Visszajelzés Kétéltűek lakhelye tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 9.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Jól számoltam-e hogy minimum 288 tenyésztés kell?

2. szupi76

szupi76 Utánpótlás-írogató

Szia mikor van egy tápos tenyésztés eszt még nem halotam

magdi06 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  3. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

mamszi5107, -Fülemüle-70 és Kuzdern kedveli ezt.
  4. szupi76

szupi76 Utánpótlás-írogató

5. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Ezt valóban nem tartom jó ötletnek, hogy vasárnap röpke 8 órában tenyésszünk. A vasárnap a család napja meg a sütés-főzés ideje. A gyermekek is ilyenkor vannak legtöbbet a gépnél vajon melyiket zaklassam, hogy álljon fel 18 percenként, mert anya tenyészti a szalamandrát? Legalább reggel indult volna amikor még alszanak. Annyi a jó benne, hogy hétfőn nem kell hajnalban kelni így az utolsó percig lehet csinálni. Eddig egy tenyésztést csináltam a szezon miatt az egy mandula tejet adott. Lehet nem várom meg inkább a szokásos 2 táppal letudom. Egy kicsit szomorú vagyok ezért, hogy semmit nem vesznek figyelembe. Akik ezt az időpontot kitalálják nincs családjuk? További szép napot és sikeres játékot kívánok mindenkinek.

PZoli64 kedveli ezt.
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Party pörgetés akció és szuperakciós napok nem 14, hanem 10 órakor fognak kezdődni holnap, így kicsit nagyobb az átfedés ;)

(sajnos elírás történt, elnézést kérünk érte)

7. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok:inlove:tegnap végeztem nagyon hajtottam a titok ólakra a medúzákra,de sajnos nem sikerült>:(csupa régiség bedőltem ennek a kecsektetésnek:(még egy lehetőségem van a gombafarmon:pnagyon sokban volt a tenyésztés megérdemelnénk az áhított jutalmat;)szép tavaszi napot mindenkinek:inlove:

Gabimami, Sauvage, ho-hoboy és 3 más kedveli ezt.
  8. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Hááát én sem vártam az "olcsóbb" tenyésztésre, az eventet befejeztem! xDxDxD
    További sikeres tenyésztést kívánok a türelmesebb gazdatársaknak! ;):)

Hahacska, Sauvage, -katalinjani- és 4 más kedveli ezt.
  9. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én baby boom nélkül számoltam 506 tenyésztést. Baby boom alatt kevesebb kell de nem tudom kiszámolni, mert véletlenszerű, hogy mit ad extra állatként.

Sauvage, Kuzdern és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem vagyunk egy páran, akik türelmetlenek és megcsináltuk az eventet.Nekem most szerencsém volt a titokólaknál,lett egy meduzám!Ez már megérte.A tenyésztésem is elég jól sikerült az alapállatokkal.Sok sikert mindenkinek!

Hahacska, Gabimami, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Tamás, jó reggelt kívánok mindenkinek. :)
    Köszönjük szépen a jó hírt hogy hoztad nekünk!:inlove:

GA-BI-O-Farm, Sauvage, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  12. banyubanyu

banyubanyu Fórum-zöldfülű

Sziasztok, hol és hogyan lehet napelemet szerezni?
    Köszönöm!

Sauvage kedveli ezt.
  13. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia
    Napelemet a szalamandraodú terményeséből lehet szerezni a napenergia-telepből.Az pedig a műhelyben állítható elő.Vagy marad a piacon történő beszerzés amennyiben a terményest nem lehet még megépíteni.

Sauvage, PZoli64, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Kösz akkor elszámoltam.Az 1012 szupertáp, annyit meg nem ér nem ad annyit hogy megérje. Köszi. Szia

Sauvage, ho-hoboy és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  15. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Gatulálok neked:inlove:

Kuzdern, Sauvage, magdi06 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.
    Azon gondolkodom, hogy a középsőt érdemes -e megcsinálni, 45 napelemet kér a felhő pedig csak a tenyésztésere ad Tp-ét azt is csak 5 óra hosszan.

Sauvage kedveli ezt.
  17. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia! Nem rábeszélni akarlak az eventre de én 3 (3×132)kört tenyészettem.Nem vártam az egytáposra de ez az én döntésem volt. Így került 792 szupertápomba de ennél sokkal kevesebb is elég lett volna ha számolgatok.
    Összesen kaptam: madulatej-41,zabtej-101,szójatej 254db

Amim maradt: 74 szójatej,23 mandula és 11 zabtej.Persze itt most nem lehet pontosan kiszámolni,mert ahogyan adja a tejeket de én úgy tapasztaltam,hogy elég lett a tenyésztett állat is.

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

GRATULÁLOK!Ez tényleg nagy szerencse elsőre!Kivánom,hogy továbbra is ilyen szerencsés legyél!

19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Örülök hogy neked sikerült. De ennyi szupertápot elhasználva szinte semmi amit kapsz érte vagy bárki.Szia

20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Elvileg igen, mivel összesen ennyi ilyen-olyan tej kell. De a gyakorlatban ennél biztosan több kell, a random előfordulás miatt. Plusz tenyészállatok is kellenek a feladatba, azt sem lehet előre kiszámolni. De ha vársz holnapig és az 1 tápos tenyésztéssel próbálod megoldani, szerintem kb. 400 szupitápból megoldható.

maszilva, Hahacska, spagetti24 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.