Visszajelzés Kísérteties időutazás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok annak akinek sikerült:D Nálam még 48 db hiányzik, remélem még délelőtt jön röpi,:) Igyekezetemben még a tölgyest is learattam nagy bosszúságomra, így az új játékot is kevesebbel kezdem:oops: Ilyen az én formámxDxD

imi010, bindi5454 és stellácska26 kedveli ezt.
  2. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Ma reggelre én is célba értem. Az utóbbi időben ennyit nem kínlódtam eventtel. Nekem meg lehet magyarázni, hogy így kellene, meg nem nem jó a taktikám. Egyértelmű a dolog: az utólsó napon annyi felröpit kaptam, mint az előző napokban talán összesen. Ültethettem én 8 órás növényeket variálva eredmény nélkül. Érdekes, ma reggelre a a 2 területemre, amelyből csak az egyik teljes, közel 90 felröppenő érkezett. Ja, és a 135-ös szinten kínlódtam. Csak ennyit!

imi010, csopke1, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, a tölgyes nem játszik az új eventben, csak a Bahás területek

rozo52, bindi5454, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Örülök,hogy 1 nappal meghosszabbították az eventet,így sikerült végre befejeznem! Most a végére adta is bőségesen a felröpiket! Gratulálok mindenkinek,aki sikeresen befejezte,a többieknek pedig kitartást,még van pár óra a végéig! :D

imi010, rozo52, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Tényleg, én meg nem arattam, azt hittem mind játszik:D Mostanában két futás közt aratok és elnéztem.xD Köszönöm:D

rozo52, bindi5454 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Jó ez a plusz egy nap!Sikerült az eventet befejezni,lett egy új terület a gomba erdőn,besétált a zombi juh és egy 3.macska tündér ól.A hiányzó 100 macska tündér meg majd csak meglesz,és azzal az utolsó terület.;)
    Mindenkinek sikeres befejezést!

imi010, rozo52, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sziasztok!
    A hosszabbításnak köszönhetően kész lettem. Nekem a teliholdas mindig nehezen jön össze, de kész! Felváltva hosszú érésűeket ültettem, tegnaptól sok obszidián jött, előtte kevéske. Szurkolok aki még küzd.

imi010 és csopke1 kedveli ezt.
  8. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

A hosszabbítás segített, de ez egy nem szeretem event volt. Az utolsó 5 felröpit farmaranyért kellett megvennem! -.- És ezzel foglalkoztam állandóan! Azért nem csak erről szól az életem! Szóval, az az event, ahol nincs szünetem, mert folyamatosan termelni kell és itt lenni, milyen már?

imi010, bindi5454 és Evita-55 kedveli ezt.
  9. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Pont most sikerült nekem is kész lenni, én is azt hittem az utolsókat FA-t kell megvenni, de szerencsére pont 55 összejött a végére:p

imi010, rozo52, Flowers66 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. taktor

taktor Aktív író

Juhéééé :inlove: végre én is készen lettem, nagyon nehéz volt összehozni, ha nem hosszabbítanak a felénél sem tartanék. 2 területem még hiányzik beadandók hiányában.
    A hosszabbítás ideje alatt viszont alig győztem elkapdosni a felröpiket:D, valószínű állítottak a programon, mert előtte a 8-órás is alig adott valamit.A lényeg ,hogy sokunknak sikerült!
    Köszi a hosszabbítást !;)

Sikka1, imi010, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az event bezárása előtti helyzetjelentés. A "Csíkos pohárgombá" sikerült úgy termelni, hogy a rendszer 5-re egészítette ki. Viszont az obszidiánból jelenleg 599 db felesleges van. Mivel hosszúérésűvel búcsúzom az eventtől, így már az éjszakai földön 14:00 óráig nem aratok. Beváltásra marad az 5 egaz és az 599 obszidián.

imi010 és bindi5454 kedveli ezt.
  12. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Sajnos nekem a felröpik hiánya miatt nem sikerül befejeznem az eventet!
    Nagyon gyéren adta,..pl. a boszorkányalma,..ami elég hosszú érésidejű,..kb. vagy 40 db van kitéve,...egyet sem adott! :(
    Ez van,...de a hétvégén megnősült a fiam,..az esküvő, lakodalom,..szuper volt,...Boldog vagyok! :)
    Gratulálok azoknak,akik befejezték,..nagyon ügyesek vagytok! :)
    További szép napot Mindenkinek!

fregolinyi, CoraQueen, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  13. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Hát itt a vége fuss el vége... :)
    Hát 2x kör szuper trágyázással elértem a kitűzött célt: Bal oldal Felhősor + két gyár fejlesztésig :)
    Legalább ez meglett :) Gondoltam ennyit még rászánok. igaz mire lesz jó a gyár majd kiderül. :)

Kitartás aki még a utolsókat rúgja az eventben :)

imi010, bindi5454, rozo52 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Nagyon bosszantó, hogy a végén növelik meg a felröpiket! 295 felrópim lett felesleges - az event teljesítéséhez 200-at vettem FA-ért. Előre kéne gondolkodni, nem pedig az aranyat kicsalni!:mad::mad::mad:

Varázslat6869, Flowers66 és bindi5454 kedveli ezt.
  15. blackcica

blackcica Aktív író

Bocsi, de mit is írtál?
    "Előre kéne gondolkodni, nem pedig az aranyat kicsalni"
    Szerintem is előre kéne gondolkodni, nem ész nélkül vásárolni, utána meg reklamálni...

:eek:

SzabadEurópa és anci091551 kedveli ezt.
  16. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Sziasztok!Ez egy nagy nulla volt részemről,főleg az utolsó kettő és félnap!A gyár fejlesztés és a kitehetők lettek meg,felhő nuku!A következőknél is csak a fejlesztést szedem ki!Gondolom igen kevés röpi lesz ha már az event ismertetője úgy kezdődik hogy"irreálisan kevés",már nem bizakodom!Egyelőre a felhők felejtősek!Bő termést és szép napot!

Varázslat6869 kedveli ezt.
  17. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Csak azért írtam, mert miután rájöttek hogy nem lehet befejezni, tettek rá egy plusz napot. Ezalatt jött össze a plusz gyémánt! Egyébként nem reklamációnak szántam, csak leírtam a véleményemet!

Varázslat6869 kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Aki nem most kezdte a játékot, az tudja, hogy az első és utolsó nap jön a legtöbb felröppenő. Évek óta így van, ezért is fontos a jó event kezdés. Ezt a teliholdason is meg lehet csinálni, ha mindig a leghosszabb érésidejű növényt hagyjuk a földben.

19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Csak hogy frusztráljak néhányatokat: Hétfőn hajnalra lett kész a teljes event, és 934 db plusz felröpim keletkezett azóta. Eventgazt kissé túltermeltem, majd Puffinnal sikerült egy szántót telirakni velük, azt töröltem, így maradt kb. 130 db. Taktika is van a világon.

mebajah kedveli ezt.
  20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Én ezt így még soha nem figyeltem meg, pedig nem most kezdtem a játékot. De ha nem feledem, legközelebb csinálok egy röpi statisztikát.

fregolinyi és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.