimista legjobb világban nem értek veled egyet de szerintem ez nem ide tartozó .
    Szerintem nekik is hidd el az a céljuk hogy megmaradjon a játék. Hogy mi miatt nem teszik ezt meg itt ,nem tudom.
    Arra nem gondoltál hogy esetleg nekik is van most a vírus közepén nagyobb problémájuk?
    Ami limitet szánok a játékra megteszem, hiszen ezzel is talán segítem őket. A moderátoraink kiállnak mellettünk. engem ledöbbentett a távozása a 3 moderátornak és őket az újakat, régieket miért is bombázzam meg a panaszaimmal?
    Van így is elég bajuk hidd el.
    Na mennyit kerestél a piacon eddig?
    Ami a lényeg, szeretem ezt a játékot ha van hiba ha nincs.:inlove:
    Te jó és tapasztalt gazda vagy, inkább segíts aki nem az a jó taktikus stb... és igen tényleg jó tapasztalataiddal, segítségeddel írj nekik. :)
    Hú Máriusz köszönjük szépen ezt a képet és a fáradozásodat:inlove:
    Nagyon tetszik:inlove::inlove::inlove:
    Köszönöm mert ezt én is így fogom fel amit leírtál. :)
    A javaimat addig kihasználom míg van és én nem tartalékolom:)

Nagyii58, GA-BI-O-Farm, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Prof. Uram, hogy Maga mit össze tud szenvedni egy eventtel :D:D, hát ez nem igaz. :D:D Menjen tenyészteni és ne törődjön semmivel. Vagy ne tenyésszen, hanem ültessen búzát. :D
    Az eventet tegnap kipipáltam és nem bántam meg semmit. :D Vasárnap még tenyésztek egy kicsit. :)

PalMa, Nagyii58, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Szia kukori.:)
    Professzor urat elvarázsolták az ufók.
    De én azért szeretem és vissza hozom :)

Mica67, vihence, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Szerintem őt már nem lehet visszahozni. :D:D:D:D Nem tudom, hogy az ufóknál van-e Morgó, de inkább a törpékhez kellene beadni, hátha Hófehérke megneveli.:D

PalMa, Mica67, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Szó sincs itt vírusról. És szó sincs 3-4 éveől. Két éve be vannak állva az eventek. Kiválogatták, amit akartak és azok mennek. Minijáték, eventfelület, mechanikák, be vannak állva, mint pályaudvaron a vonatok. Menetrend van és lejjebb és lejjebb. Dömping van.
    A unity, a vírus csak hab a tortán. Két éve sehol nem volt a vírus. A unity pedig nem mostani probléma. Azok a hibák, amik előjöttek az utolsó 3-4 hónapban, léteztek már 8-10 éve is. Itt csak annyi történt, hogy a szőnyeg alá söpört hibák, most előjöttek, mert ki kell cserélni a szőnyeget. Csakhogy az új szőnyeg nem mindent fed el most. Ennyi a történet.
    A piacon rengeteget hoztak a gyümik. Olyan fél milliárdot.
    Az új moderátorok újak. A régiek régiek. Mindegyik adott állapotban van, valamilyen fokig érett, egy adott szakaszában a tevékenységének. Nem véletlen a kilépés, és a belépés sem. Egyben biztos vagyok, én nem sokáig bírnám.
    Jól teszed. Én is vasárnap még tenyésztek egy kicsit. Vagy sokat, vagy ki tudja mihez lesz kedvem.
    Búzát vetni szoktak, de majd kipróbálom ültetve is. Elő is veszek egy cserepet.xD Ki fogom pikérozni.xD

vihence, ladislaw11, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.