Visszajelzés Közeleg a tél - Bingó III. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Dettó, kivéve a Pannikat, mivel az nincs. És mivel mostanában sok állatfajta van, ezért az utolsó percig kint tartom az ólakat, fokozatosan szedem be, még most is van kint a sima farmon 19 hosszabb érésidejű ól (ezeket szépen beszedem, amint beérik). A mamutfákat nem bántom, és a fákat sem a széleken, mert úgy tűnik, hogy így is meg lehet csinálni ezt az eventet. De az elején a felszaporítással jó haladni, ezért óvatosan kell bánni a kint hagyott ólakkal! Én kb. 70 magot nem is tudtam még elültetni, mert nem volt helyem, ez 210 db tiszta haszontól való elesést jelent (kb.11 órakor érnek be az elültetettek). De előreláthatólag lesz időm naponta többször a farmomra látogatni és időben aratni, így ezt majd behozom ;) Még nem tudom, hogy komfortozom-e vagy sem, mert sok szupitrágyám elment a harmatokra, de ha nem, akkor hosszúérésűeket ültetek a felröpi miatt (reggel úgyis szeretnék sokáig aludni, ha már betegállományban vagyok!).

Cyra65, rozo52, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azok még a szüreti eventről maradtak kint. A szüreti event után én is tettem ki trágyát maximális áron, akkor még 100 fölött engedte kitenni. Azok már elkeltek, pedig nem is látszottak a piacon, de most csak 15 csp-ért engedné kitenni.
    Ezzel az 550-es trágyadombbal sem érünk semmit. Legalább a piacra is 550 db-os ajánlatokat lehetne kitenni.

Aratás után megmondom. Nekem ma a tevék adtak, de Panni nélkül arattam, így csak 22 db-ot kaptam.

3. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Ó jaj, akkor ezt most elbaltáztam?!... A francba...:cry:xD

Cyra65, 1csendes, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  4. Tinkusz

Tinkusz Utánpótlás-írogató

Az event indulásánál még adott, de ha jól tudom utána azt elvették attól, aki kapott. Többek közt nekem is röpült az esőerdőből, de ahogy néztem a mennyiségemet, javítva lett a dolog. Tehát az esőerdőben sem ültetni nem lehet a növényt, sem felröppenő nem jön.

De természetesen, ha valaki másképp látja, azonnal kiabáljon!!!! :)

_Cygnus_, osztrak12 és Zatini kedveli ezt.
  5. hupi78

hupi78 Fórum hercege

22 perc múlva hibiszkuszt aratok. Remélem, addig nem piszkálnak megint bele.[feketejaguár ha pici vagy és kevés a csatnid dobj egy levelet küldök ajiba

feketejaguár02, _Cygnus_, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szerintem már páran megtettük.. ;)
    Küldtünk csatnit..

rozo52, feketejaguár02, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  7. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Akkor valahogy szerverfüggő lehet a dolog, mert nemcsak a hibiszkuszból, de az állatokból sem kaptam egy db-ot sem.

_Cygnus_ és osztrak12 kedveli ezt.
  8. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hát akkó mé nem használtja :D:D:D

_Cygnus_ és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  9. nyaf-nyaf

Jajj már ne viccelődjetek mert a kicsik elhiszik hogy van felrepi a Őserdőbe..
    Nincs és Kész.. punk tum.. :p

10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nem biztos, hogy onnan jött, mert néha akkor még az előző mezőjét hozza késve. Volt már ilyen.

_Cygnus_, -kaktuszable-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

27 darabot adott a hibiszkusz.

-kaktuszable-, Gio és -Mayacska85- kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én is kaptam, pont 1 perce 3 db-ot...14 db 20 órás fára. Ki érti ezt?

_Cygnus_, -kaktuszable-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -Mayacska85-

Nem arattam előtte máshol...

_Cygnus_ és -kaktuszable- kedveli ezt.
  14. nyaf-nyaf

Meséld el neki miért is jó a csatni..
    Kedves Mentorként.. xD

_Cygnus_, -kaktuszable- és hupi78 kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Most arattam és akkor is a főfarmom nem jó a felreppenés arány :cry:
    • Főfarm : 14 felreppenő
    • Szédűlt szántó 32 felreppenő
    • Tölgyes : 18 felreppenő , de csak azért mert ott raktam ki az ólgőzős állatokat , és elfelejtettem , hogy event előkészület kell
    • Esőerdő : 26 felreppenő
    • Baha : 26 felreppenő
    • Szóval 117 felreppenő , és irány vetni !

OJani, taga1, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  16. Tinkusz

Tinkusz Utánpótlás-írogató

No fene :) Akkor már én is megnéztem :) 2 elefánt és 1 papagáj közül valamelyik "jófej" volt és adott nekem 1 termoszt... Akkor? Most? :D xD

-kaktuszable-, ursa11, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  17. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Nézz nyugodtan hülyének, de esküszöm, hogy 14.05 körül adtak a tevéim felröpit az esőerdőben! :)
    10 körül érnek újra, majd megnézem! :)

-kaktuszable-, hupi78 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  18. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Akkor nem tudom, mi van, mert én nem kaptam 1 darabot sem. Van még valaki, vagy csak én vagyok peches?

19. _Cygnus_

Hát mi készségesen elhisszük, hogy nem adja.:wuerg:xD Biztos csak a szemünk káprázik.xD

20. -Mayacska85-

Kezd kicsit április 1. érzésem lenni... xD

-kaktuszable-, ursa11, nyaf-nyaf és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.