Visszajelzés Közeleg a tél - Bingó III. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Titkosok beérettek, a következők lettek:

Tigris :inlove::inlove::inlove: Magányos tigrisem már nem magányos! :inlove::inlove:
    hangyász 2 db már a 7.
    flamingó 11
    Retro papagájröpi ++
    Tevekarám piros 2 db
    Retro elefántaréna ++
    Retro lajhár ++
    Kreatív kókusz sárga
    Pálcikahegyező narancs 2 db
    Szőnyegcsomózó narancs
    Fák
    Buzogányfa és durián 1-1 db lett, mindkettőből ez már a második! :inlove::inlove::inlove:
    Kesu 2 db, Achaca xl és xxl-es 2 db,magosztán xl,majomkenyér xl 2 db, citrancs xl, acai xxl, moringa xxl 3db.

Vízilovam ugyan nem lett, de mégis elégedett vagyok, tigris társra talált, ez is szuper!
    Viziló majd legközelebb xDxD addig max nézegetem a szomszédét a kerítésen túlról xDxD

taga1, Zatini, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  2. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Most érik az utolsó kör eventgaz, termoszból kell még több mint 200. Nagyon rezeg léc, de próbálok optimista lenni:).
    Éjszakára teszek hosszuérésűt, meg talán holnap lesz még időm lezavarni még egy kört 2x2n szupertrágyázva.
    Aztán lesz ami lesz:). Aki kész gratula, aki még küzd, mint én is , hajrá, még van idő!

Zatini, alpha58, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  3. hupi78

hupi78 Fórum hercege

nahh kérem a mikulás eventre gatyát felkötni :p:D:D

Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:D:D:D:p:p:p
    majdnem megvakultam a fényességtőlxD
    szépen hozott termoszt a csipkebogyó,azt ültettem már hogy stílusos legyek:D
    drukkolok a többieknek legyen sok röpcsitek;););)
    szép ajándékok voltak mindenért,de megérte végig csinálni:inlove::inlove::inlove:

alpha58, mingo826, emocy91 és 12 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Nekem már fel van kötve, akkor hogyan kössem fel? :p olyan brutális event lesz?

Zatini, emocy91, mani2004 és 11 más kedveli ezt.
  6. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

lehet hogy a szokásos derékszíjj mellé kell még egy plusz hózentrógli is...

Zatini, mingo826, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Igen. Brutál könnyű event lesz.

alpha58, mingo826, mani2004 és 11 más kedveli ezt.
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Akkor azért kell ennyire bebiztosítani, mert a nevetéstől fog leesni a gatyó?

Zatini, alpha58, Meellcc és 17 más kedveli ezt.
  9. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

:DD
    bár még nem tudok arról az eventről semmit-bár tudnék- de reméljük hogy tényleg a móka és vidámságé lesz a főszerep, nem pedig a
    jajjveszékelésé hogy nem hozott elég felrepit a mikulás

alpha58, mingo826, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-111#post-617786
    Itt nézelődj, akár visszafelé, és sok mindent megtudsz. Azt is, hogy egy nagyon laza eventnek nézünk elébe. Még a bingó 3hoz képest is.

Utoljára szerkesztett: 4.12.16
    _Cygnus_, alpha58, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  11. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Event kész.

alpha58, kutyaszálló, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. kalcso56

kalcso56 Fórum-zöldfülű

Gazda: kalcso56ID: 17497606

Az első sor harmadik lápását kioltotta,10 db hátizsák került a helyébe, ezt nem értem hogy lehet?

13. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

köszi a tippet, megpróbáltam utánnaböngészni de félek annyiféle információhoz ami ott fellelhető már nem vagyok kompatibilis
    amúgy is nehéz ezt a fórumot szimultánban olvasni, főleg most hogy a felreppenőkbe is belegabalyodtam

-Mayacska85-, Gio és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  14. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Akár hogy csináltam az eventet, igaz munka mellett,nem lesz meg az összes felröpi.Pedig hajtottam.Gratulálok azoknak akik már végeztek vele.

kutyaszálló, gionvivien, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  15. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Most lettem kész az eventtel. :)

alpha58, kutyaszálló, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kamionos szomszikám!
    Gratulálok neked is.:DSzuper neked is mind,de a Szőnyegcsomózó telitalálat.:music::DHanem gyöngyöt fűzöl,akkor szőnyeget csomózol ,de szigorúan csak eventek közt.Ezzel aztán és egyebekkel látod, 1x-re fogsz tudni több lábon állni.:music:;)
    A kerítésen keresztül viszont ne kacsingass "Viziló mesével":inlove:
    mert ott röpi küzdelem van még 149-ig.xD:cry:xD

revaa, kutyaszálló, mingo826 és 3 más kedveli ezt.
  17. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Én még nem vagyok kész az eventtel, de a maradék felröpi meglesz reggelig. A titkosaimból értékes fák lettek. az ólak nem okoztak meglepetést. Viszont az 5 party pörgetés igen. Kétszer főnyeremény egy madárpagoda és egy rózsaszín denevéról lett. Van mindegyik, de nagyon örülök nekik, nekem még sosem volt ilyen szerencsém mint az utóbbi időben. Hiába a Télapoó a 'kertek alatt" jár:)

Zatini, kutyaszálló, mingo826 és 6 más kedveli ezt.
  18. repeta59

repeta59 Junior szaki

109 termosz kell még, ez ma este és a holnap reggeli aratásból meglesz. Az utolsó lámpás meggyújtásával 6 ajándékot fogok begyűjteni! Eddig csak egy titokólat kaptam, abból viszont végre vizilómedence lett! Odateszem a hangyászom mellé, hogy ne érezzék egyedül magukat :)

Zatini, kutyaszálló, mingo826 és 5 más kedveli ezt.
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most lettem kész az eventel, megküzdöttem vele, de az ajándékok szuper jók.:inlove::inlove::inlove:
    Titkosokat kirakom, de eredmény majd csak holnap.
    Gratula a végzősöknek és kitartást repülő termoszokkal a küzdőknek.;)

_Cygnus_, alpha58, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha gondod adódik a beadásnál, akkor legközelebb a fórum segítségkérő felületén jelezd, kérlek!

Nincs kiváltva az első sor 3. lámpása nálad.

Nem égnek a 3., 12., 14. égők. Ezek a soron következő beadandó ablakocskák.

kutyaszálló, Leho69 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.