Közlemény Közlemény a Központból és ajándékkód - 2020. június

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 6.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Kedves Farmerama játékosok!  Először is szeretnénk köszöntet mondani Nektek, hogy ebben a nehéz időszakban is a játékkal maradtatok. Mi magunk is tapasztaljuk, hogy a világban jelen lévő járvány mennyire megterheli az embereket és mennyi nehézségbe ütközik mindenki folyamatosan.
  Másodsorban pedig szeretnénk kiemelni, hogy senki ne veszítse el a reményét! Ügyeljen mindenki, hogy biztonságban maradjon, legyen pozitív és tartsa be a kormány szabályait, útmutatásait. Ezenkívül az is fontos, hogy szeressük az embertársainkat!


  A fentieken felül szeretnénk egy kis friss információval szolgálni a Farmerama jövőjéről kapcsolatban:


  Nem árulunk egy nagy titkot, hogy az Unity projekt az egyik legnagyobb feladat, amelyen a fejlesztői csapat valaha is dolgozott, és mindenki rengeteg munkát, erőfeszítést tett az elmúlt hónapokban a siker érdekében. Bízunk benne, hogy végre bemutathatjuk mindenkinek az Unity technológián alapuló játékot.
  Az elmúlt hetekben néhány tesztet elvégeztünk, azonban mielőtt megtapasztalhatjátok, előbb még néhány javítást el kell végeznünk, hogy "minden" rendben legyen. Rengeteg munka, de megéri az erőfeszítés.


  Köszönjük a türelmeteket, és megértéseteket.


  Végül szeretnénk köszöntet mondani a moderátorainknak, akik ezekben az időkben óriási támogatást nyújtanak nekünk a teszteléseikkel és visszajelzéseikkel.
  Nehéz szavakba önteni, talán soha nem is fogjuk megtalálni a megfelelő szavakat, hogy a hálánkat a megfelelő módon kifejtsük, de reméljük Ti is ugyanúgy értékelitek a moderátorokat, mint Mi magunk.


  És egy kis ajándékként: Amennyiben a " FUTURE " (magyarul: jövő) kódot használjátok, akkor 25 KK turbótrágyát és 2 XXL-es barkácscuccot ír jóvá a rendszer.

  A kódot ettől a perctől kezdve 2020. június 8. (hétfő) 23:59-ig tudjátok felhasználni felhasználói fiókonként egyszer.
  Köszönjük még egyszer.


  a Farmerama csapata
   
 2. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  .


  [​IMG]

  4-es számmal jelzett ikonra kell kattintani az ajándékkód mező előhívásához.

  [​IMG]
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.