Visszajelzés Közvélemény-kutatás 2015. Január 20.

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 20.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Milyen jutalmakat szeretnél az eventekben?

 1. Tapasztalatpont

  8 szavazat
  1.2%
 2. Bahamarama Tapasztalatpont

  274 szavazat
  41.9%
 3. Csengőpengő

  22 szavazat
  3.4%
 4. "Valamit adó" (csp,tp,bahamarama tp) dekorációs elem

  77 szavazat
  11.8%
 5. Égig érő paszuly felhősor

  154 szavazat
  23.5%
 6. Matrica

  1 szavazat
  0.2%
 7. Egyéb

  118 szavazat
  18.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára  Kedves Játékosok!

  Közvélemény-kutatásunk témája ezen a héten:

  Milyen jutalmakat szeretnél az eventekben?

  A szavazás 2015.01.20.-án (kedd) 15:00-tól 2015.01.23.-án (péntek) 18:00-ig tart.

  Minden játékos 1 lehetőségre/javaslatra szavazhat.


  Várjuk szavazataitokat, köszönjük az együttműködéseteket!
  a Farmerama csapata​
   
 2. Mariann67

  Mariann67 Járnitanuló

  a farmarany eltünt a jutalmak közül,jó lenne ha néha megszerezhető lenne eventkor.
   
  .barbi1., hmama, teke0411 és 13 más kedveli ezt.
 3. PalMa

  PalMa Törzsjátékos

  Az eddigi jutalmak között nagyon szívesen láttam a rózsa ólakat,titokzatos csemetéket és titokzatos tenyészeteket, valamint a munkáskuponokat. Ezek jó lenne, ha nem tűnnének el a süllyesztőben! Mellettük én is örülnék néha egy kis farmaranynak is és arany banánnak is, esetleg kaphatnánk egyszer-egyszer szuper szomszédot ajándékba. A szavazás állásából meg egyértelműen kiderül már most, hogy legtöbben a Bahamarama Tapasztalatpontok mellett teszik le a voksukat, ahogy az eddigi formában is kaptuk, eventek jutalmaként (ezen sem kellene változtatni, véleményem szerint).
   
  teke0411, dalmata10, _tHUNder_ és 3 más kedveli ezt.
 4. Janata9

  Janata9 Junior szaki

  Én is hiányolom a FA-t, mint nyereményt, legalább az állandó gazdakörikbe vissza kéne hozni. Örültem a magas szintű színes ólaknak is - a sárga kaméleonlak nem igazán hozott lázba:minimális +TP és nem érzékelhető időrövidülés. Ajándék a narancs ól lett volna, ha kevesebb db is. És nagyon szeretnék egyebeket: Ajándékozási lehetőséget, csere-lehetőséget (léghajóst), Valdemar-belépőt és zsetont. Örülnék 1-1 új receptnek, ami valami érdekes bónuszt ad. És örülnék 1-1 plusz bónuszrekesznek. Egy event top-nyereményeként be lehetne dobni. Valamint bármit, ami csak FA-ért érhető el, az igazán ajándék. Én jobban szeretem a konkrét nyereményeket, mint a titok-cuccokat, bár volt 1-2 pozitív nyeremény az utóbbi hónapokban. A TP nagyon kell, bármelyik területre, de azt némi gondolkodással lehet gyártani.
   
  teke0411, dalmata10, _tHUNder_ és 8 más kedveli ezt.
 5. Diti54

  Diti54 Törzsjátékos

  Én az ötletes ajándékoknak örülnék. Rackó is adhatna néha pédául 2 db bármilyen állatot, vagy fát, vagy csak egy farmmunkás kupont.... A farmarany tényleg visszakerülhetne a nyeremények közé, de 1-2 aranybanán is inspiráló lenne. A partypörgetésekből viszont ki kellene venni a nagyon "szolid" nyereményeket: 1 turbótrágya, sárga istállók, ...... bosszantó, ha valaki áldoz 8 FA-t egy pörgetésért és kap egy sárga ólat. Az új receptek is nagyon élvezetessé tennék a játékot akár nyereményként is.
   
  szöszi50, _tHUNder_, magika és 3 más kedveli ezt.
 6. Henrik8511

  Henrik8511 Járnitanuló

  Nekem a matrica meg a felhő sor utolsó helyen áll azt inkább gazdaköriben látnám a keréken meg az az 1 kk hát arra nem mondanék semmit de el szomorító mert volt hogy vettem fa-t és ami érdekes hogy elvileg x idő után vált a nyeremény de ha van min 1 pörgetése az embernek akkor hiába telik le az idő nem vált... azóta nem vettem FA ért pörgetést... m1 A nyereményeknél meg maradjon a szuper táp ólak ilyesmik a matricák az sztem felejtős mert semmit sem ad.
   
  _tHUNder_, Gabimami és Jucus1949 kedveli ezt.
 7. Laxiaa

  Laxiaa Aktív író

  A parti pörgetés borzalmasan gagyi. Sehol egy színes ól, max. sárga, meg tojástojó. Nevetséges az is, hogy zoknit (faérés gyorsító) adnak a pénzünkért.
   
  Henrik8511, teke0411, dalmata10 és 7 más kedveli ezt.
 8. Muci-farm

  Muci-farm Járnitanuló

  sziasztok, olvasom itt, hogy sokan szeretnének FA-t én is közéjük tartozom, anno lecsúsztam a FA fa megnyeréséről, jó lenne ha újból (többször esetleg) kaphatnánk rá lehetőséget, jó lenne több kombinált event (tenyésztés-termelés) esetleg pék-lekvár előállítás kombinálása, mert ezek nagyon jó hatással vannak a piacra, ezek nyereményei persze lehetnének tenyésztett magasabb szintű állatok és ólak illetve maradjanak a titok ólak - fák, azokat nagyon szeretjük. Vissza hozhatnának régebbi be nem fejezett párnapos eventeket, azoknak akiknek nem sikerült, a kakukktenyésztés mintájára, pld: " Az utolsó gyertya", azt szívesen befejezném. Jó lenne több új recept, szerintem sok olyan van, ami nem igazán népszerű, ezeket lecserélhetnék hasznosabbakra.
   
  Henrik8511, _tHUNder_, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
 9. Lacika07

  Lacika07 Junior szaki

  Sziasztok!
  Ajándéknak a farmarany és aranybanán nagyon jó. De a szupertáp, szupertrágya, titokzatos tenyészetek, titokfák, szines ólak is az első helyeken vannak nálam.
   
  tatukam1947, hmama, Henrik8511 és 10 más kedveli ezt.
 10. Csokisüti

  Csokisüti Utánpótlás-írogató

  A keréken megnyerhető 3 órás azonnal induló csak egy munkás nem ér semmit. Többször jártam már úgy, hogy aratás után pörgettem, és nem tudtam semmire használni a nyereményt.
  A munkáskuponnál pedig vagy 1 órás legyen, vagy minimum 12 órás. Sajnos a 3 órásból sok elvész tétlenségbe.
   
  drunyi, .barbi1., Henrik8511 és 9 más kedveli ezt.
 11. ricsikata

  ricsikata Aktív író

  1 A farmarany fa ha visszakerülne legalább néha, különleges esemény kapcsán, mint kipörgethető nyeremény mondjuk!
  2 Arany banán nyereményként eventekkor!
  3 Évekhez köthető nyeremények, minél régebbi a játékos, annál nagyobbak a nyeremények is, nem csak a beadandók!
   
 12. pistaba42

  pistaba42 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok én annak örülnék ha több olyan fát állatot adnának ami nincs például min a farkas-sün-béka és még sok ilyen csak most a75-évesfejemel nem jut eszembe de sokat mérgelödöm, hogy mindig olyan dolgokat adnak amivel Tiszát lehet rekeszteni. Maradok Tisztelettel Pistaba
   
  yellowfire, jazmin0120, .barbi1. és 7 más kedveli ezt.
 13. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára


  Kedves Játékosok!

  Az összesített szavazatok megérkeztek.

  image001.png

  Köszönjük a szavazataitokat.

  a Farmerama csapata​
   
  *-ToFarmer-* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.