Visszajelzés Közeleg a tél - Bingó III. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lakatosmariann

lakatosmariann Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csipkebogyóm van, olasz köles nincs. Hányadik szinttől lehet elérni? Még kell vagy 500 felröpi!

2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

103-ik szinntől.

lakatosmariann kedveli ezt.
  3. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

heureca3, granit, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  4. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogyha minden lámpást meggyújtok akkor minden ajándékot megkapok ?? Vagy csak akkor ha alakzatokat gyújtok meg ?? Mert már nem igazán értem !! Köszönöm Lázárné

Leho69 kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Minden jár, ha az összes lámpást meggyújtod. Alul megjelennek, majd a zöld pipák, ha egy alakzatban, minden lámpa ég.

heureca3, Ribiszke, vampire_hunter és 3 más kedveli ezt.
  6. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Szia nekem csak egy pipa van és még az 5 ,8 ,12,14,15 lámpám nem ég tehát még ezeket kell megcsinálni és akkor járnak az ajándékok ?? Köszönöm a válaszod . Lázárné

Leho69 kedveli ezt.
  7. Hechingen

Hechingen Rutinos

Minden elismerésem Leho,hogy nem sajnálod az idödet és az energiádat,csupán emberségböl segítesz.Jó olvasni a csevegöt és ezekkel a hozzászólásokkal nem csak az adott játékosnak segítesz hanem sok kicsinek akik nem tudják mit kezdjenek az eventtel..Mindenkinek ajánlom halgasson Lehora nekem is ö volt a mesterem,sok mindent a mai napig nem tudnék ha ö nem segített volna...Nálam anno a cél az volt hogy letudjam termelni az eventgazt,a tölgyön az esöerdö volt a cél,ehhez minden infót megadott mit csináljak a gazdaköriben h összejöjjön a sok csillag.Nem sajnálta az idejét oránként rámirni hogy álok mennyi van mennyi kell.Nyomott elöre hogy ennek estére meg kell lennie.Szóval akinek tanácsol fogadja meg mert nélküle én sem lennék itt ahol..

taga1, heureca3, rozo52 és 15 más kedveli ezt.
  8. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Nagyjából az event felénél járunk, nagyjából félig kész vagyok én is vele:). 560 termoszom volt aratás után, mostmár elinditottam a malomban a hátizsákokat. Még érik egy kör eventgaz.
    Egyetértek:)

heureca3, rozo52, -Mayacska85- és 7 más kedveli ezt.
  9. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

Majd jövöhéten lesz event a Mikulás event annak a felröppenője lesz a sapi, sajnos 2 után mikor arattam nekem is termosz helyett sapik jöttek. Láttam rövid ideig a mikulás event küldijét is. 5lap-3beadossal, az utolso mindig 1000db eventnövényt kér majd.

taga1, heureca3, pöttön és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Pontosan. Csináld csak ezerrel.

heureca3, rozo52, pöttön és 4 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A rengeteg titkosból 1 viziló és 1 durián, ami említésre méltó...a többi pajtatöltelék. De a bahán legalább van mit említeni, mert a farmosok mind 1-1 nagy 0.:(

És még a mikulássapis bakiból is kimaradtam-.-

-Mayacska85-, pöttön, he1951 és 5 más kedveli ezt.
  12. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Köszönöm a válaszod . 98 szinten vagyok de a felröpi nem nagyon jön szokásához híven . De azért reménykedem .

bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Mostanában elég sok az összevisszaság, ideje lenne rendet teremteni a bpnél. Valaki odacsaphatna az asztalra :D Bár engem nem zavar, h sapka, termosz, miegymás, csak meglegyen :)

pöttön, he1951, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  14. libuskafarm

Szia! Most már én is ezt erőltetem, na meg az olasz kölest. Még kell 100egynéhány röpi. Holnapra megvan, s közben megcsinálom a gazdakörijét is. Az alkimistánál gyártom ezerrel a bónuszokat hozzá, most trágyával (sajna kell hozzá), egész jó idő jön ki.

pöttön és bindi5454 kedveli ezt.
  15. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Milyen mikulás sapikról írtok?

pöttön kedveli ezt.
  16. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

pár percig a kövi event repijét lehetett látni

17. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    A gazzal megvagyok. :) De még kereken 400 felröpi hiányzik. Máskor már elkezdtem volna a nullapercezést. :music:
    De a Malala event türelemre nevelt.;) :) Így egyenlőre hosszút vetek, aztán majd meglátom.
    Addig is hallgassunk egy kis zenét. ;)

heureca3, Cyra65, libuskafarm és 10 más kedveli ezt.
  18. igaba

igaba Junior szaki

Ilyen balkezes legyek az osszes tokot leadtam, es meg nem is volt eleg, ilyen mikor geppel dolgozik az ember, mar mindent megkever.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tökvetőmag nevű dekort keresd meg a menüdben, helyezd ki, érési ciklus letelte után kapsz belőle magot.

-gyöngy-581 és Ribiszke kedveli ezt.
  20. libuskafarm

6-osával vettem trágyát v 50et :D, kell nekem olasz kölesezni :) Szerencsére jó napom van, nem bosszantott fel :D Majd csak reggel, ha nem adja a 100 röpit :)

Zatini kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.