Visszajelzés Közeleg a tél - Bingó III. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    A közölt termékek szupitrágyára hatnak és hatottak mindig.

Netudki50, betjoli, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Akkor én nem ugyan azt néztem?19.050 db izzó bogyó (eventnövény) 8.700 beadandó + 10.350 malom-alapanyag .A kevesebbet Cygnusnál olvastam.belegabalyodtam?

Netudki50, kovacstne, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, így van. Csak azok kell számolgassanak, akiknél nem lesz meg az összes felröppenő. Akkor viszont figyelni kell, hogy mikor melyik lámpást gyújtod meg. Az egyszer meggyújtott lámpák égni fognak végig és lehet nem engedik, hogy azt az alakzatot rakd ki, amelyiket Te akarod. Szóval azzal kezd, amelyiket feltétlenül meg akarod szerezni.

Azt nézd, amit én írtam. Majd javítják az ismertetőben is.

Melan, Cyra65, mani2004 és 21 más kedveli ezt.
  4. kosagi

kosagi Fórum mestere

Cseles ez. Ha az összes titokólat, titokfát szeretnénk kivenni, minden lámpást meg kell gyújtani.

mani2004, Netudki50, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Csináltam pár variációt aki nem tud esetleg mindent kiszedni a felreppenő miatt:
    1. eventmatrica (beadás: 5-6-7-8 )185 felrepi, 10 tehéntej, 2950 növény kell
    2. 3 db csillag (beadás: 9-10-11-12) 2850 növény, 80 narancs, 185 felrepi
    5. 1 db Gránát talányos tiki-tenyészet, 2 db xxl barkácscucc
    10. 5 db Gránát talányos tiki-tenyészet, 7 db csillag
    13. 5 db Gránát talányos tiki-tenyészet, 1 db Répás-almás csatni . A 11 db ól egyben : (beadás: 1-2-6-10-13-14-15-16-3-4-8-12-11-7) 10 tehéntej, 10 szalontai, 30 kakukk, 80 narancs, 16.750 növény és 1095 felrepi, tehát az összes kell hozzá.
    6. 3 db Hokkaido tiki-talányos fa, 20 db Kacsa Kata szupertrágyája
    8. 8 db Hokkaido tiki-talányos fa, 5 db party pörgetés A 11 db fa összesen: ( Beadás: 1-2-3-7-11-15-8-12-16-14-13-10) 80 narancs, 10 szalontai, 15.600 növény, 910 felrepi.
    9. 3 db arany banán, 1 db 12 órás farmmunkás kupon (beadás: 1-2-3-4-5-9-13-7-10)
    30 kakukk, 10 szalontai, 600 felrepi, 8300 növény kell.

Sali~*.*, imi010, Melan és 37 más kedveli ezt.
  6. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hát valamit valamiért első a farm ;)amúgy lassan nyugdijba vonulok azt akkor egész nap itt leszek:D:D,

Fuhur, nyaf-nyaf, Cyra65 és 13 más kedveli ezt.
  7. Hechingen

Hechingen Rutinos

Szia ..És Cygnus neked is köszi...Valóban igazatok van...Éjszakáztam a kicsivel ,látszik nem gondolkodtam..Valóban a szupitrágyára van hatással ..Most bujok elo_O

Melan, Cyra65, mani2004 és 17 más kedveli ezt.
  8. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event ismertető elolvasva, nagyon jó ajándékokkal kecsegtet :)
    Húúú kell mennyiség rendesen, de elkezdem
    csak a felröppenők is úgy akarják és röpködjenek nagyüzemben, hogy be is tudjam fejezni majd.;)

mani2004, csio70, Szépségem és 12 más kedveli ezt.
  9. imike911

imike911 Fórum hercege

Én éppen emiatt fogok most pihenni (12 órás kitehetők). Nagyon prímák, nagyon jó pont értékűek, de számomra is csak napi egyszer arathatók. Ha ingyen adnák elfogadnám, de így most nem fogok értük közel 20000 eventnövényt letermelni.
    Azért az eventezőknek sok sikert és bőséges felreppenőt kívánok!

Cyra65, Netudki50, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia. Kevesebb kell mindenből mint ami az ismertetőben van:
    16.750 növény
    35 hátizsák
    1095 felreppenő ( jóóó tudom hogy ez is nagyon sok, de legalább egy picivel kevesebb).:)

Fätum, yokas, Fatther és 16 más kedveli ezt.
  11. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Ahogy nézegetem 4 területen játszhatunk. Nekem az egyik állatos, a többi 3-at megpakoltam komforton 9 órásokkal. Nagyon rá akarok készülni a felröpikre. Ha kell az állatokat is leszedem az event növény termeléshez Remélem az új szomszédok és barátok nem hagynak cserben és küldjük egymásnak ezerrel a termoszt. Remélem sikerül az event.

Utoljára szerkesztett: 28.11.16
    OJani, Netudki50, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  12. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Kár, hogy nincs felhősor. Hová rakjam azt a sok csetreszt? :(

tewo, genka53, Netudki50 és 5 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Jó a TP-je mindegyiknek, főleg a Ne légy szelesnek, én le fogom cserélni.

szemike50, tewo, Detti0812 és 12 más kedveli ezt.
  14. imike911

imike911 Fórum hercege

A 12 órás kitehetőkkel semmi baj nincs. Velünk van baj, mert össze-vissza aratunk, vetünk. Nem vagyunk képesek pontosan 12 óránként belépni a játékba. Csoda, hogy még nem tiltottak ki minket a farmerámából.

szemike50, Melan, Cyra65 és 17 más kedveli ezt.
  15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziaszok..Akkor kicsit az eventröl is ,miután észhez tértem az éjszakábol..Szerintem ez kicsiknek, nagyoknak egyaránt szupi event...Hála az égnek volt részem az elözö Bingo eventhez ,akkor még ennél is picuribb voltam ,és meglehetett csinálni..Akkoriban azt vettem ki ami számomra fontos volt, és majdnem befejeztem..Szóval eventgaz letermelhetö,röpivel ez esetben taktikázhatunk hisz nem csak az eventgaz adja,így az utolsó event után ami 900 felröpit kért( CSAk eventgaz adta) is sokan teljesítették,akkor én ehhez a felröpi mennyiséghez azok után pozitívan állok..Szerintem a CSP és TP nem semmi kitettek magukért.Én végig szeretném csinálni,azon leszek:)

83-tél, szemike50, Melan és 17 más kedveli ezt.
  16. imike911

imike911 Fórum hercege

A különbség az előző bingóhoz képest az, hogy az előzőt (a bingóII-őt) nem lehetett "végigcsinálni", mert gyakorlatilag végtelenített volt. Az alapnyereményeket ki lehetett szedni (aki akarta), de a választás a nyeremények között (teljesen) szabad volt. Én nem is vettem mást ki, csak kitehetőket. Azok nem voltak ilyen jó tp-jűek, de legalább többet lehetett szerezni. Nekem az jobban tetszett, abba bele is feküdtem. Ezt meg most kihagyom.

szemike50, genka53, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  17. Hechingen

Hechingen Rutinos

A majdnem befejeztem az azt takarja majdnem sikerült minden amit szerettem volna:) Így jobb?:) Te tudod de engem nagyon csábít az a 2 milla CSP nekem nagyon jól jön és a TP is:) De kinek hogy..

szemike50, Melan, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Annyira nevetek ImikexDxDMajd mi megmutatjuk a BP-nek, akkor is megcsináljukxDxDxDA felhő egy izgalmas dolog, főleg annak aki kézzel dolgozik, vagy elfelejti hogy van keze! Énnnnnnnnnn vagyok!!!Megcsinálom a bírtokot és utána eszembe jut a felhőxD

szemike50, Melan, Detti0812 és 12 más kedveli ezt.
  19. imike911

imike911 Fórum hercege

Tudom, nem is azért írtam. Csak a két event közötti különbségre akartam ráirányítani a figyelmet. Az kirakása az ugye teljesen ugyanaz, de a jutalmazás, az ég és föld. A BP nem akarja, hogy olyan könnyen összeszedjük, amit akarunk. De elkésett. Ami nekem nagyon kellett, azt már összeszedegettem, a minőségi cserék meg ráérnek.
    Remélem, most mindent meg fogsz tudni szerezni. Nagyon jó játékot és sikeres eventet!

Ui. Engem is csábítana sok minden (kütyü,tp,csp,...), de kézzel aratok, több farmot viszek, (a kezem is véges teherbírású), úgyhogy az utóbbi időben erősen szelektáltam és csak abba vetem bele magam, ami az én játékstílusomhoz igazán szükséges. Néha tudni kell az embernek (mármint nekem, nekem?), hogy hová, meddig érdemes húzni a gyeplőt.

Utoljára szerkesztett: 28.11.16
    szemike50, Melan, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  20. Molsen

Molsen Utánpótlás-írogató

A kezdők figyelmébe, az, hogy 2. szint a minimum, félrevezető. Minden alakzatban szerepel legalább egy magasabb szintet igénylő lampion.

OJani, genka53, szoke0302 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.