Visszajelzés Kísérteties időutazás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép estét!
    El sem hiszem, sikerült kiváltani a gombaerdő utolsó darabját! 8) Lehet, sokat melózom:music: Mindezt a 174. szintenxD

csio70, GYuGYu1003, magdi06 és 8 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok;) Innen már könnyebb lesz a haladás!

3. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Köszönöm. Nézem is a gazdaköriket:D

4. vikco

vikco Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! olvasgattam itt és hát nem is tudom ma este kipróbálom azt , hogy éjszakára 8 órást vetek az jó lesz ? Tényleg hatékony és nyomja a felröppenőket ? Eventnövényből nincs hiány viszont a felröppenő elég gyatra :/ Valaki valami tapasztalatot tud adni?

5. -Holdfeny-.

Azért az eventről se feledkezz meg:pxD

bendi1121 kedveli ezt.
  6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Lassan elkészülök a gazokkal. Ültethetem megint a 8 órás gazokat a felröppenő miatt. Így elég nehéz haladni a gazdaköri feladatokkal ha a rövidebb idejű rémnövények hoznak időarányos mennyiséget.

Gio és Imi* kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Mivel nincs hosszabb gazunk:music:... így jobb ötletem nincs:p
    Nálam már csak zombi birka hiányzik... de holnap meglesz az is;) s pipát kap a gazdakör horror része!

inanna11 és -kidmama- kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Mindenképpen 5 órás feletti valamit kell kirakni. A növény már nálam is kész, de rengeteg felrepi kell még. Most azt csináltam hogy az egyik területre visszaraktam az ólakat és fákat amikből hiány van a pajtában, de alig adtak pár felrepit, viszont kellenek és nem fogom lebontani. (Sajnos a fák és az ólak elég rövid érésidejűek) A maradék területen ültetem a táphoz való növényeket, amik 5 órásnál rövidebbek, így azok is keveset adnak.
    A másik területen viszont csak 8 órás növényeket ültetek, ott nincs semmi, csak növény. Eszek hozzá egy Démonit, vízzel és trágyával háromszor tudom aratni egy nap, ha mindenki úgy akarja.:)

csio70, -kaktuszable-, GYuGYu1003 és 10 más kedveli ezt.
  9. Szama

Szama Fórum veteránja

Eventnövény letermelve, mostantól igyekszem a gazdakörik befejezéséhez termelni a növényeket. Illetve tölteni a pajtát. A legközelebbi teliholdkor remélem, hogy már jobban tudok termelni a maradék gombaerdő terült kiváltására, csak hát oda már sok állat kell, amihez meg táp..Szóval, pajtatöltögetés, felröpi és gaz beadása, és gazdakörik befejezése. Igen sok felröpi kell, és hát érdekesen adja a rendszer. Megfigyeléseim alapján, délelőtti órákban sokkal jobban adja, mint délután/este. Igaz, eddig csak eventgazt ültettem. Estére ment hosszú, az meg jobban adja szinte mindig a reggeli aratáskor.
    Mindenkinek sikeres event befejezést kívánok!

csio70, Gio, -kidmama- és 2 más kedveli ezt.
  10. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia kukori80!
    De örülök hogy vissza tértél közénk.
    Én most 2 napig 8 órás növényt fogok ültetni éjszakára és nappalra,ha haza érek meg lenyomok 1-2 kör event gazt négy óra után.Majd meglátom időbe hogy jön össze.Vasárnap meg egész nap csak event gazt fogok termelni,nagyjából a fele van most meg.Nem szedtem le semmit mert kell az állat is és a fa termés is.Remélem mindenkinek sikerül befejezni az eventet.A jobb oldali épületből már ki is vettem a fejlesztést és rá tettem az alap gyárra.Mindenkinek sok felröpit kívánok és mielöbbi felhősödést.

csio70, Kukackukac, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia, köszönöm. :)Nem tértem vissza, csak most kicsit jobban ráértem, de nem lesz mindig így.:)
    Jól csinálod, mindenki a saját időbeosztásához igazítsa az ültetést. Az a lényeg, hogy ne álljon órákig a földben a növény.
    Gratulálok a fejlesztéshez, a másik fejlesztés a középsőben van és javaslom hogy a bal oldaliból a felhősort szerezd még be, hogy legalább a felhő legyen meg ,ha minden kötél szakad. Szerintem cserekor be lehet majd szerezni a kitehetőket ha bármi történne.

csio70, -kaktuszable-, Apóca72 és 5 más kedveli ezt.
  12. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Hát én azért igen, mert egy területem még hiányzik és 34 felröpit ad ( 8 órás növénynél)egy aratás Ezek szerint nem biztos, hogy sikerül, csak ha szupertrágyával turbózom fel az egészet....no majd kiderül..szép estét

Utoljára szerkesztett: 26.7.18
  13. vikco

vikco Fórum-zöldfülű

köszönöm :)

kukori80 kedveli ezt.
  14. kukori80

Nincs mit.:) Éjszakára szigorúan 8 órást ültessél mindenhova, mert nincs nála hosszabb. Sok sikert és cakát mindenkinek.

ildiko44, -kaktuszable- és ljanika6 kedveli ezt.
  15. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Hát fel szoktam kelni ébresztőóra már alatt (telefon) az eventeknél, mivel máshogy nem lehet megcsinálni. :(
    A másik meg ha már kupon használok akkor főleg rá kell áldozni a dolgokra, mert abból csak eventből van utánpótlás ha add az event :)

Hát eddig 107 felröppenő, nem is tudom mi legyen.
    Kiraktam egy 8 órási növény vízzel megnézzük arra mennyit add.

16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    A 8 órás vízzel trágyával démonival 4:02 óra alatt érik és 34 azaz a 2 terület 68 röpit ad.
    Ui:
    Elnézést már nem 4:02 az érés, hanem kb 35 perccel hosszabb. Ezekszerint valamelyik felhősor is bejátszott amiről én nem is tudtam.

Utoljára szerkesztett: 27.7.18
    taga1, csio70, Gio és 5 más kedveli ezt.
  17. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia kukori80!
    Köszönöm a tanácsot így fogom csinálni.Neked és minden gazdának bőséges felröpit és csoda szép napot kívánok.

csio70 és cathyp86 kedveli ezt.
  18. Anna400

Anna400 Fórum-zöldfülű

Felröppenő hiány jellemzően megint megvan, lehetne már erre figyelni!!!

ildiko44, soresne és Varázslat6869 kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ugye tudod, hogy hány nap van az event végéig?
    Sajnálom, hogy 41,5 óra alatt még nincs meg az összes felröppenő, de még 102 óra van az eventből...

taga1, HéricsBáró, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt mindenkinek!Második feladatnál/vége felé/ tartok.Nappal 6-6,5 órásokat vetek,éjszaka pedig 8 órás rémségeket.Tegnapi nap összegyűlt 310 felröppenő ötszöri aratásból.Ma ugyanezt folytatom,biztosan meg lesz és marad is felröppenő csak képesek vagyunk mindent eventnél izgulni!

csio70, Gio, genka53 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.