Visszajelzés Kísérteties időutazás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Kékmadár!
    Köszönöm szépen, rögvest meg is nézem!
    További szép napot!

bindi5454, Kékmadár1 és gyulaika kedveli ezt.
  2. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Vámpirparadicsom 0 felröppenő erről ennyit

bindi5454 és Éva0315 kedveli ezt.
  3. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Hát nem tudom. Eredetileg nem terveztem csinálni ezt az eventet. Ám mivel sikerült befejeznem a reszketés a holdfényben nevű gazdakörit, és már csak 3db viszonylag egyszerűbb teliholdas gk maradt vissza (varázstükör,gonosz iker,vámpír jele), amiket amikor csak egy napig van nyitva a temető is meg lehet csinálgatni, így lehet belekezdek ebbe. :D
    Jelenleg 10 db gazom, és 1040 obszidiánom van xD Szóval ha jól számolok, max területtel be lehet még fejezni :wuerg::pxD

csio70, Maszatka47, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  4. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Szabadságon voltunk :inlove:, és miközben utaztunk vagy éppen vendégeskedtünk :), a mobil net segítségével "ráértem" vetni és aratni :D; azért értem rá ;), mert ha nem muszáj, a farmon nem veszek ki szabadságot 8).

Ezért történhetett :), hogy nálam a Teliholdason időkiesés a növénytermesztésben szinte nem is volt, két egész területen termesztek, mégis pillanatnyilag mindössze 940 darab Obszidián gyűlt össze :)...
    Ezt azért tudom ilyen pontosan, mert még a beadást nem kezdtem el :D, "türelmesen" várok a nehezen röppenő kövekre -.-...
    Igen, tudom hogy meglesz a felhősorom, de nem
    sima liba a megszerzése...:p...
    A csevegőben zajló panaszáradatnak, el kéne gondolkodtatnia ennek a "történetnek" a kiagyalóját :eek:, elvégre szórakozni és kikapcsolódni járunk ide, nem bosszankodni -.-!!!

Egy kérdés önkéntelenül is felvetődik bennem: egy ilyen gyenge hozamú, semmitmondó felhőért o_O, miért szabtak ki szinte teljesíthetetlen mennyiségű felröppenőt >:(???!!!
    Remélem, hogy minél többen teljesítjük a "Kísérteties időutazást" :p, és emiatt senki kedve nem megy el a Játéktól!!!

Sikeres eventezést és sok
    Obszidiánt is kívánok :)!!!

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak."/Albert Einstein/

5. csurimuri

csurimuri Utánpótlás-írogató

Igen, itt a pont!! Eddig bele se gondoltam, mennyire semmitmondó a felhősor ahhoz képest, hogy reménytelen teljesíteni!!

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Amit lejegyeztél, az egy aratásnyi eredmény, feltételezem.

Akit idéztél, Játékostársat, Ő azt írta, 3 órán át 10 perces növényekkel próbált eredményt hozni.
    10 perces növényből bizony 3 órán keresztül kell ültetni és akkor annyi felröpit kaphat, mint egy 3 órás növényből.

Valljuk be, az egyszeri aratás eredménye a felröppenőre nem igazán összehasonlítható adat akár a saját idejéhez, akár véleményformáláshoz.

Tapasztalatmegosztáshoz sem elegendő, de negatív hangulat erősítéséhez talán sok is! o_O

Tegnapi saját helyzetjelentésem kiegészítése a mai termeléssel:
    Haladok, apró lépésekkel, de telik a sáv az építményeknél.
    Még mindig van mire várnom, de kitartó maradok, és mindent megteszek, hogy variálva a növények ültetését érkezzenek a felröppenő obszidiánok. (még a sírkő is beköszönt a röpikkel, nem miatta ültettem, hanem az elfoglaltságom miatt, plusz a növény hiánypótlása miatt is)

7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

hát akkor most vége az eventnek....összeszedtem de az is igaz, hogy most az utolsó körben 30-25 felröpit adott ami eddig hihetetlen és elérhetetlen volt. Aki még küzd, annak legalább ennyi felröpt kívánok!!!!s és sikeres eventezést...

8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Nekem is elég nyögvenyelős az event, bár én beáldoztam szupertrágyát és letermeltem az e-növényt, most mindenfélével próbálkozom, úgyis kell a gazdaköri feladatokba, nem is gondoltam volna, hogy a vámpírparadicsomra is kapok 3 db-ot két területre, 10x elültetem, az máris 30 db obszi, de nem biztos, hogy minden alkalommal ad 3-at.:music:
    Apropó emocy, leírnád nekem, hogy milyen alkalmazással megy mobilon a farmerema? Előre is köszi a választ.
    :)

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem a paradicsom 2 területen 1 db-ot adott, 5 perc alatt, mert megy a bokréta, a felhő, és még vizet is adtam neki. :)
    De nem sok késztetésem van kotlani a gép előtt és 5 percenként aratni a paradicsomot, így most denevérvirágot vetettem sztrágyával. Az 5-6 órás növények egészen jól adják.

-kaktuszable-, emocy91, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  10. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Amúgy az még ok is lenne ,hogy visszaveszik a felröpi adást de akkor legalább egységesen tennék.. Mert vicces hogy egy teljes területre ugyanaz a növény egyszer 25-öt ad utána meg 13-at...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.7.18
  11. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Igaz nem nekem címezted, de nekem androidon a Puffin Browser kereső alatt működik a Farmerama. Pár hónapja használom, konkrétan gyorsabb, mint a PC-m.

Cyra65, bond, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  12. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Nagyon szívesen :):
    Android 6-os mobil, Puffin böngésző és Vodafone-os mobil net :inlove:
    Nálam hibátlanul, szuper klasszul működik 8)!!!

Cyra65, Maszatka47, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  13. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Szégyen-gyalázat, hogy a nyolc órás rémnövényre teljes területen 13 db felreppenőt adott. Sosem leszek készen az eventtel...

14. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Nekem még kb 230 felröppenő kell,de azért sem adom fel. Ha kicsit okosabb lettem volna,nem az első épülettel kezdem a beadást. A felhő nem ér semmit,jobb lett volna utoljára hagyni. De már mindegy,én nagyon szeretem a teliholdas területet,igy csinálom tovább ezt is. Talán a nagy zúgolódás miatt meghosszabbitják egy kicsit,volt már rá példa.

15. Blökix

Blökix Fórum hercege

Holnapra lazán meglesz.

csio70, ljanika6, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  16. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Sziasztok,

Én a legtöbb eventet már lazán veszem. Nem volt ez mindig így, időbe telt a leszoktatás :p.
    Nekem megvan mind a 2 terület. Fontosnak tartottam megszerezni a második terület teljes felületét, hogy utána gyorsabban haladjak a gazdaköri feladatokkal és eventekkel. Ezért én beáldoztam nem kevés szupertápot, hogy meglegyen a macskatündér.
    Az event mellett folyamatosan csináltam a gazdaköriket is.
    Kint van 10 állat, 2 füvészkert, 35 fa. Nem csak eventnövényt ültettem, vegyesen termesztettem gülüszemet, zseléfülgombát, izzó penészkét, fojtófüvet, harapós orchideát, attól függően, hogy mikor tudtam legközelebb aratni és mi kellett a gazdaköribe.

Jelenleg 745 felröpinél tartok, még hiányzik 360. Mivel 4 nap alatt jött össze 745 felröpi, 2 nap alatt még összejöhet a hiányzó mennyiség.
    Kicsit húzós, de nem lehetetleno_O.
    Nem termeltem le az összes eventgazt, mindig annyit vetettem, hogy a felröpikkel be tudjam adni.
    Nem volt se terménybónuszom, se +1 termésbónuszom. Csak a felszaporításhoz használtam szupertrágyát, és még soha nem vettem kosarat. Nem is érzem hiányát.

A felhő biztos meglesz, ha nem ma este, akkor holnap reggel. És innentől már nem is zavar ha nem lesz meg minden kitehető, mert azt cserenapokon meg lehet szerezni.;)
    A gyárfejlesztéseket szedtem ki először. Mert ezek újdonságok, és szeretném minél jobban felfejleszteni.

Én nagyon örülök, hogy 6 napig nyitva van a teliholdas farm, ilyenkor lehet látványosan haladni a feladatokkal. És hogy van közben egy event is! Csinálgatom, ad ezt azt, igazából sem a felhők sem a kitehetők nem nélkülözhetetlenek. Még nagyon sok lesz belőlük.

Utoljára szerkesztett: 29.7.18
    -kaktuszable-, taga1, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  17. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Teljesen egyetértek veled, én is megbántam, hogy sorban teljesítem a feladatokat. Az volt a bölcs, aki az első sort hagyta utoljára. Mindkét farmomon egyformán ültettem a növényeket és a kisebbik farmon előrébb járok, mint ezen. Ráadásul nekem nem nagy kedvem van a teliholdas területhez, az elején sokszor nem is foglalkoztam vele. Pedig akkor még nem volt ilyen eventhalmozás. Azért reméljük, hogy a BP kicsit följebb tekeri az obszidiánt ilyen szűken pötyögtető adagolót.

18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most aktiváltam a felhőt.
    Az első nap letermeltem az eventnövényeket a futó terménybónusszal, azóta csak mindenféle, különböző érési idejű rémnövényt ültettem vegyesen. A lényeg, hogy ne sokat álljon a beért növény a földben (éjszaka kivételével), hanem arassuk le, amint lehet és vessük a következő kört. Az azonban biztos, hogy a játék a szokásosnál gyengébben adta a felröppenőket. Ilyenkor már régen pluszban szoktam lenni.
    Kitartás a még küzdőknek! Remélem, az utolsó 1,5 napra felcsavarják a felröpiket és mindenki befejezi az eventet, aki szeretné.

19. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sajnos én sem ezt a taktikát választottam. Most megvan a felhőm, de kitevő rá egy sem. A jobb oldalin megszereztem a gyár fejlesztését, és a középsőnél is ez lesz a célom. Ez a felhő üresen fog ásítozni, mert a röpi kevés, hiába van / lesz meg az összes növény ami kellene. Cserenapkor meg teljesen reménytelen lesz megszerezni, mert egy ilyen kitevőért elképzelhetetlen árat kell adni, átlagos játékos nem tudja ezt megtenni. És igen, nem valami nagy szám ez a felhő, de ha már elkezdte az ember szeretné be is fejezni. Tanulság: a taktikát jobban át kell gondolni, bár akkor még nem tudhatta a játékos, hogy ennyire alacsony lesz az érkező röpik száma:(

Gio, jófarmerlány, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

na meg szerencse, hogy kipörgesd! Igen ritkán találkozom vele,akár a rózsaólakkal! Ha netán, akkor sem ott áll meg!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.