Visszajelzés Közeleg a tél - Bingó III. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hechingen

Hechingen Rutinos

Édesburgonya 1 perce aratva esöerdön,kis mennyiség mert a többin tevék vannak.4 termoszt adott:)Nah nyomatom gyorsan vizezve kakázva a dolgot amig lehet:-D

-kaktuszable-, Melan, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  2. Tinkusz

Tinkusz Utánpótlás-írogató

Mivel adta a felröppenőt 2 után, beszedtem az állatokat. Aztán jött, hogy téves, úgy lesz ahogy írva vagyon és visszaveszi a rendszer. Nah, mondom jó, vissza, ahogy volt, legalább lesz trágyám valamicske... :) Ennek úgy megörültek az állatkáim, hogy csakazértis adnak :) Meglássuk, de mivel én úgy látom, hogy a szokásoshoz képest normálisan jönnek a felröppenők (már 256 van, pedig szupertrágya kifogyás miatt ültettem egy kis kukoricát is, ne érjen már be a bogyókám hajnal 2-kor), így ha ad is, lehet, hogy kinn maradnak a kis kedvenceim :)

Melan, Leho69, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  3. kosagi

kosagi Fórum mestere

Esőerdő: 36 majom - 8 termosz.

Melan, osztrak12, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  4. Kagera

Kagera Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Engem aggaszt amiket irtok. A felhasználói szabályzatban irja hogy a bug kihasználása nagyon kemény következményel járhat. A felröpi az esőerdőben nem egy bug? Ha learatok és kapok onnan röpit akkor ki lehet engem zárni a játékból? Aki csak learat azt is kizárják mint aki ide irja az egészet a fórumra? Nem szeretnék úgy járni mint a csalók mert sok munkám van benne a farmban. Vagy ez nem bug? Valaki tudja?

revaa, Leho69 és osztrak12 kedveli ezt.
  5. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Inkább higgyétek el hogy nem ad, de reppenjen:)!
    Engem nem érint a dolog, fák vannak meg néhány terményes, holnap mire learatok már biztos megjavitják.
    Aztán vagy az esőerdő nem ad majd, vagy az eventismertetőt igazitják hozzáxD.

-kaktuszable-, meszimarsi, Melan és 7 más kedveli ezt.
  6. Hechingen

Hechingen Rutinos

Ez butaság,nehogy már azért kizárjanak mert bátorkodtam leartani és adott felröpit amire én nem számítottam és nem is kértem..Maguk adakozzák:)

OJani, -kaktuszable-, Kingaoo75 és 7 más kedveli ezt.
  7. Tinkusz

Biztos, hogy valami nem stimmel, de meg fogjuk tudni :) Nem hinném, hogy kizárnának, Te erről nem tehetsz. Ha hiba és javítják, akkor max elveszik, amit onnan kaptál. Én is pont ezért hagyom most úgy, ahogy van :) Ami onnan érkezik befogadom, ha nem jön, akkor meg annyi :) Én tényleg úgy látom, hogy 4 földre van igazítva a felröppenő mennyisége - nekem úgy tűnik - így várom, hogy mi a hivatalos :) Dolog van bőven :) :D

Melan, mani2004, Gio és 5 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most próbáltad?
    Jobb lenne már, ha nem javítanának rajta. Micsoda beszéd az, hogy az aratás idejétől függően, egyesek kapnak, mások meg nem kapnak? Most nem magam miatt háborgok, mert eddig mindegyik aratásnál kaptam.

Ugyan már. Nem titokban használjuk, kiírtuk a fórumra.
    Máskülönben minden fórumon ezen szórakoznak. A román fórumon még az ismertetőt is átjavították közben, megy is a viccelődés ezerrel.

OJani, -kaktuszable-, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  9. Alexa123.

Alexa123. Junior szaki

Meglepődve tapasztaltam, hogy felröppenőt adott az esőerdő. De ültetni sajna nem tudtam az eventgazt. Mire legközelebb aratok már ugyis kijavítják.

_Cygnus_, Kingaoo75, Melan és 3 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

inanna11, Detti0812, Meellcc és 14 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Gondolod, hogy hirtelen kizárnak néhány százezer játékost? Jó ötlet lenne. Kezdhetnének malmozni.
    A hivatalosat már tudod. Az esőerdő nem ad felröppenőt. Ez a hivatalos. Ezen nem fognak változtatni.
    Jelenleg az esőerdő éppen nem akar esőerdő lenni. Nagy a szárazság. Nincs felhő.

12. Hechingen

Hechingen Rutinos

Nekem az nem adott.Ejj irgum-burgum ezt te hogy képzeled?:wuerg:

meszimarsi, Melan, mani2004 és 4 más kedveli ezt.
  13. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hát aggya vagy nem aggyyaaa :Daz a lényeg ültessé oszt jónapot:D:D

meszimarsi, _Cygnus_, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  14. Tinkusz

Igen, azt tudom, úgy gondoltam, hogy a hivatalos megnyilvánulást arról, hogy az eltévelyedett esőerdőben felröppent termoszok elvesznek-e, vagy megmarad, vagy akármi! ;):D8)

_Cygnus_, meszimarsi, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Tinkusz

Ennyi :) Egyáltalán mit írogatunk itt, mikor annyi dolog van, hogy na! :D

_Cygnus_, meszimarsi, Melan és 2 más kedveli ezt.
  16. Hechingen

Hechingen Rutinos

Kicsit a felháborodottaknak:) Valószínü holnap elveszik tölünk a felröpit ,hisz így nem ferplay a dolog..De akkor sem fogok szomorkodni,kígyot békát hordani itt,Egy jót nevetek az egészen és legalább jókedvü a csevegö:)

ildiko44, rozo52, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  17. Zatini

Zatini Fórumszaki

Na az szép lenne, ha kizárnának ez miatt! :) Mondjuk én nem tudok ott aratni. De nem szeretnék egyedül maradni!! :cry::D

-kaktuszable-, _Cygnus_, Melan és 2 más kedveli ezt.
  18. hupi78

hupi78 Fórum hercege

annyi dolog van kérem,hogy feltermeltem a gazt már az 1x1 re várok hogy lejöjjön.és közben nézegetem a jól megérdemelt csúszdámat.4 nap alatt megvan ez az event azt mehet vissza ami kell a farmra:D

_Cygnus_, Melan, Hechingen és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A felröppenő nem vész el. Olyan, mint az energia (elég nehéz hozzájutni). Átalakul a malomban. Nem marad meg, mert bekerül az eventbe.
    Ez lehet, hogy nem hivatalos, de hat éve így van.

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Hechingen

És aki bedobta a malomba ? És aki ezt aztán bedobta az eventbe ? :p

OJani, -kaktuszable-, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.